Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 434 / 511 oldal |
beszéltem a teásokkal és azt mondták nyertünk fotelt de úgy néz ki,hogy csak karácsony körül kapjuk meg
ezt nem hiszem el! a mailbox már megint szenved. nem tudom megnyitni a leveleimet! kezd olyan lenni mint a freemail. 

Hoppá a fejcsóválós mukit nemakartam a"türelem"elé
Igen.M és H betűvel kezdődünk .Akkor hát mondogatom magamban
türelem,türelem,türelem.......Norbi kazettát terem.)
türelem,türelem,türelem.......Norbi kazettát terem.)Anonymous
Cerbona apránként, abc sorrendben postázza, még az f-nél tartanak.
Mi pl. még nagyon soká kerülünk sorra az N,P,Sz betűkkel. És te?
Cerbona apránként, abc sorrendben postázza, még az f-nél tartanak.
Mi pl. még nagyon soká kerülünk sorra az N,P,Sz betűkkel. És te?
Anonymous, te itt vagy a szomszédban, Bólyban?
Ne izgulj Cerbonáék miatt, ABC-rendbe tették a neveket és aszerint postáznak. A párom C betűs, már megkapta, én V, nekem még nem érkezett. Türelem
Ne izgulj Cerbonáék miatt, ABC-rendbe tették a neveket és aszerint postáznak. A párom C betűs, már megkapta, én V, nekem még nem érkezett. Türelem

Három borítékom ment Bólyból 30.-án és 3 boríték ment Bp.-ről 1-én Székesfehérvárra Cerbonáékhoz.Egy nyamvaddt Norbi kazit sem kaptam!Mostmár teljesen odáig vagyok,szerintetek valamit rosszul csináltam?
Akkor mostmár biztos, hogy vegyesen vannak. Logikus is. Miért egyek narancsosat, ha nekem nem ízlik? Egy "egy"-ért vagy egy "hifi"-ért? (Hm. Egy hifiért megennék egyet.
)
)a narancsoson Sony Hifi van (és egész finom a narancsos
)
)Én ma natúrt "egy" felirattal találtam. Talán többféle felirattal is léteznek

Én már vettem is Danone rudit. Tegnap be akartam írni, hogy melyiken milyen szó van, de aztán nem tartottam fontosnak
Mindenesetre 1 natúr, 1 narancsos, 1 málnás és 1 mogyorósból ki lehetett rakni a "Szeretnék egy Sony discmant nyerni" mondatot. Emlékeim szerint a narancsos volt az "egy", a málnás a "Sony descman" (ebből láttam Sony hifiset is!), talán a natúr volt a "szeretnék", de erre nem mernék megesküdni. Kizárásos alapon a többi kitalálható
Mindenesetre 1 natúr, 1 narancsos, 1 málnás és 1 mogyorósból ki lehetett rakni a "Szeretnék egy Sony discmant nyerni" mondatot. Emlékeim szerint a narancsos volt az "egy", a málnás a "Sony descman" (ebből láttam Sony hifiset is!), talán a natúr volt a "szeretnék", de erre nem mernék megesküdni. Kizárásos alapon a többi kitalálható

Sada,
a Sony discman a málnáson van, mást még én sem találtam.
a Sony discman a málnáson van, mást még én sem találtam.
Bogicnak: szóval nem kaptál "Arany Egér Díj" feliratos optikai egeret sem? Az hogy lehet,-hiszen elsősorban ez a fődíj! Melyik szponzortól kaptad meg a CD-írót?-légyszives válaszolj,köszi bucusbucus
Ma láttam az új, akciós Danone Rudikat. Mindenféle szó volt (4-ből 3), csak az ajándéktárgyak neve nem volt sehol. 

Akkor ez volt a díj, ezt kaptam, a kategóriákban nem nyertem külön. Azt hiszem mindig más volt a díj.
savika!!
ma különősen vacak ..
egyébként több mint egy hete szórakozik minősíthetetlen az egész !!
össze vissza mindent csinál ..és írkál ,kész és eltünik minden meg ilyenek!
ma különősen vacak ..
egyébként több mint egy hete szórakozik minősíthetetlen az egész !!
össze vissza mindent csinál ..és írkál ,kész és eltünik minden meg ilyenek!
mailboxosok!
nálatok is haldoklik? nekem azt írta ki ma egész nap, hogy nincs új levelem, aztán valahogy mégis behozott kb 10et!
és folyamatosan ezt csinálja...
nálatok is haldoklik? nekem azt írta ki ma egész nap, hogy nincs új levelem, aztán valahogy mégis behozott kb 10et!
és folyamatosan ezt csinálja...Szia Werni,- egyszer már írtam Neked, de arra még nem válaszoltál, írd meg légyszíves, miket kaptál, mint nyereményeket,- és a másik, hogy a pár héten már régen túl vagyok, hiszen június 25,.én nyertem meg a fordulót! Ki tudja, mi van a kategóriagyőztesekkel? Miért nincs újabb kör hirdetve- /mármint a kategóriákban újabb nyertesek?/ Igaz,hogy közben kaptam egy optikai egeret, de úgy gondolom, hogy még jár a többi beígért is,- ezek szerint Te többmindent megkaptál,- és nem áll szándékomban feladni- ha a jövő héten sem kapok sem értesítést,sem nyereményt,- akkor újabb utakat keresek az elintézésig. Így nem tartom tisztességesnek a kiírást! -és bizonyára megtalálom majd a megfelelő fórumot: nem tudod, a nekik küldött e-mailre mért nem kapok soha választ? Üdv: bucusbucus
Szia Bogic, örömmel olvastam hozzászólásofat, mert eddig szinte csak azt írták a többiek, hogy feladták, mert sokáig próbálkoztak,de nem kaptak seemi,- Te kaptál optikai egeret is Arany Egér DÍj felirattal,- és azon kívül a CD írót? - Ugyanis a meghirdetéskor ezekez mind ígérték, sőt egy márkás mezt,és egy hétvégi beutalót is! Mi van ezekkel? Nem is próbáltad megkapni? Azt tervezem, ha a jövő héten sem kapom meg ezeket, akkor sem hagyom, megkeresem az illetékes fórumot,- mert ezt így nem tartom tisztességesnek, Te is tudud, hogy mennyi idő és energia ment el a győzelemig! Légyszíves,válaszolj! Köszi: bucusbucus
sada Hozzászólás - 2003. szeptember 20. :: 14:21
Fenn van az új DE1000:
http://www.pickwick.hu/katalog.asp
"A fődíj minden hónapban: egy darab Pickwick üvegkanna hűtőbetéttel."
Nekem ez nem túl "fődíj", nem vagyok túlságosan oda érte, ugyanis egy régebbi játékuknál ez volt a gyorsasági díj, amit sikerült is begyűjteni. Gondolom van még így evvel egypár ember....
Ráadásul a téli időszakra kitalálhattak volna valami aktuálisabbat is.
Fenn van az új DE1000:
http://www.pickwick.hu/katalog.asp
"A fődíj minden hónapban: egy darab Pickwick üvegkanna hűtőbetéttel."
Nekem ez nem túl "fődíj", nem vagyok túlságosan oda érte, ugyanis egy régebbi játékuknál ez volt a gyorsasági díj, amit sikerült is begyűjteni. Gondolom van még így evvel egypár ember....
Ráadásul a téli időszakra kitalálhattak volna valami aktuálisabbat is.