sünkutya!
Csak a Tescos-nál javították,én is nemrég vettem észre,a Sparos-nál nem.Egyébként nyugtaszám kell /nélkül.
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 246 oldal |
trendy: szerintem még most sem tiszta a Pepsinek, hogy melyik szám mi lenne. A feltöltésnél TR szám szerepel, de ha rámész a kérdőjelre akkor a nyugtaszámot mutatja. Most akkor melyiket kell beírni??
A Pepsi végre rájött,hogy a tranzakciós kód nem azonos a nyugtaszámmal.
" alt="
">
" alt="
">Orex megoldódott
" alt="
"> mégsem kuka
" alt="
">
" alt="
"> mégsem kuka
" alt="
">Jobb későn, mint Soma...
" alt="
">
" alt="
">Február 6-i Kinder fülesem sikerült leellenőrizni, átkerült a nyertesek közé
" alt="
">
" alt="
">A Cerbona csomagban 7 db kódos termék van. A jubileumi kiadású Dobostorta ízű nagyon finom, sajnos nincs rajta kód, pedig jubileumi logós.
" alt="
"> :/
" alt="
"> :/Szuper!!! A játékszabály 1 órás AQUALIDE-belépőt ír, egésznapos strandbelépővel és a jegyek a vizi-játszótérre is egész napra szólnak, ami nagyon nem mindegy árban és élvezetben sem...
Igen, nekem is jeleztek de a nyereményem csak a játék lezártát követő 60 napon belül postázzák ,szabályzatra hivatkozva !
Spárnak viszont 5*-ös ,visszaváltott üveg papírom/2017.november / napokban találtam meg a tárcámban
" alt="
"> rendezik, levásárolhatom
" alt="
">
Spárnak viszont 5*-ös ,visszaváltott üveg papírom/2017.november / napokban találtam meg a tárcámban
" alt="
"> rendezik, levásárolhatom
" alt="
">Cerbona pozitív, jeleznek hogy megkapták a csomagolást!
De jó lenne ha más szervező is megtenné nem kéne izgulni hogy mi van!
De jó lenne ha más szervező is megtenné nem kéne izgulni hogy mi van!
Femina.hu hatalmas pozitív.
Értesítéstől számítva 2 nap múlva át is vettem az ajit (pont olyat sikerült nyernem, ami nagy kedvenc a családban).
" alt="
">
Arra is rákérdezett az intéző hölgy, hová küldje a futárt.
Csillagos ötös.
" alt="
">
Értesítéstől számítva 2 nap múlva át is vettem az ajit (pont olyat sikerült nyernem, ami nagy kedvenc a családban).
" alt="
">
Arra is rákérdezett az intéző hölgy, hová küldje a futárt.
Csillagos ötös.
" alt="
">Sajnos most nem nyertem, de sikerült a 123456-ik próbálkozásra feltölteni egy képet, és pályázni a Schwarzkopf főnyereményre.
" alt="
">
" alt="
">Persze vannak kivételek is... (ez lemaradt...)
Remélem a kindernél mindenki lenyugodott, akik nyifinyafi azok nyertek a coop-al, lehet olvasták a beírások...
" alt="
">
" alt="
">Gyermelyi vissza is igazolta már a blokkot,küldik a nyereményt ! Ilyen korrektnek kéne lenni a többi játékoknak is !
Fa promonak a blokk mellé tűztem egy kis levelet, h a blokkot szeretném visszakapni, ma meg is érkezett az ajándék a blokkal együtt. Gyorsak, precízek.
De gyönyörű a ház, a kert, a sok madár az etetőkben...
Örülök, h ilyen sokaknak sikerült a belvita a beírásom alapján😁 a futárunknak is jutott, úgy is olyan sokat jön mostanában. 😊 jó kis játék volt ez.
Kevesebb beküldés? Nem hiszem. Sőt, én így gondolkodtam el azon, hogy többet nem küldök be újabb és újabb fülhallgatóért. Ha azonban heti egyet nyerhetnék csak a semmirenemjó ajándékból, akkor tolom a többit is, mert az tutira az 50ezerért megy. Ilyen eccerű.
Én nem értek egyet veled. Ha lekorlátoznák az egy személy egyet nyerhet ,akkor még kevesebb beküldés lenne. Itt csak annyit kellett volna,hogy utólag sorsoljanak. Először a fődíj,utána meg kisebb nyeremények. Nekik is könnyebb volna a végén ennyi nyertest kezelni,mint hetente és még be sem fejezik,ott a következő hét