Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 438 / 1052 oldal |
A játékot a játékinfokhoz, máshová felesleges!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Galeria, arpi001! Van egy nyomtatott papír a futárnál, rajta a nyertes kódok, ahhoz tűzi hozzá amit Te adsz neki. szigszámmal, aláírással ellátod, s így kapod meg a tányért.
miért nem teszitek el az összes kódot? A futárnál biztos lesz lista. A játék végén pedig kidobjátok. Én is mindig elteszem a nyeretlent is, hátha pótnyertes leszek. Most is többen írták, hogy vmelyik játéknál pótnyertesek voltak, talán a raclett sütőnél? Passz.
Kicsit nehézkesen, de megérkezett az AVON ajándékcsomag.
én ugyanúgy vagyok vele mint Galeria!
fogalmam sincs, hogy melyikkel nyertem a 12 közül...
ugye fogja tudni a futár?
fogalmam sincs, hogy melyikkel nyertem a 12 közül...
ugye fogja tudni a futár?
hátizsák és bukósisak tegnap
Sziasztok!
És azt megmondják melyik volt az? Mert én már nem tudom melyik nyert, és kicsit aggódom is, nehogy pont azokat dobjam ki
És azt megmondják melyik volt az? Mert én már nem tudom melyik nyert, és kicsit aggódom is, nehogy pont azokat dobjam ki

idicc
én ezt már írtam a kérdésekben,mert nekem is mondta hölgy a telefonba,hogy azért küldik futárral és nem postással,mert a postás nem kéri el a kódokat...
én ezt már írtam a kérdésekben,mert nekem is mondta hölgy a telefonba,hogy azért küldik futárral és nem postással,mert a postás nem kéri el a kódokat...
Megérkeztek a Délhús kínálótálaim. Aki érintett, készüljön föl: csakis a kódokért adják oda!
Marlboro sisak, hátizsák, hálózsák, Nils, VárszegiViki levele 

Hugi71 levele, köszönöm szépen!
A Globus tálkákat ma én is megkaptam,az enyém fehér -barna.
Majonéznek,mártásnak stb. szerintem ötletes.De kiscserepes virágok
alá is dekoratív lehet.
Majonéznek,mártásnak stb. szerintem ötletes.De kiscserepes virágok
alá is dekoratív lehet.
Nórika levele, köszönöm 

Most hozták a hétfői hátizsákot.
A hálózsákot holnap hozza.
A hálózsákot holnap hozza.
Nils,delphy cseréje.A szomszédba megint volt egy knorr tányér,a héten már a 2.Mindig kiszagolja a futár,hogy mikor megyek el a boltba 20 percre?

ma reggel éppen beértem a munkahelyemre, amikor hívott a futár, hogy most hozna 7 db knorr lapostányérat, amiről nem is tudtam
.
Múlt héten pénteken adtam fel elsőbbségivel a 7 pályázatot 1 borítékban, ezek szerint a héten benne volt az első 500-ban, és ma meg már ki is hozták!! Ez nagyon pozitív!!
.
Múlt héten pénteken adtam fel elsőbbségivel a 7 pályázatot 1 borítékban, ezek szerint a héten benne volt az első 500-ban, és ma meg már ki is hozták!! Ez nagyon pozitív!!

tegnap Eri1 levele, köszönöm!
Magdalin cseréje!
köszi
enyém még nem akar megérkezni?
köszi
enyém még nem akar megérkezni?
Betti79
Megérkezett a cseréd, köszönöm.
Megérkezett a cseréd, köszönöm.
2 db Marlboro hátizsák