A www.spar.hu - n van "Kapcsolat" menüpont, onnan is lehet írni nekik, vagy:
Telefon: 06-22-567-141
E-Mail: info@spar.hu
Levélcím: 2060 Bicske, Szélescsapás
Ne hagyd annyiban, írj csak nekik!
Anonymous mami: Én írtam a sparnak. Az áruház számát is megírtam és azt is hogy könyörögni kell a nyereményszelvényért. Annyi a különbség, hogy nem vettem meg a cuccot, mert láttam hogy nincs. A csaj kb 2 napra rá válaszolt, hogy sajnálják stb, szóltak, hogy legyen.
Láss csodát, tegnap a pénztáros csajoknál minden pénztárnál volt nyereményszelvény.
spar@spar.hu
Próbáld meg te is.
Írj be a "panasz" könyvbe. Nem sokat ér, de legalább pénzbe sem kerül.
Sziasztok!
Tegnap vettem az egyik Intersparban 2 Univer terméket! Óvatos voltam (de nem eléggé!!!), mert a pénztárnál kérdeztem az akciós sorsjegyről. Azt a választ kaptam, hogy minden nyereményjáték az információnál található, ahol persze fogalmuk sem volt az Univer akcióról, hiába mutattam a webnyereményről kinyomtatott oldalt. Most hiába vettem 2 terméket (na persze nem halunk bele, de azért jogtalannak érzem). Kihez forduljak szerintetek? Tudtok estleg telefonszámot adni, ahol reklamálhatok? A blokkot persze eltettem!!!
Előre is köszi!
Nekem "most" lopták el a NG újságom, de a kiadó rendes keresteti.
Küld kárpótlást,
Bár szeptemberi számuk nincs.
Bármilyen ilyen "témájú" levelet aláirok, mert:
Ha egy postás "lop", akkor szemben minden postás enyveskezűnek tekinthető aki hozzáfér(het) a levelemhez...
Ja amugy: Ha posta beszedi a díjat és nem teljesíti a szolgáltatást akkor az milyen kategoria? Pl. nem sikkasztás de akkor mi?Erre kellene játszani...
Ma ismét felhívtam a Picwicket !!
egyre rosszabb a helyzet!!
rajta vagyok a listán meg , még jó páran akit kérdeztem , hiánylistára írta fel a neveket és talán karácsony környékén lesz belőle valami ha lesz !!
a legújabb szerint ahol késítik a fotelokat tönkre ment a gyár !! nem tudják honnan rendeljenek másikat !!
segítőkész volt akivel beszéltem , de már szinte én voltam kéyelmetlen helyzetben hogy a kérdéseimmel zavarom !!
Bravo Picwick remek szervezés és lebonyolítás !!!
Gratulálok !!
Szerintetek használna, ha írnánk a postának a rossz tapasztalatainkról. Csak úgy, többen aláírva, hogy mit reagálnak rá?!?

Kedves Bogic, Anonymus!
Kérlek, mondjátok meg, hogy Ti hogy kaptátok meg a nyereméneteket a Milliomoshow játékon -- mert én sehogy. Amikor enyém lett az Arany egér díj, kb. 4 hónapig csatároztam, hogy megkapjam - de semmim se lett. Emberke néven játszottam, és rekordidő alatt nyertem meg - valami 6-7 kategóriát is egyben - még egy vacak oklevelet se kaptam..
Meg tudnátok mondani, ki volt a szervezők közül (milyen címen..) akit eredményesen lehetett rugdosni? Illetve, hogy Ti mikor jutottatok valamilyen ajándékhoz?
Köszönettel:
uomo
uomo@axelero.hu
és mit csinál velük a tolvaj ??
más levelével mit tud kezdeni ???
A postásunknak a bringáján lévő táskájából kiloptak 3 köteg levelet. És ez már a második eset, egy hónapon belül
Lehet, hogy egy-két nyereményértesítőm is köztük volt?
Julitta, én is emiatt váltottam postát. Egy darabig egész jól mendegélt a dolog, aztán kiismerték, hogy sok akciós borítékot adok fel, és azt vettem észre, hogy szinte vadásztak a küldeményeimre. Így most már inkább bélyeget veszek és bedobom. A Blikk-kuponoknál én is örültem, hogy arra rá kell írni a nevet, címet, így legalább azzal nem tudnak mit kezdeni. Bár, ha kibontották a borítékot...
A Darling-napvédőknél fogtam gyanút, ugyanis az első két körben összesen nyertünk 11 db-ot, a harmadik körben pedig egyetlen egyet sem. Véletlen is lehet, de ilyen véletlenekben, ha a posta is ott van közben, akkor nem nagyon tudok hinni

2 hónapja kaptam meg a Milupa pontgyűjtő játék ajándék utalványát, melyet máig sem sikerült beváltanom a szegedi Brendonban, mert Bp-ről még mindig nem küldték le a kiválasztott ajándékot. A csaj azt mondta, inkább megveszi a szomszéd Tescoban és odaadja, mert ez már olyan égő....
Most nézem ezt az Árkád-os játékot. Minden sms-sel nyernek legalább 300 Ft-ot, ha az adóját is befizetik a nyertes helyett akkor is legalább 250-et. Ilyen játékot én is szervezek, ha külditek nekem az sms-eket megadom a számomat. Mondjuk a BALEK szót kellene küldeni

Sajnos én is hallottam ilyet Julitta! Ezért szoktam örülni amikor kapok egy Ön nem nyert levelet, mert akkor tudom, hogy legalább odaért a borítékom.
(bocsánat már megint így sikerült)
Na a lényeg:
"Volt egy postás dolgozó ismerősöm, ő mondta, hogy a vonalkódos játékoknál, mindig kilopják a borítékból a kódokat és beküldik a saját nevükben. Elnézést kérek ha valaki postán dolgozik és nem csinálja. . . "
...
"Ezért szoktam azokat beküldeni, amire rá kell írni a nevet, címet, így azt nem tudják kivenni. . A postás csajnak volt otthon vagy 20 nescafés bögréje, 5 garnitúra coc-colás pohara. . stb. mind így nyerte. "
Ez annyira bosszantó!!!
Most olvastam egy másik oldalon egy Nyertem!!! című topicban:
Délhús !!
nálam is ez a helyzet !!
4-er próbáltam , már játszott !!!!
Nekem is ezt írja

Pedig mi is most bontottuk fel. Már annyiszor megfogadtam, hogy SMS játékokon nem játszom...

valaki próbálkozott már a Délhússal???
mi igen 1x ,és azt írta,hogy a kód már játszott.
csak azt nem értem ,hogy hogyan amikor most bontottuk fel??
Én is elmentem a Feda csokikóstolóra ami szerintem elég lehangoló volt. A két lányom is velem jött, egy hölgy miután elolvasta a kinyomtatott meghívót, unott arccal közölte, hogy üljünk le hátul, mindjárt hozza a kóstolót.
Egy Mozart csokigolyót kaptunk, 2 db drazsét és egy 2 cm-es átmérővel rendelkező kekszet, mindezt az előzőhöz hasonló arckifejezéssel szervírozva.
Persze a gyerekeknek ez nem volt elég, így vennem kellett még csokit ( persze erről szól a kóstoló

) és egy olyan reklámszatyorban hozhattam haza amitől kékebb lett a kezem mintha kékfestőztem volna

.
Inkább nem megyek gyakran hozzájuk .
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások