nöklapja játékain nyert bögrét keresek !
ha van feleslegesed , kérlek írj !
Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 436 / 487 oldal |
Marlboron nyert digitális toll eladó ( bolti ára 45000 )
rabszi!
Küldtem e-mailt!
Küldtem e-mailt!
bubus neked is írtam!Várom válaszod!

Minya írtam neked esernyő ügyben oké minden csak az a baj holnap délután leszek legközelebb net közelben, akkor tudok freemailozni. 

USB karórát cserélnék. Ki mit ad érte?
Pall Mall fotelt keresek!SOS
Minya! Aktuális délután tudom csak megnézni a mailom. 

Paint, írtam neked Milka esernyő miatt, ha még aktuális.
Origi dvd filmek, cd-k, filmek vhs-en, (listát e-mailben) vadiúj csíkos függőágy, bontatlan képszerkesztő szoftver cserére vár.
Ha érdekel, írj, megbeszéljük, karácsonyig még időben vagyunk. Értékben hasonló nyereménytárgyakra szeretném cserélni.
Ha érdekel, írj, megbeszéljük, karácsonyig még időben vagyunk. Értékben hasonló nyereménytárgyakra szeretném cserélni.

cserére vár:
Pall Mall lámpa,
Tisza csuklószorító
Jacobs termosz
komfort kacsa
Kraft-os CD tartó
Pall Mall lámpa,
Tisza csuklószorító
Jacobs termosz
komfort kacsa
Kraft-os CD tartó
Én megvenném a Tisza csuklószorítót,ha még megvan!Írj e-mailt...,hogy mennyi és hogy milyen állapotban van meg hasonlók
Paint:
én folyamatosan tudok levelezni Bubussal, nincs gond a maillel, nem pattan vissza, nem lehet hogy nálad a hiba?
én folyamatosan tudok levelezni Bubussal, nincs gond a maillel, nem pattan vissza, nem lehet hogy nálad a hiba?
bubus próbálkozz az emaillal, mert másnak összejön... :/
Nincs valakinek cserére, vagy eladásra milka ernyője, győri kekszes törcsije?
paint
ez egy sima örölköző kb.40x70
ez egy sima örölköző kb.40x70
SOS csere ma estére érvényes
A Country Clubban december 18-án 20 órakor kezdődő The Rock Band (Tunyogi) lemezbemutató koncertjére 1 db 2 személyes belépőjegyet
A Country Clubban december 18-án 20 órakor kezdődő The Rock Band (Tunyogi) lemezbemutató koncertjére 1 db 2 személyes belépőjegyet
Az elejéről elfelejtettem, hogy bubus.Szóval.... fördőlepedő stb..

A törölköző az fürdőlepedő? hányszor hányas, és mit szeretnél érte? Adj egy számot és felhívlak.
ez nem érdekel egy szegedit sem?
1 db, ingyenes DVD film kolcsonzesere jogosito utalvany
1 db, ingyenes DVD film kolcsonzesere jogosito utalvany