Szió!
Sada nem a pénzt sajnáltam, csak időhúzásnak tartom az ilyen számokat mert általában sokáig tart mire tényleg sikerül csinálni vmit...
Viszont felhívtam és csalódtam (pozitívan) tök gyorsan kapcsoltak!!!
Mondta is a hölgy hogy már más is szólt!
Azt mondja nekem: indítsam újra a gépet! Meg hogy biztos s natszolgáltatómnál van a hiba...
Erre elmagyaráztam újra mi a gondom....
Azt mondta szól a netfelelősöknek és utána néznek.
Köszönöm mindenkinek!
jelica:te fix IP-s vagy? ha nem: húzd ki a kábeled és dugd vissza igy új IPt kapsz. még vhoy másképp is lehet de azt nemtom.valahol a hálózati beállitásoknál.
Na felhívtam őket! Azt mondta akivel beszéltem, hogy ez nem hiba. Központilag nincs hiba. Ők kipróbálták és jó. Várjunk egy napot vagy valamennyit és próbáljunk újra belépni!
Kérek mindenkit, aki így jár hívja fel őket, mert én mondtam, hogy tudok még másról is, aki így járt, de azt mondta a hölgy, hogy hozzájuk még nem érkezett panasz.
06-40/214-200 és a 0 gomb a munkatárs.
jelica
Kék szám. Vezetékesről helyi tarifával hívható. (06-40-214-200)
Akkor azt hiszem megpróbálom telefonon. Amúgy tegnap 23-kor regisztráltam másik néven és nem hagyom magam! Remélem a technika nem szól közbe.

írtam nekik én is még tegnap délután.
Viszont annyira nem érzem fontosnak, hogy még ez miatt én csináljak tel. számlát, csak roha.tul bosszant...
negyedora
A leveleket 2-3-4 nap múlva olvassák csak.
Lehet, hogy a telefon hatékonyabb lenne!
Hm. Akkor nem értem annak hogy sikerült aki új IP-t varázsolt magának
Megpróbáltunk még tegnap délután az egyik barátnőm gépéről belépni, de neki is azt írta, hogy már be van jelentkezve. Most írtam a Nestle-nek, hogy ha meg lehet oldani léptessenek már ki. Remélem, hogy meg tudják tenni.
Írok most a mailedre!
Köszi
jelica. Kérj meg valakit hogy lépjen be neked más gépről. Akár én is szivesen megpróbálom. Aztán meg csinálsz egy jelszócserét legfeljebb.
Más IPvel sok embernek sikerült megoldani. Aztán csak arra vigyázz hogy mindigg rendesen lépj ki
Sziasztok!
Én faladom....
Csináltam egy reget, lefagyott kb 15.000 pontom volt, mikor újra be akartam lépni hétfőn kiírta, hogy már be vagyok jelentkezve. Tegnap estig vártam hátha csoda történik... Erre este csináltam új reget párom nevével, elküzdöttem magam 100.000 pontig, ma a szolgátatóm miatt játék közben elment a netem, most erre sem tudok belépni....
Így sosem nyerek, és csak ezért irigylem azokat akik a héten már másodszor nyernek....
Fearzone
Nekem van csokoládé fondüm, de ezek mécsessel működnek!
Most hívtak a Nestlé-től adategyeztetés miatt, hogy hova küldjék a törcsit!

Marcsi-35 meglehet, hogy alkohol en hatalmas szakertelemmel "fondu melegetitesere valo izet"

kerestem...bar ugy lattam rajtam kivul mindenki megertette mirol beszelek

Amúgy, nemtom csak nálam van e változás, de sztem csináltak vamit az oldallal, mert egyszer sem dobott ki ma, és egyből belépett. Lehet ennek a változásnak köszönhető az is hogy sok embernek azt irja ki hogy már be van jelentkezve. mert lehet nem rendesen léptek ki, jött a javitás, frissités stb és ez lett a böjtje egyesknél.
AMÚGY sztem, ha fix IP-sek vagytok (én is) és nem lép be kérjetek meg vmi ismiteket hogy lépjen be az ő gépéről. aztán ki. Aztán meg legfeljebb csináltok egy jelszócserét. Igy legalább tuti a más Ip

Na tessék, erről beszéltem, Mekiben eszik és fittnesst prédikál ;-)
azért ez elég előítéletes volt

mondjuk nem tornázok minden este, nem főzök szupi egészséges vacsikat, hanem mekiben eszek és kínaizok, de 50 kiló vagyok és 1-1 vizsgaidőszak után jól esik pár napig csak punnyadni és klikkelni

Becsült számításaim szerint Magic vagy a Magic-csapat legalább 40 órát játszott a törölközőért, vagyis közel hat órát naponta, ha nem dobta ki rendszer és mindig mindent vitt.
Az 50. helyezett ugyanígy számolva legalább 10 órát.
Csak azért vagyok csalódott, mert azt hittem, végre az én játékom, nem kell csokit venni, sütit sütni vagy levesporokat fogyasztani, végre az egészséges tápláskozás hívei is játszhatnak. De úgy látom, labdába sem rúghatok.
Mindenesetre ha van egy szabad estém, inkább megcsinálok egy torna DVD-t, vagy készítek valami szuper egészséges vacsit.
Magic vajon hány kalóriát éget nyomogatás közben?
Na jó, nem gonoszkodok, csak bosszantó, hogy a kérdések 90%-ára fejből tudom a választ, de Nestlé ajándékom tuti nem lesz.
némiképp nehezítésnek érzem a résuzegen való játékot

bár eddig csak győztem

így kicsit izgibb a játék

ollé
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások