Köszönöm, már nem keresek Penny matricát.
Akkor csak engem utálnak mert fel is hívtam őket.

" alt="

"> És nem fér bele a 3 méteres körméretbe. De úgy néz ki megoldódik.
DPD 2 m-es ágyat 20euróért
Most találtam valamit, XXL futár, úgy néz ki az háztartási gépeket meg ilyesmit szállít. Reméljük nem megy világgá a bicómmal.

" alt="

">
Hallod,akkor egyszerűbb felülni vele a vonatra.

" alt="

">
Ja azt ajánlották. 25 ezerért.

" alt="

">
Van még a HDT,de ez nem olcsó:
http://www.vaterafutar.hu/#hdt
Ez dobozban van és egyik nyamvadt se akarja így elhozni. Be van csomagolva meg biztonságban, most pakoljam ki. Ahh. Se posta MPL se GLS se DPD egyik se vállalja. Behalok ezen.

" alt="

">
Én is DPD-vel vitettem,de hogy beleférjen a méretekbe,kivettük az első kereket,meg a pedálokat leszereltük(egyébként sem jó ha vannak kiálló alkatrészek),a kormányt elfordítottuk és úgy csomagoltuk be sztreccsfóliába.
De legutóbb nekem az MPL hozott teljesen összeszerelve nyereménybicajt,szintén sztreccsbe.
Valaki szállítatott már bicót háztól házig?
Kivel? A DPD szerint nem fér bele a mérete, holott ők hozták eredetileg.
Sziasztok!
Lenne még valakinek 6 db felesleges Penny VitaTeam matricája?
Előre is köszönöm!
Sziasztok,
Nem vásárol valaki mostanában női ruhát, cipőt vagy táskát?
Számlára lenne szükségem, ha valaki tudna segíteni, az e-mailemen keressen meg, a részleteket megbeszéljük.
Előre is köszönöm.
Üdv
Vera
Segítséget szeretnék kérni , aki játszik Herz nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR 1 kérdésem lenne . Előre is köszi.
Valaki esetleg utazik még idén Törökországba? Hazafelé, ha lenne egy kis hely a bőröndjében, akkor egy szivességet szeretnék kérni. Természetesen honorálnám is. Köszönöm.
Itt is nagyon köszönöm jolika79-nek az önzetlen segítségét.

" alt="

">
angyal1960, légyszí jelentkezz!!!
Sürgősen keresek 2 db Auchan tankolós blokkot (csak nyugtát, a számla nem jó) bármennyi összegről. Mit adhatok érte?
mail ment a letöltéshez!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások