Kalapozó topic
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 140 oldal |
Vitateam pontokat szeretnék, ha esetleg valakinek lenne felesleges. Köszönöm!
A dm 06/07-es (szeptember 30-ig beváltható) 50pontos füzetéből szeretném a zewa törlőkendő kupont...
Durex blokkot kalapoznék!
Mizo kódokat szeretnék!
ÁLLATBARÁTOK SEGÍTSETEK!!!
Egy kedves ismerősöm hallott róla a hétvégi híradóban, hogy milyen nehéz helyzetbe került a Miskolci Állatmenhely (MÁSA), ez ügyben kérnénk a segítségeteket.
1.800.000 forintra lenne szükségük, hogy rendezni tudják a köztartozásukat, hogy aztán megkaphassák a működésükhöz elengedhetetlen adó 1% felajánlásokat. Mivel 330 kutyus és 30 cica élete a tét, arra kérnénk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten próbáljon segíteni! (Akár örökbefogadással, akár pénz- vagy egyéb adománnyal.) És kérlek benneteket, hogy Ti is értesítsetek erről, akit csak lehet!
Köszönet minden segítőnek a jobb sorsra vágyó és jobb sorsra érdemes állatok nevében!
Egy kedves ismerősöm hallott róla a hétvégi híradóban, hogy milyen nehéz helyzetbe került a Miskolci Állatmenhely (MÁSA), ez ügyben kérnénk a segítségeteket.
1.800.000 forintra lenne szükségük, hogy rendezni tudják a köztartozásukat, hogy aztán megkaphassák a működésükhöz elengedhetetlen adó 1% felajánlásokat. Mivel 330 kutyus és 30 cica élete a tét, arra kérnénk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten próbáljon segíteni! (Akár örökbefogadással, akár pénz- vagy egyéb adománnyal.) És kérlek benneteket, hogy Ti is értesítsetek erről, akit csak lehet!
Köszönet minden segítőnek a jobb sorsra vágyó és jobb sorsra érdemes állatok nevében!
Mizo kódokat kalapoznék, már nem "olyan" sok hiányzik a pónihercegnőhöz a lányoknak!
" alt="
"> 1 kód is nagy segítség lenne, 2200 pont hiányzik még
" alt="
">
" alt="
"> 1 kód is nagy segítség lenne, 2200 pont hiányzik még
" alt="
">Egy coca cola labdáért kalapoznék
Egy hónapja tértem vissza a játékokhoz, WNY- re/ 5 hónap kihagyás után/, pont lemaradva erről a nemes játékról.
Természetesen postát állom.
Köszönettel Mango
Egy hónapja tértem vissza a játékokhoz, WNY- re/ 5 hónap kihagyás után/, pont lemaradva erről a nemes játékról.
Természetesen postát állom.
Köszönettel Mango
Sziasztok!
Penny Vitateamot kalapoznék. Postaköltségért
Köszönöm előre is
" alt="
">
Penny Vitateamot kalapoznék. Postaköltségért
Köszönöm előre is
" alt="
">HÁDA 1000 forintonkén 100 forint bumeráng kupon 10 db. aug 18-tól 31-ig. Akinek szüksége van rá szívesen falajánlom
" alt="
">
" alt="
">Szeretnék Shell játékon kapott 500 Ft-os Fressnapf kupont. (Én sajna Monstert nyertem múltkor...Persze, ez a legdrágább rögtön aji, de mi nem isszuk.)
Postát természetesen állom.
Postát természetesen állom.
attinka! írjál!
Méteráru számlákat kalapoznék. Ha vásárolsz, és nincs szükséged számlára....
Erdinger blokkokat elfogadok.
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Media Markt kedvezményes kuponotok(5-10-15%) lenne esetleg?
Media Markt kedvezményes kuponotok(5-10-15%) lenne esetleg?
Már megadta. Ott van a neve alatt.
patrik4
Add meg az email cimed,küldök emailben.
Add meg az email cimed,küldök emailben.
1 db Pepsi blokkot szeretnék. Dátum, kiszerelés mindegy. Köszönöm!
Már nem keresek Durex blokkot
" alt="
">
" alt="
">1 Durex blokkot kalapoznék!
Pombar mez hűtőmágneseim lennének érte.
Akár többet is adok.
Van spanyol,francia,angol,olasz,argentin.
Pombar mez hűtőmágneseim lennének érte.
Akár többet is adok.
Van spanyol,francia,angol,olasz,argentin.
Köszönöm szépen kaptam már, nem kérek többet.