gratula!
Küldesz még?
Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 45 / 284 oldal |
koncijegy :-)))))))))))
Ha akosh helyébe lennék és lenne még kódom tuti én is beküldeném.
De most összegyűjtöm és hétfő hajnalba küldöm el őket. Inkább nem fekszem le a bucsui bál után. Hátha akkor sikerül.
De most összegyűjtöm és hétfő hajnalba küldöm el őket. Inkább nem fekszem le a bucsui bál után. Hátha akkor sikerül.
Majd én is jól beszólógatok kik mennyit nyertek meg mikor álljon le miútán engem is kérdőre vontak küldök e még chiot. Ha nagyon morcos hangulat fog el, még neveket is említek.....
Zsanett!
Bocs, ha igy érezted, nem akartam neked ugrani...
Viszont már sokan beszólogattak annak aki már nyert, hogy ugyan ne játszon mostmár hagyjon másnak is. Viszont ők nem vicceltek...
Bocs, ha igy érezted, nem akartam neked ugrani...
Viszont már sokan beszólogattak annak aki már nyert, hogy ugyan ne játszon mostmár hagyjon másnak is. Viszont ők nem vicceltek...

Gabi
ezt én viccenek szántam! nem kell nekiugrani egyből a másiknak!!!!
ezt én viccenek szántam! nem kell nekiugrani egyből a másiknak!!!!
Ne legyünk már egymáshoz ilyenek! Én is nagyon sok kup kódót küldtem be és hiába! Azért próbálkozom! Én is tovább játszanék, ha nyertem volna, mégpedig azért, mert egy telefon mindig elromolhat és a családnak szüksége van rá! Jó valaki eladja, de akkor is olcsóbb. És itt előre kisorsolt időpontok vannak, soha nem tudni ki nyer. Valaki egymás után többet, valaki semmit, ez van és ezt el kell fogadni. Ne bántsuk már egymást!!!!

Zsanett!
bocs, de ez nem erről szól. Én is nyertem a játék elején két telefont, de ha szembejön velem egy kupak, akkor én bizony beküldöm...
ahogy más is ezt teszi, és ebben semmi elítélendő nincsen. Korántsem biztos, hogy aki nyert telefont és leáll, utat enged pont a te férjednek, hogy nyerjen...
bocs, de ez nem erről szól. Én is nyertem a játék elején két telefont, de ha szembejön velem egy kupak, akkor én bizony beküldöm...
ahogy más is ezt teszi, és ebben semmi elítélendő nincsen. Korántsem biztos, hogy aki nyert telefont és leáll, utat enged pont a te férjednek, hogy nyerjen...
Errol a szamrol keresnek,ha nyertel adatfevvetelre:20/88-555-15. Hidegdrot.
zsanett? 

Na eddig én is így küldtem. Hol sms-be, hol pedig a neten.
Azért 1 telefont hagyhatnál a férjemnek!
Azért 1 telefont hagyhatnál a férjemnek!
sajna nincs én összevissza küldtem be és beugrott 3telo de még probálkozok 31.ig .-)))
Akosh
nincs valami jó recepted a telefon nyeréshez??????
Van 20 kódom, de nem tudom hogy küldjem be őket.
nincs valami jó recepted a telefon nyeréshez??????
Van 20 kódom, de nem tudom hogy küldjem be őket.
aki nyert konci jegyet valaki megkapta már??
Bizony-bizony hogy 40 körül van. Bocsi, nem az üzletet akarom rontani.
Ird be a keresőbe...
Én már az első kupakkal nyertem telefont (ilyen sem volt még!). Honnan veszitek az árát? Én ugyanis csak a Vodafonnál találtam meg és ott 90.900-Ft.
Bocs...
Ne rontsd a boltját,majd lejebb viszi ha nem viszik!
krysztasz
Nem sok az egy kicsit ?
Boltban ugyanez kártyafüggetlenül 40.990Ft, ha rendeled, plusz postaköltség...
Nem sok az egy kicsit ?
Boltban ugyanez kártyafüggetlenül 40.990Ft, ha rendeled, plusz postaköltség...