Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 2035 oldal |
Hol kapod 459-ért ? Nálunk van ahol nem lehet kapni, ahol van ott 700 Ft felett van az ára...
Gyermelyi Express tészták
" alt="
">
egyik üzlet 779 Ft
másik üzlet 459 Ft / így is van haszon ,akkor valójában mennyi is az ára ?
" alt="
">
" alt="
">
egyik üzlet 779 Ft
másik üzlet 459 Ft / így is van haszon ,akkor valójában mennyi is az ára ?
" alt="
">
Danon játék résztvevő termékeit jól megszervezték
" alt="
"> 1 db-os termék nem játszanak
" alt="
">
" alt="
"> 1 db-os termék nem játszanak
" alt="
">Sportszelet feltöltés behalt másnak is? Recaptcha kódot kér, de nincs is ilyen mező a feltöltésnél.
Lidl-Kinley . Az egy milliós Spirit hotel utalvány teljesen rendben van . nem Ipanéma papucs és nem bagoly idomítás. Ennek ellenére jobb lett volna készpénz. A napi nyeremény, ajándékcsomag + 20 000 es Lidl utalvány . Napinak super! Balra nézek és ott van super levente napija a szentkirályitól- egy rongy szatyor. Tehát idáig jó, de jön a heti nyeremény és ,hogy "mire gondolt a költő?" Kóstoló menü a Budapesti MAK etteremben amit 19 órától lehet igénybe venni. Egy vidékinek ez cirka 400 km es utazás. A többit nem írom mert kitalálható. Jó, összelehet kötni egy város nézéssel .bérelhető egy szállodai szoba sőt lehet venni bármit akár fél kiló aranyat is ha már ott vagyunk-saját költségen. Ennél a nyereménynél még sem érezném,hogy különösebben MÁK om lenne. Teljesen etikus a sajátköltség amikor egy autó átvételéről vagy más nagy értékű nyereményről van szó. Viszont egy vacsora vagy egy egy éjszakás voucher az ország másik részén lévő 3 csillagos szállodában már nem annyira vonz az utazásra.
Lépj ki, zárd be a korábban megnyitott ablakokat és kezd újra!
Nálam működik
ha már töltöttél ,bejelentkezel és máris töltheted
ha már töltöttél ,bejelentkezel és máris töltheted
Lidl - Bords Eve játékán csak egyszer sikerült vásárlást feltölteni! Több böngészön is próbáltam utána, visszadobja! Segítsetek, mi ennek az oka?
Én is belefutottam a Coop - P&G játékba... 😡 még a közelben sincs ilyen coop ami játszós bolt 😅 Nem elég,hogy már több mint 1 éve sehol semmi nagyobb nyeremény,most még 6e Ft-om is ugrott... ebből így sose lesz nyeremény...😡
lindababa: Másik böngészőből próbáld meg.
Merci napi nyereményekben nem igazán bővelkedik
" alt="
">
" alt="
">A Nestlé jatéknál a profilomnál át akartam irni a tartozkodási helyemről a címet, mert a parom halála miatt visszaköltöutrm Ózdra, de nem engedi a rendszer.
Hát igen..
Legalább a vásárlási összeg lenne magasabb,hogy nagyobb legyen az esély a főnyereményre. Á, elcseszett egy játék.
Legalább a vásárlási összeg lenne magasabb,hogy nagyobb legyen az esély a főnyereményre. Á, elcseszett egy játék.
És nincs is mindenhol OTP.
Utazni kell érte.
Utazni kell érte.
Ez így olyan, mint egy gyenge OTP reklámajándék.
Szinte bármelyik banknál nyitsz egy számlát, vásárlás nélkül adnak több tízezer forintot. Így nyitottam a Gránitnál. Semmilyen havi költségem nincs vele. Nyilván tudom, ez egy eldobható kártya lesz, nem kell a kártyadíjat fizetni később, de ez így akkor is nevetséges nyeremény.
Bőven elég lett volna a fődíjnál. 6 milláért már szívesen bemegyek a bankba.
Szinte bármelyik banknál nyitsz egy számlát, vásárlás nélkül adnak több tízezer forintot. Így nyitottam a Gránitnál. Semmilyen havi költségem nincs vele. Nyilván tudom, ez egy eldobható kártya lesz, nem kell a kártyadíjat fizetni később, de ez így akkor is nevetséges nyeremény.
Bőven elég lett volna a fődíjnál. 6 milláért már szívesen bemegyek a bankba.
pityesz76
Másként kell adózniuk az átutalás és másként a bankkártya után.
A bankkártya olcsóbb.
Másként kell adózniuk az átutalás és másként a bankkártya után.
A bankkártya olcsóbb.
jojó
a fődíjnál értem, hogy ha 6 felé lenne osztva, akkor 6 ember örülne, viszont a 6millió forint az egy olyan összeg aminél már akár egy lakás beugró tőkére vagy egy valamirevaló felújításra is gondolhat az ember.
Szép... biztos nagyon fog örülni aki megnyeri
" alt="
">
a fődíjnál értem, hogy ha 6 felé lenne osztva, akkor 6 ember örülne, viszont a 6millió forint az egy olyan összeg aminél már akár egy lakás beugró tőkére vagy egy valamirevaló felújításra is gondolhat az ember.
Szép... biztos nagyon fog örülni aki megnyeri
" alt="
">Miért nem jó nekik az àtutalàs
jojó!
Ez igaz, de az is, hogy tök nevetséges ez a hercehurca 10.000 Ft nyereményért. Menjél el OTP-be, írjál szerződést 3 példányban, küldd el ajánlottan az egyik példányt és majd valamikor nyár közepéig feltöltik neked a pénzt a kártyára. Vicc.
Ez igaz, de az is, hogy tök nevetséges ez a hercehurca 10.000 Ft nyereményért. Menjél el OTP-be, írjál szerződést 3 példányban, küldd el ajánlottan az egyik példányt és majd valamikor nyár közepéig feltöltik neked a pénzt a kártyára. Vicc.
Nescafe leoszthatná 6* 1 millára a nyereményt /6 ember örüljön /