Nagyon csalódott vagyok, hogy nem nyertem a Bon Parin. Még egy törölközőt sem. Pedig azt szerettem volna igazán.

De nagyon!
Pickwick fotel: a hölgy valóban segítőkész, kedves és aranyos a telefonban, de sajnos a címemet nem találta:-( Megint nem nyertem...ott sem...és sehol sem...a lottón se, mert én ugye csak magamra gondoltam...a lányom szülinapjáról meg elfeledkeztem...ha megteszem lehetett volna egy...:-) kettesem. Hát szomorúan, de folytatok mindent. Veszek, eszek, borítékolok, küldök...és várok.
akkor CD írón volt az Arany Egér díj felirat, csak egy fődíj volt akkor
nem is bántam

éskateg. díj, de abban nem lettem első. a sima kateg.díj volt az opt. feliratos egér. Bogic
Már mindegy. De azért köszi...
szeptember 26-27:
Miskolc , Széchényi utca 24,:
most vettem észre !!
stimmel nálam is ezek az időpontok vannak!
Novake,
Én írtam be a dm-es akciót, de ezekkel az időpontokkal:
Liz Hozzászólás - 2003. szeptember 23. :: 21:34
Szept.26-27: Bp. Eurocenter, Mammut II., Pécs Király u., Pápa Rákóczi út, Kiskunhalas, Jósika u.
Szept 28.: Bp. Eurocenter
Október 3-4: Bp. West End, Margit krt.50-52, Miskolc Szinva Park
Jerry Lee! Tudom. De vk beírta ide a fórumra, hogy ezen a hétvégén Miskolcon lesz. Én meg elhittem neki

Direkt erre a hétvégére tartogattam a "kozmetikai bevásárlásomat"...
Meg akartam tenni poénból a 20, 21, 22, 23, 24-es számsort. Lett volna egy hármasom... De nem tettem meg
A 10, 20, 30, 40, 50-et viszont igen, az egy kettest ért most

Savika,
Kint van már az is, nekem már sikerült egy teljes mondatot kiraknom. Arra nem emlékszem melyiken fajtán találtam meg ezt a részletet, de az eddigi tapasztalatok alapján össze-vissza van.
Hát megint nem lettem lottómilliárdos... de hogy még egy nyamvadt kettes se...

hathor én is boritékoltam régebben több ezret naponta.

most furcsa, hogy "csak" 5-6 darabot kell.
most voltunk a Tescoban, végignéztük az összes fellelhető nyerős túrórudit, de olyan feliratot még véletlenül sem találtunk, hogy "szeretnék"!

lehet, hogy majd csak később rakják ki azokat? vagy soha?

Reacska, nem, ez a "rendes" (???) munkahelyem volt, csak valami nagyszerű ötlet folytán marketingeztünk kicsit...

hathor csak nem diákmeló?

Novake!!
nincs mindenhol mindig akció!!
van egy füzet amit kiadtak abban meg tudom nézni amelyik hely Téged érdekel hogy ott mikor lesznek !!
írd meg a helyet és kikeresem Neked !!
sada, igazad lehet a Cerbonával kapcsolatban (mi sem kaptuk meg a magunk L és S betűivel), csak azt nem értem, hogy miért olyan nagy kunsz 1000 db kazettát becsomagolni és kipostázni? Szerintem max.(!) egy hetes munka.... Postáztam én már több tízezer levelet, na azt tényleg borítékoltuk pár napig (hú de jó, hogy már nem ott dolgozom!

)
Hát én voltam a DM-ben, de nyoma sem volt akciónak, meg road-shownak. Mindesetre 2eFt felett vásároltam. Olyannyira, hogy nem volt nálam elég készpénz, kártyával meg nem tudtam fizetni, mert rossz a termináljuk.
Hát igen a postás derekát megleverem...
Mert, hogy 10.02-án visszament volna a levél ha nem veszem át..
Elözmények a "poztiv tapasztalatok" topicban
Játszottam az educafe.hu-n nyertem egy baseball sapkát de még a mai napig nem kaptam meg. Nem a baseball sapkán van a lényeg, csak az hogy nem küldik a beígért ajándékot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások