Az im-net.hu honlapon júniusban hirdettek utoljára nyertest. Írtam a főszerkesztőnek egy emilt, de válaszra sem méltatott. Ma ismét küldtem neki egy levelet és azonnal visszajött a válasz, hogy 22.-ig nem tartózkodik a szerkesztőségben, megadta a helyettese emilcímét. A következőt írtam neki:
Tisztelt Főszerkesztő Helyettes Asszony!
Már írtam a főszerkesztőnek egy e-mailt, de válaszra sem méltatott?!
Ezért ismételten megkérdezem, hogy miért nincs a játékoknál eredményhirdetés június óta? Remélem válaszra méltat. Ha valaki más is kiváncsi miért nincs eredményhirdetés és játszik a honlapon, esetleg írhatna az alábbi emil címre: bfrisch@im-net.hu
Hátha valakit válaszra méltatnak!!!
Anonymus: Sissy cicámmal beszállunk a harcba, förtelmesen félelmetes cicám van.

Anonymus, fenyegesd meg őket az Ezüst Macskával
Viccen kívül, nyakukra járni, írni, főnöknek írni, aztán ha erre se mozdulnak, SZF-fel megdorgáltatni őket.
Július 25.-én megnyertem az Arany Egér fődíját,-de a mai napig nem kaptam meg.-és még csak azt sem írták meg, hogy mi az! Aug.26.-án kapta, egy e-mailt- /többszöri érdeklődésemre/ hogy "minden rendben. postacímet kérünk" -ezt megírtam és ismét semmi. Mit tehetek?
Boszika! Ne hagyjátok magatokat! Egy Postabank méretű cég (bármelyik cég!?

) ügyel annyira a hírnevére, hogy egy pár forintos tétel miatt ne csináljon cirkuszt. Meg egyébként is: a SzF-től mindegyik megijed

Tegnap este "rovancsoltam".
Van egy olyan naptáram, amibe a nyereményeket tartom nyilván. A kihirdetéstől, értesitéstől kezdve a megérkezésig.
Május 27-től kezdődően 6 db olyan nyereményem volt, ami vagy egyáltalán nem, vagy hiányosan érkezett meg. Nem olyan nagyértéküek, de megnyert dolgok. Mindenkinél utánakérdeztem, mikor küldte el, és kértem őket, hogy ha elküldték, nézzenek utána a postán. Végezetül megemlitettem a Szerencsejáték Felügyelet nevet és a Minőségvédelmi nevet.
Ma, mire felébredtem, itt voltak a válaszok.
Az egyik valóban elfelejtette feladni, elismerte, ma küldi, kárpótlásul egy helyett 2 cd-t.
Másik mennyiségben csak a felét küldte el, elnézést kér, postázza a többit is tértivevényesen!
Harmadik elismerte az "adminisztrációs" hibát, ami miatt nem került postázásra a nyeremény.
A többieknél még nem került sor postázásra, de hamarosan küldik.
Fentiekből látszik, nem mindig a postát kell hibáztatni.
Utánaérdeklődésnél mindenki elismerte, hogy hiányosan, vagy egyáltalán nem küldte el.
ismét egy elég negatív tapasztalatom a fotópályázatokkal kapcsolatban.
véget ért a photohall.hu szavazás és azok a képek amelyek nyertek (kivéve az abszolút első helyezés), nem is voltak benne azok között amikre lehetett szavazni!!! tehát nem értem mi alapján nyerték meg. Én mégcsak egy filmet sem nyertem, pedig szerintem nem volt rossz a kép amit beküldtem. nem írok nekik, de ez így tisztességtelen volt. nem is volt annyi kép ahányan nyertek, tehát nem értem azokat mi alapján válogatták ki.
úgy látom nem indulok több fotópályázaton. elég lehangoló ez így
Boszika, a www.szf.hu oldalon megtalálod az összes elérhetőségüket, telefon, mail, bombázd őket is!
Évi! Hogy lehet felvenni a kapcsolatot a Szerencsejáték Felügyelettel? Én most írtam egy levelet a Diákcentrumnak. Kapnak 1 napot, hogy lépjenek valamit.
Boszika, a varázsszó: Szerencsejáték Felügyelet

Kapnak a fejükre, ha megpróbálják elcsalni, ráadásul így, hogy a kiírásban egyértelműen úgy szerepelt, hogy az 1. szinthez csak diákigazolvány kell! Plusz a kiskorúak említése, ehhez még kommentár se kell. Ne hagyd annyiban, Neked van igazad, mit képzelnek ezek?

Bp. Kossúth tér 13-15. A játék kiírásában az szerepel, hogy az első szinten az játszhat, akinek van érvényes diákigazolványa. Felrobbanok mindjárt. Sőt azt írják idézem: A kiskorú és korlátozottan cselekvőképes nyertes helyett a törvényes képviselőjük veheti át a SIM-kártyát a Vodafone márkaboltjaiban a Postabank által kiadott bizonylat átadása és a személyazonosság, valamint törvényes képviselői mivoltuk igazolása után 2004. március 31-ig VitaMAX előfizetői szerződés megkötését követően. Hogy a csudába lehetne egy egyetemista kiskorú????????? Én nem hagyom annyiban! Sokkal több fejtöréskük lesz miattam azt garantálom, mint ha kiadták volna azt a pár forintos pár nyereményt! Szerintetek lehet ilyet csinálni, hogy máshogy szerepel a játék kiírásában és utána azt mondják, hogy ők nem így gondolták?
Boszika
Én is most mentem volna be az ajándékokért, az én lányom 10 éves és számlánk sincs tehát akkor nem kapjuk meg mi se?
Hol akartad beváltani?
Képzeljétek nem kaptuk meg a Diákcentrumos ajándékokat!

Mivel szerintük játszani lehet mindenkinek, de az ajándékot csak az kaphatja meg aki nappali tagozatos, van Postabank számlája és FELSŐOKTATÁSBAN tanul! A lányom még csak 10 és fél éves és ezért neki nem jár ajándék. Na ezt ha elmondom neki.... Úgy örült, hogy nyert egy csomó jó dolgot. Nem érdekli őket, hogy ez nem szerepel a kiírásban. Az biztos, hogy ezt nem hagyom annyiban!
Megjavult a fotexnet lottó!
Eshet

Talán kis fáziskésésben vannak, kérdezzék csak a fórumosokat
A spórolás miatt eshet a posta színvonala
A nemrégiben életbe léptetett költségtakarékossági program miatt érezhetően romolhat a postai szolgáltatás színvonala: a spórolás miatt megszűnt a szombati csomagszállítás, valamint a bevezetett létszámstop miatt nem tudják pótolni a hiányzó kézbesítőket, így a jövőben könnyen előfordulhat, hogy többnapos késéssel érkeznek meg majd a levelek és a csomagok a címzettekhez - írja a Magyar Hírlap.
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/vallalatih
irek/20030911asporolas.html
http://www.privatbankar.hu/html/cikk/kommentar.ph
p?kommentar=5675
Lehet, hogy ma csak kettőt enged.
Jó reggelt!
Nekem se ment, szvsz valami rendszerhiba, majd kijavitják! Ne mérgelődj!

A Fotexneten nem lehet továbbmenni 2 játék után. Próbálta már valaki, vagy csak nekem nem sikerül??

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások