Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 45 / 93 oldal |
savika köszönöm
Hajni, hihetetlenül foglalt az biztos.
Én 4x is becsörögtem és ledobott, nem látok sok reményt
de természetesen nem adom fel, hisz ismersz. 

Az utalványt.
Thiefman és akit még érdekel.
RÁDIÓ 1-es játék:
Küldj egy sms-t ezzel az üzenettel: 1039
a 0620-3338800 telefonszámra. Minden órában felhívnak valakit és ha pont te vagy a szerencsés, úgy kell felvenni a telefont, hogy:
103.9 Rádió 1, ahol csak igazi mai sláger megy.
Semmi halló, tessék, stb. De nem elég egyszer küldeni, mert mindig csak az abban az órában beérkezett sms-ekből hívnak vissza valakit. Engem még egyszer sem hívtak vissza
Olyan negyed körül szoktak telefonálni, meg van amikor több embert is visszahívnak, akkor kb még óra 50 körül is. de változó. ha tudod hallgatni a rádiót, akkor könnyebb.
sok sikert!
RÁDIÓ 1-es játék:
Küldj egy sms-t ezzel az üzenettel: 1039
a 0620-3338800 telefonszámra. Minden órában felhívnak valakit és ha pont te vagy a szerencsés, úgy kell felvenni a telefont, hogy:
103.9 Rádió 1, ahol csak igazi mai sláger megy.
Semmi halló, tessék, stb. De nem elég egyszer küldeni, mert mindig csak az abban az órában beérkezett sms-ekből hívnak vissza valakit. Engem még egyszer sem hívtak vissza

Olyan negyed körül szoktak telefonálni, meg van amikor több embert is visszahívnak, akkor kb még óra 50 körül is. de változó. ha tudod hallgatni a rádiót, akkor könnyebb.
sok sikert!
Sajnos nem, de remélem az nyert most akit én szerettem volna akkor. Smith és mit kért?
Pont most volt egy Hajni?
Azt hittem Te voltál!

Gladi!
Sajnos változatlan a játék a Danubiusban. Szerintem nagy csalásról van szó. Legalábbis szerintem. Ilyen nem nagyon volt még. Ez lehetetlen. Pedig mi nem vagyunk tehetetlenek
Sajnos változatlan a játék a Danubiusban. Szerintem nagy csalásról van szó. Legalábbis szerintem. Ilyen nem nagyon volt még. Ez lehetetlen. Pedig mi nem vagyunk tehetetlenek

Danubiuson negatív mérleg. Nálatok? El kell mennem némi boszi továbbképzésre...
Dallas,
Féláron.
Dallas,
Féláron.
Képzeljétek el, pozitív tapasztalatom van a Danubiussal.
Az történt, hogy nyertem hétfőn, és kértem, hogy kisebb méretű pólót küldjenek, mert a magam 160 cm-éhez és 44 kilójához XXL-es pólókat küldtek eddig, a családot már elláttam velük, de én meg itt állok póló nélkül, pedig nyertem már vagy 5-öt.
És ma befutott hozzám egy S-es póló. Írtam a Cappuchinoba smst, hogy megköszönjem és vissza is írtak egy nagyon aranyos kis szösszenetet.
Az történt, hogy nyertem hétfőn, és kértem, hogy kisebb méretű pólót küldjenek, mert a magam 160 cm-éhez és 44 kilójához XXL-es pólókat küldtek eddig, a családot már elláttam velük, de én meg itt állok póló nélkül, pedig nyertem már vagy 5-öt.
És ma befutott hozzám egy S-es póló. Írtam a Cappuchinoba smst, hogy megköszönjem és vissza is írtak egy nagyon aranyos kis szösszenetet.
Most hogy van a rádió1? Mit kell pontosan elküldeni sms-be és mi a szlogen amit tudni kell. Idáig két félét olvastam itt a fórumba
Hajni,
Most viszik a soron következő slusszkulcsot...
szinte képtelenség elérni őket.
Most viszik a soron következő slusszkulcsot...

A Danubius elérhetetlen. Ilyen még talán kétszer volt. Borzalmas, hogy egyáltalán nem veszik fel, ha be is csörög.
Ne adjuk fel.
Ne adjuk fel.

Hogy álltok a Danubiussal? Talán 7-8 slusszkulcs van eddig kint, a többiek a 30eFt-os utalványt kérték, az a biztos címszóval. 

dallas,
Köszönöm!
mano,
Ezek szerint Kiss cd? Hát, az kemény.
Köszönöm!
mano,
Ezek szerint Kiss cd? Hát, az kemény.

gladi: 06203338800
Gladi!
Igen, én voltam...
Most már csak a futárt várom. Aztán felajánlom valakinek cserére a cdt. Nem igazán az én műfajom.
Igen, én voltam...

Most már csak a futárt várom. Aztán felajánlom valakinek cserére a cdt. Nem igazán az én műfajom.
Mi a Radio1-nél a telefon, beírná valaki? Megvolt nekem de nem találom.
Köszi, e-mail fenti.
Köszi, e-mail fenti.

mano,
Hallottalak! Gratulálok.
Te kaptad a Kiss válogatás cd-t a pólóval?
dallas,
A sláger Bryan-es játékára vagy a pénznyerőjére gondolsz, utóbbi még nem kezdődött, előbbinek minden nap bemondják az állomáshelyeit.
Hallottalak! Gratulálok.

dallas,
A sláger Bryan-es játékára vagy a pénznyerőjére gondolsz, utóbbi még nem kezdődött, előbbinek minden nap bemondják az állomáshelyeit.
103.9 Rádió 1 csak mai sláger megy. Ez a szlogen, de el kell küldeni sms-ben a 103.9.-et. Úgy hívnak vissza bármikor.
Sziasztok!
Megelégeltem, hogy nem nyerek semmit, így ma hallgattam, telefonáltam és nyertem.
Danubius, zenecafat. Ez is több, mint semmi....

Megelégeltem, hogy nem nyerek semmit, így ma hallgattam, telefonáltam és nyertem.
Danubius, zenecafat. Ez is több, mint semmi....