Moreno!
A Pepsis hozzászólásodra felhívtam egy Pepsis ismerősöm figyelmét. (Remélem, történik vmi az ügyben.)
Bocs, hogy a leveledre rosszul válaszoltam

Bocsi: augusztust akartam írni!
Aki szeptemberben nyert a kertpont.hu-n megkapta már a nyereményét?
Egyszer már nyertem, akkor pár nap után küldték, most meg semmi.
Nyertem a www.pepsi.hu kvízjátékán. Eddig a pozitív dolog

Negatív: nem értesítettek a tényről,véletlenül tudtam meg. Gondoltam csak rákérdezek,hogy mi a szitu. Emailemre "természetesen" nem válaszolták,a telefonban pedig azt hazudták,hogy x idő múlva keresnek az ügyben,hát azóta sem történt semmi

Igazából nem értem,hogy akkor minek hirdették meg a játékot,ha ajándékot nem akarnak adni

Biztos csődbe menne a Pepsi,ha kiosztana 5 discmant....

Hathor
A Knorr levesetálas akciójában nekem sikerült bekerülnöm az elsők közé, de hozzátartozik, hogy az akció elsejével indult csak, és erre a topikban többször felhívták a figyelmünket, így jelent meg a hirdetésekben is.
Vagy két héttel az akció kezdete előtt küldtem a kódjaimat, mert valahol láttam egy plakátot, vagy olvastam, mittudomén, és szentül meg voltam győződve, hogy a kukában végezte a borítékom.
És mégsem.
Szóval a fene tudja, hogy lehet-e adni arra, hogy mikortól hirdetik meg a játékot.
A Knorr Delikát előző promóciójánál az első napon beküldtem egy adag vonalkódot. Így tehát abban a biztos tudatban voltam, hogy már van is egy levesestálam (5000 db garantált ajándék). De a tál csak nem jött. Most hogy kiküldték az új promócióról szóló levelet, felhívtam az azon található telefonszámot, ahol közölték velem, hogy lehet, hogy nem fértem bele az első 5000-be, de megnézik az adatbázisban. És lőn. Nem fértem bele. Érdekes, nem? Hát ezek után játsszon velük, aki akar
Ezek után szeirntem a Norbi kaziról is simán lecsúsztam, ott csak ezer volt és szintén az első napon adtam fel. Érdekes, B kezdőbetűjű barátnőm nevében is küldtem és ő már hetekkel ezelőtt megkapta. Na nem mintha Norbi nélkül szegényebb lenne az életem

Ne izgulj !!
90 napra vállalták a postázást !!
SziasztoK4
A Merido Mocca játékban beküldtem 2 csészére és alátétre való aromajelet, még augusztusban. Nem kaptam semmit azóta sem. A megadott telefonszám egyfolytában foglalt. Tudtok valami elérhetőséget adni, hol lehetne utánakérdezni az ajándéknak??
Köszi!!
Szélhámosok éltek vissza az Inter-Európa Bank Rt. nevével
2003. október 3. 11:00 , Szalay Dániel
A Prím Online értesülését a bank internetes ügyfélszolgálata is
megerõsítette: a pénzintézet logójához kísértetiesen hasonló grafikai
elemeket tartalmazó levélben ismeretlenek azt kérik az internetezõktõl,
lépjenek be a https://www.bankoweb.hu oldalon jelszavaikkal.
Márkahamisításról van szó, a bank ilyen levelet nem küld.
Szerzõnk is kapott abból a levélbõl, amelynek szerzõje az Inter-Európa Bank
Rt.-nek adja ki magát. Egy francia szerverrõl érkezett éjszaka az e-mail, és
információink szerint több magyar nagyvállalat is kapott belõle. Az
Inter-Európa Bank nevével visszaélõ levél arra szólít fel, hogy írjuk be
személyes adatainkat, hogy a bank szakemberei megújíthassák a rendszert.
A Prím Online munkatársa megkereste az Inter-Európa Bank Rt.-t. Konrád
Szilvia helpdesk munkatárs lapunknak elmondta, nem az Inter-Európa Bank Rt.
reklámozza ilyen módon a BankoWeb szolgáltatását.
A BankoWeb valóban létezik, lehet használni. Viszont amikor a levélben
feltüntetett linkre kattint valaki és onnan hívja meg a bejelentkezést, akkor ott
már egy eddig még ismeretlen IP címre jut el a felhasználó!
A bank munkatársa arra kéri az internetezõket, hogy a weboldalon semmilyen nevet, jelszót ne adjanak meg, mert valószínûleg visszaélnek vele!
Szia, Emberke! Én nyertem meg legutóljára, bucusbucus néven,- és ugyancsak úgy érzem,hogy nem kis munka egy hónapon át tartani az elsőséget,- én június 28,-áán nyertem- és szeptemberben kaptam, meg többszöri e.mail küldés után az optikai egeret,- "Arany Egér Díj" felirattal. Ezen kívül, megkaptam az oklevelet Web-mutatóban elért l millió pont után- holott mind a 29 kategóriában elértem, többen az első 3 között voltam- de új kategóriagyőztest egyáltalán nem hirdettek! Pillanatnyilag ott tartok, hogy kaptam egy e-mailt ,hogy "hamarosan utánanéznek" annak amit írtam- azóta ismét semmi. Szerintem fogjunk össze,- ma megírom újra nekik, hogy ha két héten belül nem kapom meg a beígért többi nyereményt.- CD-írót,értékes mezt, hétvégi beutalót- és a kategóri-díjakat,- akkor akár a TV-Ügyvédjének ! Juszt Lászlónak írok- jó lenne, ha erre kerülne a sor,- Ti is "beszélnétek"! Aki nekem kétszer válaszolt, az Benczés Péter - és az e-mail-ra kattintva írhatsz neki- ne hagyd magad,- ha valami új van, jelentkezem- kérlek,Te is tedd meg ezt,-üdvözlettel: Lévai Piroska
Anonymous mami!!!!!!
Voltam ma Spar-ban és kunyeráltam neked Univeres sorsjegyet
Írd meg a címed, holnap postázom neked

Jerry Lee Hozzászólás - 2003. október 01. :: 22:07
és mit csinál velük a tolvaj ??
más levelével mit tud kezdeni ???
Nem tudom.
De nekem bőven elég rossz, ha kidobja, (a postás szerint pénzt keresnek benne) mert rájön, nincs benne számára értékes, de én már számtalan olyan játékon nyertem és kaptam róla értesítőt pl. amiben azt írták : "nyereményét ezen levél átadásával veheti át".
És elmentünk érte, de semmi más igazolást nem kértek mellé.
De csak akkor írom meg, ha elárulod a címedet. Látszik, hogy nem iit jár az eszem.
szepi
Csak most nézem, hogy behúztál a csőbe és az infoknál beszélgettem.

Nekem a davidoff játékairól van nagyon negatív véleményem. A reklámcégek egymásra mutogatnak eredmény pedig sehol. Már egyszer kérdeztem, de senki nem válaszolt, az Üde elegancia játékban senki nem vett részt?
Anonymous mami!
Ha csak a Sparban teszel "bejelentést",nem sokat ér. Ha a promóció szervező cégmarketingesének panaszolsz, talán nagyobb hatással lesz, ugyanis ezek elemi érdeke, hogy a termék fogyjon. Ha pl. látják, hogy nem megfelelően bánnak a promóciós kérdéssel, talán nem ott fogják a következőakciójukat szervezni, hanem mondjuk bármelyik másik hálózatnál. Itt azért el fog a Spar is gondolkozni, mi nem jó az Univernek...
Jártam igy én is Realban, hogy a Colgate szelvényről mit sem tudtak a lejárat előtt 2 nappal(!!!!!!!!!). No, ezmár érdekelte a Colgate-Palmolive céget is.
Azóta egyszer jártam abban a Realban, előre köszöntek.
Hiába, Magyarországon a szolgáltatások szinvonala a bányász béka alatt van 70 méterrel. A "mit miértjét" vagy nem ismerik fel az emberek, vagy nem érdekli őket. Mindkettő súlyosnak mondható.
Aki tanult esetleg marketinget valahol, tudja, miről beszélek.
Mellesleg éltem én Németországban is, ott azért más a helyzet, pedig ott is emberek élnek.
Jobbulást!
Vel
nem, a pecsétes a pur silan stb játék arra kell a pecsét. Ez univer. A spar oldalán van, de azt hiszem a fórumra is beírta valaki.
Milyen nyereményszelvényről beszéltek? Amivel golfot lehet nyerni? Nálunk mindkét sparban a termékekhez van kiakasztva, annyit veszel el amennyit akarsz. Pecsét viszont nem volt a pénztárnál, úgyhogy az előre kitöltött szelvényemet a biztonsági őr vitte be az irodába lepecsételtetni. A blokkot el sem kérte.
Sada, Reacska, Queene!
Mindenkinek nagyon köszönöm az infokat és a kedves biztatást.

Mindenképpen írok nekik.
Persze elírtam
az info@spar.hu email cím a jó.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások