Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 432 / 487 oldal |
Van egy pepsis utazótáskám, avonos bordó pénztárcám, fehér garnieres polóm cserére.Keresek eperlevelet megvételre.
Kitekat karórát vásárolnék illetve csere is szóba jöhet ha vkinek van kérem jelezze az oldalon! Globus shrek hűtőmágnesből keresem a 8-t!
Köszönöm Paint a felvilágosítást.
De tényleg két e-mailt is küldtem. Azért köszi az infót!
De tényleg két e-mailt is küldtem. Azért köszi az infót!
Én ha kapok emailt válaszolok is ha gépközelben vagyok ami kb. 1-2nap és tőled nem kaptam, és probálok mindenkit tisztelni!Milyen cseréről lenne szó?Telefon?Úgy néz ki elkelt.
Szió Paint!
Kétszer is írtam e-mailt neked és egyszer sem jött válasz. Azért örülnék, ha megtisztelnél legalább annyival, hogy írsz, hogy a régebbi cseréd áll-e még vagy sem!
Köszönöm
Kétszer is írtam e-mailt neked és egyszer sem jött válasz. Azért örülnék, ha megtisztelnél legalább annyival, hogy írsz, hogy a régebbi cseréd áll-e még vagy sem!
Köszönöm
mármint pólóm 

Sziasztok!
Még mindig van Tibi csokis pőlőm, ha érdekel valakit ( M-es )
Még mindig van Tibi csokis pőlőm, ha érdekel valakit ( M-es )

Bontatlan Oriflame tusfürdőt, habfürdőt, sampont, testápolót, parfümöt cserélnék !
Ajánlatokat várok mailben! Irj! Bizti megegyezünk!
Ajánlatokat várok mailben! Irj! Bizti megegyezünk!

van cserére szombathelyen beváltható mecdonald kártyám
avonos my racle ajakruzs
60db pick pontom
avonos my racle ajakruzs
60db pick pontom
szasza90 csomag feladva ajánlottan, tértivel, szerintem mivel ajánlott két nap.Plusz levél. : )
USB karórát cserélnék vmire vagy eladnám.
Kedves Juditzita, már találtam cserepartnert, köszike.
Eperlevelet keresek 1db-t.
MAHTAB
Irtam már Neked emailt, de még nem válaszoltál. Irj légyszíves!
Irtam már Neked emailt, de még nem válaszoltál. Irj légyszíves!
Sziasztok!
Lenne egy új, bontatlan, eredeti női 50ml-es Chanel N°19 parfümöm, ha esetleg érdekelne valakit, jó áron eladnám. /7ezer, bolti ára 15/
Lenne egy új, bontatlan, eredeti női 50ml-es Chanel N°19 parfümöm, ha esetleg érdekelne valakit, jó áron eladnám. /7ezer, bolti ára 15/
Kitekat karórát vennék vagy vmire cserélnék ha esetleg vkinek van kérem jelezze az oldalon!
Sziasztok!
Szeretnék elcserélni, vagy eladni egy NBA Live 2005 - PS2 játékszoftvert.
Egy rövid leírás:
NBA Live 2005
A zsákoló-versenytől a 3 pontos dobásig... - EA Sports Freestyle Air: teljesen új zsákolási és szerelési technikák segítenek - NBA All-Star Weekend: a zsákolóversenytől (ahol minden apró mozdulatot Te irányíthatsz) a 3 pontos dobó versenyig minden készen áll egy őrült hétvégére - 10 Emberes Freestyle: ez az új motion-capture technológia lehetővé teszi az animációk, ütközések, csaták még tökéletesebb megjelenítését/www.576.hu/
Bolti ár: 14990 Ft
Akit érdekel, írjon itt, vagy emailben.
Szeretnék elcserélni, vagy eladni egy NBA Live 2005 - PS2 játékszoftvert.
Egy rövid leírás:
NBA Live 2005
A zsákoló-versenytől a 3 pontos dobásig... - EA Sports Freestyle Air: teljesen új zsákolási és szerelési technikák segítenek - NBA All-Star Weekend: a zsákolóversenytől (ahol minden apró mozdulatot Te irányíthatsz) a 3 pontos dobó versenyig minden készen áll egy őrült hétvégére - 10 Emberes Freestyle: ez az új motion-capture technológia lehetővé teszi az animációk, ütközések, csaták még tökéletesebb megjelenítését/www.576.hu/
Bolti ár: 14990 Ft
Akit érdekel, írjon itt, vagy emailben.
Van egy Nivea egérpadom is, csak az előző listából kifelejtettem. Ha valakit érdekel, várom a levelét.
katcica,
Nem látom a mailcímed, de ha még aktuális, engem is érdekelne.
Nem látom a mailcímed, de ha még aktuális, engem is érdekelne.
VárszegiViki
Irtam emailt.
Irtam emailt.