Tölteném a tesco/Pepsi pályázatot, de azt írja hogy ez a nyugtaszám már fel van töltve!
Most akkor mit írjak be?
A blokk még friss, nincs 1 óra hogy vásároltam.
Javítani pont ezért kellett,mert félrevezető.A Tescos-nál is TRSZ volt írva a rubrikába,de a kérdőjel alatt nyugtaszám-ra gondoltak.Mondjuk a feltöltött adatoknál még mindig TRSZ van.
Lehet,hogy a kérdőjel nem is nekünk szólt,hanem saját maguknak,mert hogy gőzük nincs,melyik micsoda!

" alt="

">
trendy: igen, a Sparosnál még nincs javítva. Jó félrevezető így.
Amúgy miért kellett javítani? Nem értem, hogy miért nem jó a Tr szám?
sünkutya!
Csak a Tescos-nál javították,én is nemrég vettem észre,a Sparos-nál nem.Egyébként nyugtaszám kell /nélkül.
trendy: szerintem még most sem tiszta a Pepsinek, hogy melyik szám mi lenne. A feltöltésnél TR szám szerepel, de ha rámész a kérdőjelre akkor a nyugtaszámot mutatja. Most akkor melyiket kell beírni??
A Pepsi végre rájött,hogy a tranzakciós kód nem azonos a nyugtaszámmal.

" alt="

">
Orex megoldódott

" alt="

"> mégsem kuka

" alt="

">
Jobb későn, mint Soma...

" alt="

">
Február 6-i Kinder fülesem sikerült leellenőrizni, átkerült a nyertesek közé

" alt="

">
A Cerbona csomagban 7 db kódos termék van. A jubileumi kiadású Dobostorta ízű nagyon finom, sajnos nincs rajta kód, pedig jubileumi logós.

" alt="

"> :/
Szuper!!! A játékszabály 1 órás AQUALIDE-belépőt ír, egésznapos strandbelépővel és a jegyek a vizi-játszótérre is egész napra szólnak, ami nagyon nem mindegy árban és élvezetben sem...
Igen, nekem is jeleztek de a nyereményem csak a játék lezártát követő 60 napon belül postázzák ,szabályzatra hivatkozva !
Spárnak viszont 5*-ös ,visszaváltott üveg papírom/2017.november / napokban találtam meg a tárcámban

" alt="

"> rendezik, levásárolhatom

" alt="

">
Cerbona pozitív, jeleznek hogy megkapták a csomagolást!
De jó lenne ha más szervező is megtenné nem kéne izgulni hogy mi van!
Femina.hu hatalmas pozitív.
Értesítéstől számítva 2 nap múlva át is vettem az ajit (pont olyat sikerült nyernem, ami nagy kedvenc a családban).

" alt="

">
Arra is rákérdezett az intéző hölgy, hová küldje a futárt.
Csillagos ötös.

" alt="

">
Sajnos most nem nyertem, de sikerült a 123456-ik próbálkozásra feltölteni egy képet, és pályázni a Schwarzkopf főnyereményre.

" alt="

">
Persze vannak kivételek is... (ez lemaradt...)
Remélem a kindernél mindenki lenyugodott, akik nyifinyafi azok nyertek a coop-al, lehet olvasták a beírások...

" alt="

">
Gyermelyi vissza is igazolta már a blokkot,küldik a nyereményt ! Ilyen korrektnek kéne lenni a többi játékoknak is !
Fa promonak a blokk mellé tűztem egy kis levelet, h a blokkot szeretném visszakapni, ma meg is érkezett az ajándék a blokkal együtt. Gyorsak, precízek.
De gyönyörű a ház, a kert, a sok madár az etetőkben...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások