Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 45 / 230 oldal | 
Heny76-nak elsőbbségivel evimamzinak simán adtam fel tegnap egy-egy csomagot. Ma mindketten megkapták. Érdekes...
Segíthetnék,de minek... " 		alt="
" 		alt=" ">
">
 " 		alt="
" 		alt=" ">
">Valaki S.O.S segítsen az utánvételi postázásban!
Megvettem az ajánlott postakész borítékot 440FT-ért, és az utánvételis lapra ráírtam a csomag értékét 2.190FT-ot, ami már tartalmazza a csomag árát+ajánlott postát is.
A postás csaj erre mondja , hogy fizessek 2980Ft-ot, mert van egy 495FT-os tétel, mivel 10 ezer Ft alatti az érték, és még 295FT az utánvételi szolgáltatás. Így csak a posta 1200Ft körül van, és én hogyan jutok a pénzemhez?
Megvettem az ajánlott postakész borítékot 440FT-ért, és az utánvételis lapra ráírtam a csomag értékét 2.190FT-ot, ami már tartalmazza a csomag árát+ajánlott postát is.
A postás csaj erre mondja , hogy fizessek 2980Ft-ot, mert van egy 495FT-os tétel, mivel 10 ezer Ft alatti az érték, és még 295FT az utánvételi szolgáltatás. Így csak a posta 1200Ft körül van, és én hogyan jutok a pénzemhez?
sada
köszönöm!
köszönöm!
Meg a mérete miatt sem standard.
Lapra bontottan nem tudod küldeni?
Start csomagban meg szinte bmit küldhetsz:
A küldemény tömege max. 30 kg, leghosszabb kiterjedésbeli mérete 2000 mm lehet, a 3 kiterjedésbeli méret (hosszúság + szélesség + magasság) nem haladhatja meg a 3000 mm-t.
http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre/start_cso
mag
Tehát van a standard, nem standard meg a start, start plusz.
Lapra bontottan nem tudod küldeni?
Start csomagban meg szinte bmit küldhetsz:
A küldemény tömege max. 30 kg, leghosszabb kiterjedésbeli mérete 2000 mm lehet, a 3 kiterjedésbeli méret (hosszúság + szélesség + magasság) nem haladhatja meg a 3000 mm-t.
http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre/start_cso
mag
Tehát van a standard, nem standard meg a start, start plusz.
sada
köszi!
úgy tudom, a standard az csak doboz lehet, így akkor ez biztos nem standard " 		alt="
" 		alt=" "> Köszi!
"> Köszi!
köszi!
úgy tudom, a standard az csak doboz lehet, így akkor ez biztos nem standard
 " 		alt="
" 		alt=" "> Köszi!
"> Köszi!standard : 1.115 Ft
nem standard: 1.670 Ft
standard:
max.: 20 kg, 750*600*600 mm
nem standard: 1.670 Ft
standard:
max.: 20 kg, 750*600*600 mm
Egy kis szekrényt szeretnék feladni (magassága 54 cm, hossza 85 cm). Betekerem jól vastag papírba, meg vastag ragasztószalaggal jól rögzítem. Akkor ez "nem standard postai csomag"-ként megy el 1670 Ft-ért..?
Köszi Lille!
Hát akkor vissza kell utalnia a termék árát, és a postát is. Akkor is szépen marad még nála, mert az áru értékének duplája marad meg neki. A teszen meg semlegesnek kell értékelni, és akkor nem kell jutalékot sem fizetnie.  (ezt csak akkor tedd meg, ha visszaadta neked a pénzt!) De csak ő tudja indítani a kerestetést, a posta meg ha kártéríti őt - szerintem az lesz 1 hónap is-, akkor utalja vissza neked a termék árát+a postát. 
Akkor nagyobb gondban lennél, ha a 15-szörös kártérítés nem fedezné az értéket.
Akkor nagyobb gondban lennél, ha a 15-szörös kártérítés nem fedezné az értéket.
A termék+postaktg. kb. harmada annak, amit a posta fizetne elvileg.
Mennyi volt az értéke az árunak? Szerintem vissza kell utalnia neked a termék árát, meg a postát is. Ha viszont nem volt rajta LNK jelzés, a posta mondhatja, hogy a postaládába kézbesítette. Már, ha levélről volt szó.
Sziasztok! Tesz-vesz-en vásárolt ajánlottan feladot termék nem érkezett meg, ha letelik a 15 nap jelezzük a postának. Ha fizeti a posta a feladási díj 15X-ét, a vevő és az eladó hogy rendezik le? Járt már valaki így? Köszi!
Köszi  " 		alt="
" 		alt=" "> jól felment az ára
"> jól felment az ára  " 		alt="
" 		alt=" ">
">
 " 		alt="
" 		alt=" "> jól felment az ára
"> jól felment az ára  " 		alt="
" 		alt=" ">
">440 Ft   " 		alt="
" 		alt=" ">
">
 " 		alt="
" 		alt=" ">
">Tudja vki, hogy a postakész ajánlott közepes boríték mennyibe kerül idén? Köszönöm előre is a választ!
Már látom, hogy ez még nem megbízható  " 	alt="
" 	alt=" ">
">
Megtaláltam a valós adatokat " 		alt="
" 		alt=" ">
">
 " 	alt="
" 	alt=" ">
">
Megtaláltam a valós adatokat
 " 		alt="
" 		alt=" ">
">A díjkalkulátor oldalon a 750g-ig tömegű küldemény ajánlottan 825Ft.
Idei áron számoltad?
675+240=915????????
675+240=915????????
A párom elvitt a postára egy küldeményt, aminek 825Ft lett volna a feladási díja, de 915Ft-ot kértek....
"postán maradó" volt a címzés.... erre számították fel a +90Ft-ot?
"postán maradó" volt a címzés.... erre számították fel a +90Ft-ot?