FANNY magazin (jan.5) hátoldaláról van valakinek harisnyadiszkont kuponkódja? ha igen, és nincs rá szüksége, légyszi küldje el nekem minél előbb

" alt="

"> köszi!
jegyek elkeltek

" alt="

">
Király Viktor első önálló klubkoncertjére páros belépőt felajánlok. Időpont: ma este 22 órai kezdettel

" alt="

">
Valaki jelentkezett a Nivea meghívóért... aztán két levélváltás után sem írta meg az adatait, úgyhogy most felajánlom újra.
De csak olyan írjon, aki tényleg komolyan gondolja, és nem csak levelezgetni akar... Köszi

" alt="

">
Én is keresek felesleges sulipontokat a lányom sulijának. Ha van felesleges írjatok, küldök válaszborítékot. Köszönöm.
Esetleg lenne valakinek még egy jegye a küzdősport gálára?
A volt általános iskolám gyűjti a sulipontokat!
Kérlek benneteket, amennyiben van felesleges sulipontotok, írjatok mailt.
KÖszönöm!
Askm, írtam

" alt="

">
Van 2 db jegyem a most szombati Küzdősport gálára, akit érdekel, írjon mailt!
van 3 Nívea meghívóm, ha érdekel vkit, írjon

" alt="

">
A nyelvtanfolyam kupon elkelt.
Nivea meghívó még van

" alt="

">
Akinek a mövét felajánlottam jelentkezzen SOS!!!!
Akik írtak végülis nem kérték, szóval megint:
2 db 500 Ft értékű kupon egyes Játéksziget üzletekbe, egyszeri 3000 Ft feletti vásárlásnál használható fel, 2009 február 28-ig.
Válaszborítékért.
Én is felajánlom a 10 e ft értékű nyelvtanfolyamutalványomat a London Stúdió tanfolyamára, érvényes 2009. júl.31-ig, csoportos lakossági tanfolyamokra. Az utalványt mindazok igénybe vehetik, akik 2008. január 1. óta nem vettek részt a tanfolyamaikon.
Van még nivea meghívom is.

" alt="

">
Ha érdekel, írj mailt.
Köszönettel veszem. Irok emailt.
10 e ft értékű nyelvtanfolyamutalványt felajánlom, a London Stúdió tanfolyamára érvényes 2009. júl.31-ig.
Nekem is van két Nívea meghívóm. Ha érdekel írj emailt.
Nekem is van Nívea meghívóm

" alt="

"> még mindig
van Nivea meghívóm, ha érdekel írjatok
Nekem is van NIVEA meghívóm!
Írjatok, ha kéritek!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások