Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 435 / 487 oldal |
Tigriscica, hol a mailed? Köszi.
Pall Mall fotel (bontatlan) eladó. Kecskemétről elvihető.
gabizbg@page.hu
gabizbg@page.hu
OK!

Paint, nem baj ha csak délután olvasod, fogok még netezni. Az időpont rád van bízva, nekem bármi jó.
Csak délután tudom megnézni a freemailom, ide nem tudnál írni?
bubus ajánlva adtad fel, türelmedet kérem, én is adom fel hamarosan csak még nem jutottam postáig de igyekszem, igérem.Én ajánlva adom...
Paint, írtam.
Minya ha ma dolgozol utoljára akkor jelentkezz, hogy mikor tudnánk két ünnep között találkozni a csere ügyében, én délután nézem meg az emailom, mondj egy időpontot vagy hívj fel és megbeszéljük.

Bridget Jones rajongók,
a film második részét kaptam 4 cd-n, hangoskönyv a műfaja, akit érdekel, mail fenti.
a film második részét kaptam 4 cd-n, hangoskönyv a műfaja, akit érdekel, mail fenti.Fenyő Miklós december 29-i BS beli koncertjére (Zséda+Geszti a meghívott vendégek) 2 belépőjegy családi okok miatt sürgősen eladó vagy elcserélendő. Holnapi postázással még karácsonyra is odaér, ezért a szaboneh@npp.hu címre írjon az, akit érdekel. 

kozso!
Most olvastam, egyből válaszoltam is!
Várom a választ!
Most olvastam, egyből válaszoltam is!
Várom a választ!
An13!
Írtam másik e-mailról!Egyezkedjünk, ok?
Írtam másik e-mailról!Egyezkedjünk, ok?
Vichy Liposyne karcsúsítógélek féláron...(minőségüket megőrzik: 2007.)
LG F-175 mikrohifik szintén féláron vihetők.
szjozsi@page.hu
LG F-175 mikrohifik szintén féláron vihetők.
szjozsi@page.hu
kozso!
Ha tudsz majd írni akkor kérlek mondd meg, hogy mennyire gondoltál, lehet, hogy így is meg tudunk egyezn
Ha tudsz majd írni akkor kérlek mondd meg, hogy mennyire gondoltál, lehet, hogy így is meg tudunk egyezn

Kedves AN13!
Nem tudok írni egyelőre levelet , mert nem küldi a freemailom, de inkább kp. érdekelne cserébe, mert arra nagyobb szükségem van. Köszönöm az érdeklődésedet!
Nem tudok írni egyelőre levelet , mert nem küldi a freemailom, de inkább kp. érdekelne cserébe, mert arra nagyobb szükségem van. Köszönöm az érdeklődésedet!
kozso!
Türelmesen várom a válaszod a levelemre
Türelmesen várom a válaszod a levelemre

kozso!
@ megy!
@ megy!
Sziasztok!
Eladnám a Duracell játékon nyert Trek 4500 mintein bike-t, bolti ára 137.000 Ft, de nem ez a kikiáltási ára, eredeti dobozban.
Eladnám a Duracell játékon nyert Trek 4500 mintein bike-t, bolti ára 137.000 Ft, de nem ez a kikiáltási ára, eredeti dobozban.
Továbbra is keresek Pall Mall fotelt, illetve van felesleges USB órám, pendrive-om.
Én is keresnék pall mall fotelt. /olyan 6-7 ezerért vennék, ha van valakinek felesleges/