// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 45 / 110 oldal |
Szerintem is ő lesz !
Iwiwről tudom naaaaaaa!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Amikor ide regizett, akkor még 15 volt. Szeptember 29-én töltötte be a 16-ot.
szili78
akkor anya, apa vagy nagymutiék dolgoznak a takszövbe...
akkor anya, apa vagy nagymutiék dolgoznak a takszövbe...
Szerintem is ő az, lehet, hogy a Takarékban dolgozik az anyja.
krysztasz
16 éves(iwiw)
16 éves(iwiw)
jah lehet nem lesz mása.. amíg felhasználónevet nem vált..aztán megkezdi a gyűjtőakcióit megint.. :-(((
Reacska
Pedig tutira azt akartam írni néhány hozzászólással lejjebb hogy barbi15 biztos 15 éves..., nekem innen volt gyanus... Tehát nem 15 éves...
Pedig tutira azt akartam írni néhány hozzászólással lejjebb hogy barbi15 biztos 15 éves..., nekem innen volt gyanus... Tehát nem 15 éves...
Én szétnéztem az iwiw-en, rákerestem. Van egy Onodi Barbara Pécelről, 16 éves, és még tanul. Szerintetek ez ő lenne?
Ezek szerint ez felnőtt ember ha dolgozik.
" alt="
"> Jó ég milyen emberek vannak.
" alt="
">
" alt="
"> Jó ég milyen emberek vannak.
" alt="
">Valóban létezik a cím,sőt ő meg is kapta a levelem.Most olvastam vissza az e-maileket,amiket egymásnak írtunk és rájöttem,hogy ő megkapta,ugyanis én vele nem a saját e-mail címemről leveleztem és mikor megkérdeztem,hogy mikor adja fel a vk-okat,akkor vissza kérdezett,hogy én vagyok e a sztmkátai?Ezt pedig csak onnan tudhatta,ha megkapta a levelem
" alt="
">
Remélem boldog lesz azzal a pár cuccal,amit a Sporttal összegyűjtött,mert mása úgysem lesz,legalábbis innen a fórumról nem.
" alt="
">
Remélem boldog lesz azzal a pár cuccal,amit a Sporttal összegyűjtött,mert mása úgysem lesz,legalábbis innen a fórumról nem.
Krysztasz:
Hát itt lakom a környéken, lehet megkeresem és megkérdezem mikor akarja küldeni a cuccokat.
Hát itt lakom a környéken, lehet megkeresem és megkérdezem mikor akarja küldeni a cuccokat.
VárszegiViki: jól be tudnád égetni a takarékszövetkezetnél
VárszegiViki
Jobb vagy, mint némely taxis...
" alt="
"> Akár, egy teára is beugorhatnál hozzá.
" alt="
"> Reméljük, itt a fórumon valaki felismer, mint jószomszédja, barátnője, akárkije, hogy vörösödjön is az ismerősei előtt...
Jobb vagy, mint némely taxis...
" alt="
"> Akár, egy teára is beugorhatnál hozzá.
" alt="
"> Reméljük, itt a fórumon valaki felismer, mint jószomszédja, barátnője, akárkije, hogy vörösödjön is az ismerősei előtt...Szerintem a rákoscsabai címen lakik és a takarékszövetkezetben dolgozik Pécelen, mert ott azon a címen az van.
wikkii: ez a cím is létezik. Rákoscsabán van. Ott megyek el a ház előtt amikor a Sparba megyek.
Címe: Onodi Barbara
1172 Budapest
Szt. Imre herceg út 44.
1172 Budapest
Szt. Imre herceg út 44.
Kedves An13... igazából nem értem miért nekem címezve írtad be amit írtál... Nekem semmilyen ügyletem nem volt veled, tehát nincs is mit a szemedre hányjak.. :-))))) teljesen új vagyok itt, nemrég regeltem... és azért írtam hogy furcsán jött le hogy valaki csak válaszboriért adja, mert ilyennel nem találkoztam.. Na persze nem ismerhetek mindenkit.. :-)))) de remélem majd ezután lesz rá több alkalmam.. :-DDDD Úgyhogy léccives ne vegye magára senki.. ezt a csalódást.. ez egy ember ellen szól és az barbi15 !!!!!
wiikkii
írd be a címet, hátha valaki a szomszédja.
írd be a címet, hátha valaki a szomszédja.