Köszi!
Hétfőn küldtem be és arany színű volt.
Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 45 / 135 oldal |
gratulálok! Mikor küldted be? És milyen színű volt?
Ducati Gear kollekció 

A párom sem nyert,meg Anyukám sem.
Szivesebben írtam volna a Nyertesek rovatba,de ide kényszerülök az SMS-elolvasása után.Sajnos....!
lucos!
Én első héten kettőskereszttel küldtem és úgy is megjött a Sajnos. Ahogyan ma is SAJNOS jött!!!
Én első héten kettőskereszttel küldtem és úgy is megjött a Sajnos. Ahogyan ma is SAJNOS jött!!!
én se nyertem..:-((
nekem se nem nyert

sajnos egy "sajnos"-t megkaptam már én is... 

Megjött a várva várt sms,nem nyertem

Sziasztok
Az infóvonalon megtudtam a már elfeledett személyi kódomat, ott szóban tájékoztattak a játékról és az mondták, hogy személyes kód vessző és játékkód.
Most néztem a kovácsgebe által feltett promóciós levelet, ott pontosvesszőt ír.nak. A visszaigazolás megjött a kódomról, de vajon így is érvényes, vesszővel?
Az infóvonalon megtudtam a már elfeledett személyi kódomat, ott szóban tájékoztattak a játékról és az mondták, hogy személyes kód vessző és játékkód.
Most néztem a kovácsgebe által feltett promóciós levelet, ott pontosvesszőt ír.nak. A visszaigazolás megjött a kódomról, de vajon így is érvényes, vesszővel?
Halihó Mindenki,
megpróbálok regsiztrálni, még 1hónap van a játék végéig, hátha...
Viszont szívesen cserélek marlboro kódokat, elsősorban DM pontokra...
megpróbálok regsiztrálni, még 1hónap van a játék végéig, hátha...
Viszont szívesen cserélek marlboro kódokat, elsősorban DM pontokra...
Remélem nem úgy kezdődik majd az sms,hogy sajnos...
Igen! 

sziasztok!
Ugye ma sorsolnak?
Ugye ma sorsolnak?
almondeye !
Ha, mégse kapnál szem. kódot erre a játékra időben,cseréld majd el a Marbi kódjaidat,hogy ne vesszenek kárba!
Ha, mégse kapnál szem. kódot erre a játékra időben,cseréld majd el a Marbi kódjaidat,hogy ne vesszenek kárba!
mia!
A múltkori játéknál én is pont így jártam, az utolsó 2 napra még kaptam kódot
A múltkori játéknál én is pont így jártam, az utolsó 2 napra még kaptam kódot

Andi81
eddig sajna nem volt ilyen pozitív példa....
de úgy látszik vannak még kivételek 
eddig sajna nem volt ilyen pozitív példa....
de úgy látszik vannak még kivételek 
Anyukám 2 hete jelentkezett a játékra,azt mondták neki,már késő,ebben a játékban már nem játszhat.Erre pénteken megkapta a promós levelet az azonosítójával együtt.
Sztem nem fogsz tudni játszani, mert ahogy sada is írta, a BM-nél le fogják ellenőrizni az adataidat és az több hét. Jobb, ha minél előbb regizel, h a következő játékra már legyen kódod