Remélem Zsolesz nem nyered meg a fődíjat, és bocsánat h. ezt kívánom. Egyébként kedvellek Téged, meg cuki vagy meg minden. Nyerje meg az aki megvette a terméket, találta a blokkot, és jó helyre töltötte fel, és stb...
Ne jussunk már odáig el tök mindegy h. mit veszel, meg mit töltesz fel, meg hová...
Tavaly az Auchan P&G-nél 2 terméket benéztem visszavették a 5000s kártyát, de amúgy is visszavonták volna mert egy lett volna a cím vidéken a bnőmnél és férjénél... (mert 1 címre 1 nyeremény) de mindegy mert pótnyertes lett egy haver, utána lett még egy pótnyertesség a saját címemre egy másik haver aki ide van bejelentve hozzám, és simán visszavonták mert már Pityesz nyert ide. (mert 1 címre 1 nyeremény) Szóval tudom sokaknak a szabály azért van h. felrúgjuk, nekem azért h. ne legyen káosz. Ha x-től visszavonják y-tól is, és most tényleg ne a dögöljön meg a szomszéd tehene eset... de a szabályok azért vannak h. ne káoszban éljünk, legyen tól, ig, meg ilyesmi...
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 246 oldal |
Én így jártam a Colgate.vel, 2 blokkot felcseréltem és így egyik se tartalmazta azt a terméket, amivel kellett volna játszani. A Colgete -n kisorsoltak egy hátizsákot. Ezt buktam.
Zsolesz180!
Elhiszem,hogy neked pozitív,de azért ez nagyon nem az.Jól teszed,hogy nem írod ki a cég nevét,de azért sejtem,mert én is nyertem velük és hát már az e-mailes válaszokból kiderül,milyen típusú emberke ül a klaviatúra mögött(okés,szupi szóhasználat...)
Mellesleg nekem is az egyik szemem sír,a másik nevet a nagy játékdömpingeknél.Pont ezt mondtam tegnap a férjemnek,hogy iszonyúan kell ilyenkor figyelni,hogy jó blokkot jó helyre,jókor küldd,ne írd el,ne kavard el a blokkot,stb.
Elhiszem,hogy neked pozitív,de azért ez nagyon nem az.Jól teszed,hogy nem írod ki a cég nevét,de azért sejtem,mert én is nyertem velük és hát már az e-mailes válaszokból kiderül,milyen típusú emberke ül a klaviatúra mögött(okés,szupi szóhasználat...)
Mellesleg nekem is az egyik szemem sír,a másik nevet a nagy játékdömpingeknél.Pont ezt mondtam tegnap a férjemnek,hogy iszonyúan kell ilyenkor figyelni,hogy jó blokkot jó helyre,jókor küldd,ne írd el,ne kavard el a blokkot,stb.
Pozitív, legalábbis nekem. Csak kapkodom a fejem a sok játék között, s feltöltöttem egy olyan nyugtát egy játékos oldalra, amelyen a kért termék egyáltalán nem szerepel, de még csak semmilyen más játszós termék sem. Megjegyzem, soha életemben nem csináltam még ilyet akarva és akaratlanul sem. Szóval feltöltöttem, elraktam a játékhoz tartozó borítékba. Természetesen nyertünk. Jött az e-mail, heti nyertesek vagyunk. Nem óriási érték, de örülünk az apróságnak is. Nézem a nyugtát, termék sehol. Így nem küldhetem el, írtam nekik, hogy nincs meg a nyugta. Nagyobb hülyét nem akartam magamból csinálni, ezért nem azt írtam, hogy az elvárt termék nincs a vásároltak között. Nem tudom milyen megfontolásból, de még megírtam nekik, hogy egy előző napi nyugtám van ugyanabból a boltból, jó termékkel, de más időpont, más AP. Perceken belül jött a válasz: az is jó lesz elfogadjuk! Elküldtem, szkennelés elég volt. Szinte azonnal vissza is igazolták: rendben van, küldik a nyereményt. Hát ennyit a játékszabályról…
A termék és a honlap nevét nem véletlenül hagytam ki. Egyrészt más ne csináljon ilyet ebben a játékban, ahol kicsit lazábban veszik a szabályokat, másrészt a szervezőt / lebonyolítót ne keresse meg más, hogy ez miért is fordulhatott elő. Remélem a fődíjat is megnyerjük a rossz blokkal…
A termék és a honlap nevét nem véletlenül hagytam ki. Egyrészt más ne csináljon ilyet ebben a játékban, ahol kicsit lazábban veszik a szabályokat, másrészt a szervezőt / lebonyolítót ne keresse meg más, hogy ez miért is fordulhatott elő. Remélem a fődíjat is megnyerjük a rossz blokkal…
Orex már utalta is az utalványok értékét
" alt="
"> gyorsak voltak !
" alt="
"> gyorsak voltak !1 órán belül nekem egyik blokkot sem engedte feltölteni,próbáld meg később!Tavaly is rosszul járt a szerver órájuk.
Tölteném a tesco/Pepsi pályázatot, de azt írja hogy ez a nyugtaszám már fel van töltve!
Most akkor mit írjak be?
A blokk még friss, nincs 1 óra hogy vásároltam.
Most akkor mit írjak be?
A blokk még friss, nincs 1 óra hogy vásároltam.
Javítani pont ezért kellett,mert félrevezető.A Tescos-nál is TRSZ volt írva a rubrikába,de a kérdőjel alatt nyugtaszám-ra gondoltak.Mondjuk a feltöltött adatoknál még mindig TRSZ van.
Lehet,hogy a kérdőjel nem is nekünk szólt,hanem saját maguknak,mert hogy gőzük nincs,melyik micsoda!
" alt="
">
Lehet,hogy a kérdőjel nem is nekünk szólt,hanem saját maguknak,mert hogy gőzük nincs,melyik micsoda!
" alt="
">trendy: igen, a Sparosnál még nincs javítva. Jó félrevezető így.
Amúgy miért kellett javítani? Nem értem, hogy miért nem jó a Tr szám?
Amúgy miért kellett javítani? Nem értem, hogy miért nem jó a Tr szám?
sünkutya!
Csak a Tescos-nál javították,én is nemrég vettem észre,a Sparos-nál nem.Egyébként nyugtaszám kell /nélkül.
Csak a Tescos-nál javították,én is nemrég vettem észre,a Sparos-nál nem.Egyébként nyugtaszám kell /nélkül.
trendy: szerintem még most sem tiszta a Pepsinek, hogy melyik szám mi lenne. A feltöltésnél TR szám szerepel, de ha rámész a kérdőjelre akkor a nyugtaszámot mutatja. Most akkor melyiket kell beírni??
A Pepsi végre rájött,hogy a tranzakciós kód nem azonos a nyugtaszámmal.
" alt="
">
" alt="
">Orex megoldódott
" alt="
"> mégsem kuka
" alt="
">
" alt="
"> mégsem kuka
" alt="
">Jobb későn, mint Soma...
" alt="
">
" alt="
">Február 6-i Kinder fülesem sikerült leellenőrizni, átkerült a nyertesek közé
" alt="
">
" alt="
">A Cerbona csomagban 7 db kódos termék van. A jubileumi kiadású Dobostorta ízű nagyon finom, sajnos nincs rajta kód, pedig jubileumi logós.
" alt="
"> :/
" alt="
"> :/Szuper!!! A játékszabály 1 órás AQUALIDE-belépőt ír, egésznapos strandbelépővel és a jegyek a vizi-játszótérre is egész napra szólnak, ami nagyon nem mindegy árban és élvezetben sem...
Igen, nekem is jeleztek de a nyereményem csak a játék lezártát követő 60 napon belül postázzák ,szabályzatra hivatkozva !
Spárnak viszont 5*-ös ,visszaváltott üveg papírom/2017.november / napokban találtam meg a tárcámban
" alt="
"> rendezik, levásárolhatom
" alt="
">
Spárnak viszont 5*-ös ,visszaváltott üveg papírom/2017.november / napokban találtam meg a tárcámban
" alt="
"> rendezik, levásárolhatom
" alt="
">Cerbona pozitív, jeleznek hogy megkapták a csomagolást!
De jó lenne ha más szervező is megtenné nem kéne izgulni hogy mi van!
De jó lenne ha más szervező is megtenné nem kéne izgulni hogy mi van!
Femina.hu hatalmas pozitív.
Értesítéstől számítva 2 nap múlva át is vettem az ajit (pont olyat sikerült nyernem, ami nagy kedvenc a családban).
" alt="
">
Arra is rákérdezett az intéző hölgy, hová küldje a futárt.
Csillagos ötös.
" alt="
">
Értesítéstől számítva 2 nap múlva át is vettem az ajit (pont olyat sikerült nyernem, ami nagy kedvenc a családban).
" alt="
">
Arra is rákérdezett az intéző hölgy, hová küldje a futárt.
Csillagos ötös.
" alt="
">