Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 439 / 1052 oldal |
Ide is megérkeztek a Globus tálacskák. az egyik dobozban fehér-kék, a másikban fehér-barna. Nekem pont jók lesznek a konyhában a kiscserepes virágokhoz cserépalátétnek.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Knorr tányér
Delikát takaró ...... 2 helyett 1 db. Hova lett a másik? Pedig egyszerre nyertem
Delikát takaró ...... 2 helyett 1 db. Hova lett a másik? Pedig egyszerre nyertem

Ezek nem leveses tálak, hanem egy adagos mártogató tálkák.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egy evéshez bő 1 dl mustár/ketchup/majonéz bőven elég, sőt még sok is..
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egy evéshez bő 1 dl mustár/ketchup/majonéz bőven elég, sőt még sok is..
Globus tálkák....nagyon kicsik...na nem baj, a húgomnak van egy tengerimalaca, úgy sincs itatós tálja 

glóbus tálkák, fehér alapon kék mintásak, szépek, de nagyon kicsik.
Hozzám is barna tálkák érkeztek.
2*2 globus tálka. Kékek.
2*2 mártogatós tálka,mindegyik barna.
Mártogatós köcsögök 

értesítő Sóhaj cserecsomagjáról, köszi! 

Barna mártogatós tálkák!
Medve receptkönyv érkezett!

globus tálka szett-sajnos az enyém is barna,jó kicsi, de aranyos...
1 globus tálka-szett
Medve könyv
Medve könyv

1 globus tálka-szett és Erka70 cseréje érkezett 

nekem is megérkezett 4 csomag mártogatós tálka,ez az első és a második hét sms -ei.a 3. héten 5 sms-est küldtem és az mind nyert is.gondolom ezeket jövő héten fogják postázni.
Hány db tálkát jelent? Egy nyeréssel nem csak egy tálkát lehet nyerni?
Nekem is megjöttek a tálkák, nagyon szépek!
Az enyém fehér kék mintával.
Az enyém fehér kék mintával.
Megérkeztek a mártogatós tálkák a Globustól. Kicsik és aranyosak.
De sajnos barnák
De sajnos barnák

Ma délben cerbona csoma nlc-n nyertem tegn este 10kor irtam mailt hogy még nem jött :-)) szeretem az ilyen pontosságot és az ilyen nagy csomagot is! és Gratula minden nyertesnek