Honnan tudjátok, hogy működik? Lehet, hogy az a gond, hogy kevesebbet tudok csak költeni, mint 5000? Vagy nem értem! Kiválasztom a jegyet, bejelölöm, hogy jegymester kódos vásárlás lesz, tovább kattintok, majd érvénytelen vásárlás hibaüzenetet kapok. Már vagy 5x hiába próbáltam.

" alt="

">
Én is most aktiváltam a jegymester kártyát, ha megvan az e-mail amiben a kártyaszám van, akkor működik
zshajni
Igen, október 3.-án küldték ki az e-mailt
Debreceniek! Gázkazán (Demrad márkájú) szerelőt tudtok ajánlani ismerősi körből akivel meg voltatok elégedve? Köszönöm szépen!
Köszi veruss!

" alt="

"> Ez eszembe sem jutott ez az opció, és a mailben sem írtak erről. Már sikerült aktiválnom, viszont azt írja, hogy szeptember 26.-án lejárt.

" alt="

">
Nem én nyertem, de elvileg októberben küldték ki a nyertes e.maileket tavaly.
Az aktiválásnál beírod a kártya számot, a jelszóhoz pedig beírod: partywithstyle
zshajni, itt kell aktiválni:
www.jegymester.hu/ajandekkartya
Azt írják a gyakori kérdésekben, hogy először aktiválni kell a kódot. Ott kér egy jelszót, de nem fogadja el amit beírok. Vajon mit kéne oda írni?
Vki tudna segíteni a jegymester kód beváltásában? Nem találom, hová kellene beírnom.

" alt="

">
Reácska. Próbáld meg a furgefutar.hu lapot. Nekem 3 nap alatt vitt ki Németországba akkumulátort is tartalmazó 16 kg-os csomagot 8000 Ft-ért. amit a repülőre nem engedtek fel.
Köszönöm, már nem keresek Penny matricát.
Akkor csak engem utálnak mert fel is hívtam őket.

" alt="

"> És nem fér bele a 3 méteres körméretbe. De úgy néz ki megoldódik.
DPD 2 m-es ágyat 20euróért
Most találtam valamit, XXL futár, úgy néz ki az háztartási gépeket meg ilyesmit szállít. Reméljük nem megy világgá a bicómmal.

" alt="

">
Hallod,akkor egyszerűbb felülni vele a vonatra.

" alt="

">
Ja azt ajánlották. 25 ezerért.

" alt="

">
Van még a HDT,de ez nem olcsó:
http://www.vaterafutar.hu/#hdt
Ez dobozban van és egyik nyamvadt se akarja így elhozni. Be van csomagolva meg biztonságban, most pakoljam ki. Ahh. Se posta MPL se GLS se DPD egyik se vállalja. Behalok ezen.

" alt="

">
Én is DPD-vel vitettem,de hogy beleférjen a méretekbe,kivettük az első kereket,meg a pedálokat leszereltük(egyébként sem jó ha vannak kiálló alkatrészek),a kormányt elfordítottuk és úgy csomagoltuk be sztreccsfóliába.
De legutóbb nekem az MPL hozott teljesen összeszerelve nyereménybicajt,szintén sztreccsbe.
Valaki szállítatott már bicót háztól házig?
Kivel? A DPD szerint nem fér bele a mérete, holott ők hozták eredetileg.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások