psy
Sajna még csak most olvastam,amit írtál. Köszi,h azt írtad nekem,h ez butaság

Évekig dolgoztam a PM-nek. Így azt gondolom elég jól ismerem a törvényt,ami rájuk vonatkozik.
Miért nem érthető az,h aki nem dohányzik, az nem vehet részt semmiben, amit ők szerveznek? Ez egy zárt kör. Épp azért, mert ha nem az lenne, szanaszét büntetnék őket. Ezért nem lehet már éjszakai promóciókat szervezni, hirdetni, logokat kirakni,stb. Még sorolhatnám,h miket nem lehet, de úgy látszik neked nem egyértelmű. e
Ez nem a személyed ellen szól. Ha nem dohányzol, akkor azért nem játszhatsz vele, mert ők nem szokathatnak rá. Megbüntetik őket, nem érted????
Ha magadtól azt mondod,h te márpedig 1 dobozzal elszívsz vmit, de akkor meg kell nevezned azt konkrétan, meg ismerned kell pár dolgot, különben nem hihető a dolog, akkor ok, akkor nincs probléma.
De te nem játszhatsz azért, mert a barátaid cigiznek, de ők nem érnek rá játszani a kódjaikkal. Ezt nem fogadják el a cégeknél.
Ez nem diszkrimináció. Nem kirekesztés a játékból. ja és ez nem az én érvelésem!!!!!!!!!!!!!!!!
A te érvelésed a rossz, olvasd el újra

Ha te nem dohányzol akkor a játék kedvéért se dohányozz. Vagy ha igen, akkor az a te döntésed. De te nem azt mondtad,h rágyújtasz, rászoksz, hanem a barátaid kódjával akarsz játszani, de te továbbra sem fogsz cigizni.
A nevedben még tényleg nem tud senki sem regisztrálni, ennyi. Csak te.Mivel az adataidat leellenőrzik a központi nyilvántartóban.
Egyébként nem értem,h miért rám vagy dühös???? Én csak leírtam, amit tudnod kell és más már tudja.