Senkinek sincs eperlevele?

De addig megtennéd hogy leirod a paramétereit, hány megapixel, mennyi az optikai, és digitális zoomja. Köszi
Szia! vstr irok neked emailt ez ügyben oxi? De csak este.
SONY DSC-U50 Cybershot a típusa.
Nyertem egy SONY DSC-UCybershot digitális fényképezőgépet. Bóti ára:77500,-Ft 40.000,-ért odaadom.
andi... csak este tudom megnézni a emailom, türelmedet kérem.
Elég sok cserém lett az eddigieken túl is:
néhány most közülük:
Nagy Sándor, a hódító fehér póló, vadiúj
Best of Britney dupla CD - bontatlan
Now Music 6 - CD- új
Che Guevera, a motoros naplója filmzene CD
Felejtés filmzene CD
Neveletlen hercegnő 2 - ékszertartó gyűrűvel és kulcstartóval
folyt köv.
E--mail ide:
sohaj2@citromail.hu
még mindig lehet licitálni a mozijegyekre 2x2 db cinematrix pénzre nem adom
lehetőleg érdekel: bögre, esernyő, receptkönyv, köntös, törölköző, poló, poharak vagy hasonlo tárgyak
Még 2001 nyarán amikor volt a pöttyös rudinak akciója, nyertem egy pöttyös bicajt, érdekelne esetleg valakit?

A bicaj fehér alapon levehető piros pötyökkel, az szem 18 sebességes, és azért a hátsó kereke javításra szorul mert egy pici 8-as van benne, képet is tudok küldeni róla. Bármilyen csere megoldás érdekel.
andi... akkor engem érdekelne, ha ilyen beváltos.
Nem vagyok jól informált mozi terén ez a két jegy beváltható bármilyen filmre? (remélem túl nagy hülyeséget nem kérdeztem.)

2db 2 személyre szolo cinematrixos mozijegy elcserélendő
A munkahelyen csak a webnyeremenyre tudok felmenni, az emailt csak internetezőben tudom megnézni, ezért nem tudok rögtön visszaírni.
Sziasztok minden emailra válaszoltam elnézést kérek de nem tudok rögtön írni mert nem mindig vagyok gépközelben, akinek tudom a számát holnap felhívom a cserékkel kapcsolatban.Türelmeteket, és megértéseteket köszönöm.
Ja, a játék 2. részéről van szó.

. És mostmár az e-mail-em is publikus.
Hugi! Nekem van egy eredeti Turok játék CD-m. Tibi-s pólóért neked jó?
Studio Plus 9 origi software, Video Editing, Restoration, részletek a www. pinnaclesys.hu, valamint Kék-fehér csikos függőágy (felnőtt méret) és 4 lemezes origi Live Aid díszdobozos koncert dvd cserére vagy féláron eladásra felajánlva.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások