Pampers ajándék 1 pont:
Regisztrálni kell a pampers.hu-n - vagy ha már regisztrált vagy, az is jó - be kell lépni, és a Szolgáltatások között látszik egy Hűségpont menüpont. Ott találsz egy kódot, amit a gyűjtőlapra kell ráírni a vonalkód helyére.
// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 438 / 539 oldal |
almondeye ha regisztálva vagy a pampers honlapján és bejelentkezel jobb oldalon kiírja hogy hűségprogram extrapont és ott ad egy kódot, amit a játék igénylőlapra kell ráírni. Adri
sziasztok!
Kismama újság előfizetője vagyok. Nov.4-én lesz a babaruhabörze. Féláron kapok rá jegyet. Ha valakit érdekel...
És ha van még állapotos kismama itt köztünk, akkor van egy 4D UH-ra való ingyenes kuponom is(igaz csak az az első 40 jelentkezőnek, de hátha...)
Írjon akit érdekel valamelyik is!
És ha jól tudom a pampers honlapján lehet egy plusz pontot kapni FP hűségprogiban... Valaki kihasználta már? ha igen, hogy kell igényelni? köszike
Kismama újság előfizetője vagyok. Nov.4-én lesz a babaruhabörze. Féláron kapok rá jegyet. Ha valakit érdekel...
És ha van még állapotos kismama itt köztünk, akkor van egy 4D UH-ra való ingyenes kuponom is(igaz csak az az első 40 jelentkezőnek, de hátha...)
Írjon akit érdekel valamelyik is!
És ha jól tudom a pampers honlapján lehet egy plusz pontot kapni FP hűségprogiban... Valaki kihasználta már? ha igen, hogy kell igényelni? köszike
wdetti
Írtam neked. Egyébként tényleg totál mindegy, hogy még baba vagy nyuszis, sima vagy bugyipelusos figurát küldesz be. ja és a színe is totál mindegy. Lényeg, hogy a kért mennyiség meglegyen.
Írtam neked. Egyébként tényleg totál mindegy, hogy még baba vagy nyuszis, sima vagy bugyipelusos figurát küldesz be. ja és a színe is totál mindegy. Lényeg, hogy a kért mennyiség meglegyen.
Cserére lenne:
- milka, knorr, pickwick vonalkód, 1 milupa tejpép, 1 herz logó, 1 fa vonalkód, 3 fornetti sarok,
Amit szeretnék:
Pampers vonalkód.
- milka, knorr, pickwick vonalkód, 1 milupa tejpép, 1 herz logó, 1 fa vonalkód, 3 fornetti sarok,
Amit szeretnék:
Pampers vonalkód.
kereskek pampers vonalkódokat amim van
7 db spar szivecske
4 db esso bélyeg
14 beragasztott dm pötty+ bontatlan kuponfüzet pl 500 ft pempers pelenka kedv.
4 darling pontot érő kupon macskás
5 db pickwick vk.
5 db milupa tejpév vk.
1 baba sms blokkal
25 crebona pont
pda-hoz navigációs szoftver
univer bébiételes logók.
7 db spar szivecske
4 db esso bélyeg
14 beragasztott dm pötty+ bontatlan kuponfüzet pl 500 ft pempers pelenka kedv.
4 darling pontot érő kupon macskás
5 db pickwick vk.
5 db milupa tejpév vk.
1 baba sms blokkal
25 crebona pont
pda-hoz navigációs szoftver
univer bébiételes logók.
Mindenki a Pampersre hajt? Nincs senkinek 4 V. 6 felesleges pontja a számomra?
én amikor beküldtem a figurákat felhívtamaz infót a nő azt mondta, hogy az a lényeg hogy meglegyenek a figurák!
én is vegyes színűeket küldtem be, és volt ami nyuszis, volt amin babafej volt
én is vegyes színűeket küldtem be, és volt ami nyuszis, volt amin babafej volt
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, hogy a narancs és a kékeszöld hátterű nyuszis liberofigurák játékban vannak még?
Van még Dm-es csúszásgátló babazoknira -100 Ft -os, 330ml-es Kubu ingyenes, SauBar dobozos popsitörlőre -200 Ft-os, Gillette Sensor 3 női borotvára (4+2 db) -300 Ft-os kedvezmény kuponom.
Ezen kívül 50%-os Dm vásárlásom is
Amit szeretnék: SPAR SZIVECSKÉK! :-)
Detti
Tudnátok nekem segíteni, hogy a narancs és a kékeszöld hátterű nyuszis liberofigurák játékban vannak még?
Van még Dm-es csúszásgátló babazoknira -100 Ft -os, 330ml-es Kubu ingyenes, SauBar dobozos popsitörlőre -200 Ft-os, Gillette Sensor 3 női borotvára (4+2 db) -300 Ft-os kedvezmény kuponom.
Ezen kívül 50%-os Dm vásárlásom is
Amit szeretnék: SPAR SZIVECSKÉK! :-)
Detti
Selika
azért van a csere-bere nem?
azért van a csere-bere nem?
mel6, megkérdezhetem, hogyan kerültél a mostani pamperses játékba, ha már 2,5 éves a kisfiad?
fcoco
még nem,hogy adtad fel?nem,nincs eladó sütifalóm.Barátnőm gyerkőcei kapják meg az egyiket karácsonyra,másik meg az én gyerkőcömé,sajnálom
még nem,hogy adtad fel?nem,nincs eladó sütifalóm.Barátnőm gyerkőcei kapják meg az egyiket karácsonyra,másik meg az én gyerkőcömé,sajnálom
Hahó!
Keresek: Milumil2 és 3-at.
Tudok adni:
vadenekumot (4 db), delikát 8 (1 kg-os), Milupa vonalkód, Bababónuszos kuponok (cumisüveg, filmelőhívás, fürdető, olaj, stb), esetleg DM pontok.
Vagy mit szeretnél?
Keresek: Milumil2 és 3-at.
Tudok adni:
vadenekumot (4 db), delikát 8 (1 kg-os), Milupa vonalkód, Bababónuszos kuponok (cumisüveg, filmelőhívás, fürdető, olaj, stb), esetleg DM pontok.
Vagy mit szeretnél?
8 spar szivecskémet pampers vonalkodra cserélném
tényleg, na ne mondd már!!!!
Fcoco, neked mindened van, csak soha nem ér oda a címzetthez 

Detty.1!
van még pampersed? Van 5l-es vénusz, meg 2l-es meg 1l-es is van
van még pampersed? Van 5l-es vénusz, meg 2l-es meg 1l-es is van
mel6!
Megkaptad a vk-at? Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e eladó sütifalód?
Megkaptad a vk-at? Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e eladó sütifalód?
almondeye,a fenti címemre tudsz írni, az biztos nem telt be 

almondeye
Használja. de ne makkor amikor elkezd járni, hanem utána. Amikor elkezdett járni akkor mindig elesett vele,mert ugye a gyerek nem megy olyan gyorsan mint ahogy az gurul. De játszott vele, mert elől a golyó forgatható és kellemes hangon zenél.
Használja. de ne makkor amikor elkezd járni, hanem utána. Amikor elkezdett járni akkor mindig elesett vele,mert ugye a gyerek nem megy olyan gyorsan mint ahogy az gurul. De játszott vele, mert elől a golyó forgatható és kellemes hangon zenél.