Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 438 / 609 oldal |
Mortcica mail ment
szilvike11 mail ment
sziasztok
valaki tudja?
a szavak 1 részével gyakran ebben a formában találkozunk,
idegen nyelven mechanist...,
vízpartokat járó ember
köszike
valaki tudja?
a szavak 1 részével gyakran ebben a formában találkozunk,
idegen nyelven mechanist...,
vízpartokat járó ember
köszike
Szióka!
Fémes anyagok megmunkálása; a szavak egy részével ebben a formában talizunk
Köszi!
Fémes anyagok megmunkálása; a szavak egy részével ebben a formában talizunk
Köszi!
Valaki tudja már a botos emeret?
Hapcika ment mail!
Köszi dorati!
Valaki segítsen a flöfelé mozgatás módszere vezessen rá valaki plííz
Emberkéz alkotta tárgy,mely motor nélkül is....,Üzemen belüli anyagmozgatás..... És a vízparti ember...... Ha tudnátok, segítsetek légyszi! Köszi!
és ott is a horgász van felírva???
oh, még valami... eddig ahány fórumra kiírták a megoldásokat, mindet beszüntették... sőt, aki kitette valahova a webre, annak a szolgáltató törölte a lapját
egy helyen lehet kiírni a megoldásokat, mégpedig a startlap fórumon
ott van a legtöbb ember, és százezrekért adnak el így 1 négyzetcenti reklámfelületet
hihetetlenül nagyot kaszálnak így, minket meg szépen rákötnek a cumira
egy helyen lehet kiírni a megoldásokat, mégpedig a startlap fórumon
ott van a legtöbb ember, és százezrekért adnak el így 1 négyzetcenti reklámfelületet
hihetetlenül nagyot kaszálnak így, minket meg szépen rákötnek a cumira
majd meglátjuk holnap, hogy mi lesz ezzel a kérdéssel
na jó, megyek füstölögni, bocsánat, akit esetleg sértett a hozzászólásom
hihetetlen... be kell írni majdhogynem a bugyiméretet is, el kell fogadni mindent, aztán garázdálkodhatak az adatainkkal, meg még hergelnek is...
mi ez, valami járvány?
mi ez, valami járvány?

szia aled
tegnap hajnal 4-ig kerestem, átnéztem az egész startlapot, egyenként!
minden alkalommal ezt játsszák? van egy, amit alig lehet kitalálni, és egy, amit nem tesznek fel... kicsit bepöccentem
aztán szép kussban felrakják majd valamikor, addig meg jókat röhögnek rajtunk, hogy pörgünk rajta
szerintem be kéne jelenteni a felügyeleti szervüknél, hogy szabálytalanok, és büntetést kérni
fél országot nem lehet szivatni
tegnap hajnal 4-ig kerestem, átnéztem az egész startlapot, egyenként!
minden alkalommal ezt játsszák? van egy, amit alig lehet kitalálni, és egy, amit nem tesznek fel... kicsit bepöccentem
aztán szép kussban felrakják majd valamikor, addig meg jókat röhögnek rajtunk, hogy pörgünk rajta
szerintem be kéne jelenteni a felügyeleti szervüknél, hogy szabálytalanok, és büntetést kérni
fél országot nem lehet szivatni
igazad van én se értem, hogy egyeseknek hogy lehet ennyi pontjuk
Szerintem ez egy hatalmas nagy bunda játék!
Eddig 3ezer-valamennyi volt a max pont, de tegnap óta megjelentek az 5ezresek, és nem is kevéssel! Ezt nem lehet megcsinálni!
Kíváncsi lennék a közjegyző nevére, hogy ki ellenőrzi ezt a játékot. Ha senki, akkor ez egy hatalmas kamu, illetve marketing fogás, ingyen!
Eddig 3ezer-valamennyi volt a max pont, de tegnap óta megjelentek az 5ezresek, és nem is kevéssel! Ezt nem lehet megcsinálni!
Kíváncsi lennék a közjegyző nevére, hogy ki ellenőrzi ezt a játékot. Ha senki, akkor ez egy hatalmas kamu, illetve marketing fogás, ingyen!
szia czd. még mindig nincs kép, tehát cumi
bocsi, igyrogy
igyrongy: kérlek, ne írd ki a megfejtést, köszi