Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 436 / 511 oldal |
Szia Werni,-és a többiek,akik válaszoltak nekem: bár ez a negatív tapasztalatok helye, mégis némi jóval kezdem: ma végre jött egy nyeremény- persze nem olyan Arany egér,mint a forón van- de egy egér, rajta arany betűkkel.hogy Arany Egér Díj - és gratulálunk,-semmi más-holott a kiírás szerint még jópár dolgot kéne kapnom! Werni,-légyszíves írd meg,hogy Te miket kaptál,- és hányadik fordulót nyerted meg? Játszol azóta is? A többieknek pedig azt üzenem, hogy ne hagyják ,Ők is megkaphatják még!?
Miciimado!
Ha megnyugtat, nem vagy egyedül. Nekem lassan a fizetésem rámegy az esetlegesen nyerhető vonalkódok gyűjtésére + a postára,d e mostanában semmi.....:-((
Ha megnyugtat, nem vagy egyedül. Nekem lassan a fizetésem rámegy az esetlegesen nyerhető vonalkódok gyűjtésére + a postára,d e mostanában semmi.....:-((
A fotex-ingyenlotto adott 3 pluszt, de a 2. után már nem enged tovább. 

Sziasztok!
Most beszéltem a Pickwick- vonalon egy hölggyel., mert egy nap 2 borítékban adtam fel kódokat és csak a mi strandfotelünk jött meg. Mint kiderült, a másik is bent van a nyerőlistán, csak még nem tudták szállítnai, mert hát most várják Kínából az árur!!!!
Talán télen használhatjuk a foteleket.
Amúgy az átvételnél pont a ház előtt voltunk, amikor hozta a futár, csak egy kockában kellett odafirkantanunk a nevünket. Egyébként ezt más is MEG TUDJA TENNI!!!
Most beszéltem a Pickwick- vonalon egy hölggyel., mert egy nap 2 borítékban adtam fel kódokat és csak a mi strandfotelünk jött meg. Mint kiderült, a másik is bent van a nyerőlistán, csak még nem tudták szállítnai, mert hát most várják Kínából az árur!!!!
Talán télen használhatjuk a foteleket.
Amúgy az átvételnél pont a ház előtt voltunk, amikor hozta a futár, csak egy kockában kellett odafirkantanunk a nevünket. Egyébként ezt más is MEG TUDJA TENNI!!!
Fecsi
Kérdezd meg telefonon, hogy rajta vagy-e a listán! Nekem egy szimpatikus hangú hölgy kézségesen kikereste.
Kérdezd meg telefonon, hogy rajta vagy-e a listán! Nekem egy szimpatikus hangú hölgy kézségesen kikereste.
Másoknál is leállt a c2, vagy csak nálam hülyéskedik?
MRJ
Hihetetlen. Én nem értem. Pontosan az első nap adtam fel, és nem kaptam semmit, de két barátnőm, akinek néhány nappal a kezdete után szóltam, (még én adtam az egyiknek vonalkódokat) megkapta.
Hihetetlen. Én nem értem. Pontosan az első nap adtam fel, és nem kaptam semmit, de két barátnőm, akinek néhány nappal a kezdete után szóltam, (még én adtam az egyiknek vonalkódokat) megkapta.
Ja, Anonymusnak üzentem az előbbit a fődijről.
Szia! Én is nyertem már fődíjat, igaz, hogy lassan érekezett meg, de több forduló után a szponzor maga küldte el,, mert nekik nem küldte a szponzor és én őket hibáztattam, úgyhogy csak várj ésmeg lesz. Én amit eddig nyertem, mindig mindent megkaptam, votl amit azonnal volt amit csak sokára. Néhány hét várás után ne légy türelmestlen, A szponzoroktól függ minden.
Picwick !!
06-1-237-92-80 ! 17-ig él a vonal !!
utána meghagyod a számot és visszahívnak !!
6 sörnyítóból még csak kettő érkezett !!
06-1-237-92-80 ! 17-ig él a vonal !!
utána meghagyod a számot és visszahívnak !!
6 sörnyítóból még csak kettő érkezett !!
Sziasztok!
A stella Artois sms játékán küldtem be néhány kódot. Végre az egyiknél a gratulálunk, ön nyert feliratot kaptam Ez augusztusban volt, azóta is várom a nyeremény "exkluzyv sörnyitót". Megadtam a kért adatokat, de semmi.
Ti mit tudtok erről a játékról?Nyeremények érkeztek már?
A Pickwick-es fotel játékában hol lehet megkérdezni a nyertesek nevét? Én megkaptam a fotelt kb. 2 hete, de a kolléganőm, akivel egyszerre adtuk fel, még nem!
A stella Artois sms játékán küldtem be néhány kódot. Végre az egyiknél a gratulálunk, ön nyert feliratot kaptam Ez augusztusban volt, azóta is várom a nyeremény "exkluzyv sörnyitót". Megadtam a kért adatokat, de semmi.
Ti mit tudtok erről a játékról?Nyeremények érkeztek már?
A Pickwick-es fotel játékában hol lehet megkérdezni a nyertesek nevét? Én megkaptam a fotelt kb. 2 hete, de a kolléganőm, akivel egyszerre adtuk fel, még nem!
Holgyek, urak!
Nem tudja valaki, mi van azzal a tetvarek nyernifogsz.hu val? 8 honapja nyertem 130.000. Ft ot, egy ideig hitegettek, hogy majd kuldik, aztan megszunt a jatek.
Lehet valahol jogorvoslatot kerni az ilyen atveresekkel szemben?
Nem tudja valaki, mi van azzal a tetvarek nyernifogsz.hu val? 8 honapja nyertem 130.000. Ft ot, egy ideig hitegettek, hogy majd kuldik, aztan megszunt a jatek.
Lehet valahol jogorvoslatot kerni az ilyen atveresekkel szemben?
Nagymaroson adtuk fel mind a ketten
Én az első nap küldtem be. Egy ismerősöm, aki szintén feladta az első nap, csak nem írta rá az irányítószámot a címnél, visszakapta, így újra fel kellett adnia. Ezzel kb. másfél hetet csúszott, de ő is rajta van a nyerteslistán.
MRJ
De mikor adtad fel és honnan a vonalkódokat?
De mikor adtad fel és honnan a vonalkódokat?
levi
"Már" kijavították, engedi a plusz tippeket!!!
"Már" kijavították, engedi a plusz tippeket!!!
Most beszéltem egy kedves hölggyel Pickwick fotellel kapcsolatban, azt mondta rajta vagyok a listán, de még mindig tart a szállítás, ha a hónap végéig nem érkezik, akkor hívjam újra őket. (Azt mondta, több hibás is volt, azokat is cserélték, újakat kellett rendelniük, stb. elnézést kért a késedelemért.) Ne adjátok fel, még jöhet!
Szia Maciimádó! Pickwick fotelem még nekem sem jött, pedig felhívtam őket és benne vagyok a gyorsaságiban, szóval kellene jönnie, de még én sem kaptam meg.
Többiek! -akik olvastátok, hogy a patikamagazinon nyertem és nem jön a nyeremény- A nyeremény miatt telefonáltam pénteken, és képzeljétek elfelejtették feladni, aug 9 óta! Na sűrű elnézések közepette a hölgy azt mondta, hogy még aznap feladják. Most már remélem tényleg ideér ezen a héten.
Többiek! -akik olvastátok, hogy a patikamagazinon nyertem és nem jön a nyeremény- A nyeremény miatt telefonáltam pénteken, és képzeljétek elfelejtették feladni, aug 9 óta! Na sűrű elnézések közepette a hölgy azt mondta, hogy még aznap feladják. Most már remélem tényleg ideér ezen a héten.
-A Pickwick-fotelemnek még mindig nincs se híre, se hamva.
-A Rama Bonjour nem létező játékába én is küldtem be
levelet, de nekem semmit nem reagáltak vissza.
-A Nescafé játékán nyert bögrém törötten érkezett kb. 1 hónapja. Rögtön ígérték, hogy küldenek helyette másikat. Azóta sem ért ide.
Kezdek kicsit depis lenni, hogy nekem semmit nem küldenek ki, még a garantált ajándékokat sem. Miért vagyok én ilyen balszerencsés?
-A Rama Bonjour nem létező játékába én is küldtem be
levelet, de nekem semmit nem reagáltak vissza.
-A Nescafé játékán nyert bögrém törötten érkezett kb. 1 hónapja. Rögtön ígérték, hogy küldenek helyette másikat. Azóta sem ért ide.
Kezdek kicsit depis lenni, hogy nekem semmit nem küldenek ki, még a garantált ajándékokat sem. Miért vagyok én ilyen balszerencsés?

Az ingyenlottón adja a+játékokat, de nem enged továbbjátszani! Véletlen??;(
Más. A pcdome játék 5. heti játékán hévizi 2 napos utat lehetett nyerni. Én úgy emlékszem 5 fő részére ígérték. Nagy nehezen kihírdették a nyertest, de csak egyet. Ha valaki játszott erősítsen meg, hogy jól emlékszem-e az 5 főre, addig nem reklamálok.
Más. A pcdome játék 5. heti játékán hévizi 2 napos utat lehetett nyerni. Én úgy emlékszem 5 fő részére ígérték. Nagy nehezen kihírdették a nyertest, de csak egyet. Ha valaki játszott erősítsen meg, hogy jól emlékszem-e az 5 főre, addig nem reklamálok.