sada!
oké,értem én,de hátha vkinek pont az az 1 hiányzik,én nem jáccom vele,kidobni meg nem akarom,ha esetleg cserélni is lehet!

Nem akarlak elkeseríteni, de ilyenek mindenkinek vannak, akár több tucat is, de ami nincs, az senkinek sincs..

Sopronis cseréim: (én nem játszom vele).
10db nyitófül, ill. 9 és 1 kupak.
5 Doki(3 db 100ezer,és 2 ajándék)
2 Dezső bá(100ezer és ajándék)
2 Március(10 millió,100ezer)
1 Zsolesz (10 millió)
Bármilyen játszós kódra v. vonalkdra elcserélem,kivéve sörösek!
alice, nem vagy egyedül

szerintem több ezren vagyunk

alice Hozzászólás - 2006. augusztus 26. :: 19:41
Keresk Dezső bá 10 milliót dobozos sör kupakba!!
Aki írj priviben, annak tudok képet küldeni a nyerő kupakról. Csak 7 kód szerepel benne, mert azt mondták gyártási hiba. De a pénz nyerő kupakban már 8 kódos. És csak a kódot kérik a telefonban, mert minden kód más ajándékot takar. De azt nem árulják el mi, mert soproni meglepetés.. Miután beszéltünk, utána 3 héten belül postázzák a meglepit..
tegnap előtt járt nálunk a boltban a sopronis fiú. elővettem, hogy létezik egyáltalán kódos kupak.erre ő, milyen kód.úgy tudta, hogy csak négyet kell begyűjteni. de aztmondta, hogy aznap lesz értekezlet és majd megkérdi.ha legközelebb jön majd elmondja, hogy mi volt. akkor majd felírom. de valsznű, hogy kell a kód, ha már találtatok benne. írjátok majd fel, mi volt a csomiban. köszi.
hofi, mind a három. Március, ajándék és a kód.
Akkor most mondjátok meg, hogyan néz ki a kódos kupak. Csak kód van rajta, vagy a negyedik név és egy kód? Esetleg az ,hogy ajándék stb?
Köszi! Már nekem is postázzák 3 héten belül..
Educa, én múlt kedden hagytam üzenetet a nevemmel és telefonszámommal és ma hívtak vissza.
Educa
Az elöbb írtam neked mailt. Nem hívtam fel öket,szvsz egy kicsit még várj !!!
bobi! Engem még mindig nem hívtak! Felhívtad megint? Szerinted mit csináljak?
Nyertem egy ajándékot !! A kód nem 8 karakter,csak 7karakter !!
A játékszabályban az van,hogy nyolc !!!
A kódot kellett bediktálni,nevet,címet. A kupakokat nem kell beküldeni,az ajándékot postán küldik.
Megkérdeztem,hogy a kupakokat meg kell e örizni ?? Válasz: lehet hogy a postás kéri !! Ez nevetséges !! Mi az ajándék ?? Válasz: pontosan nem tudom,de szerintem sörnyító,vagy valami más aprósság !!!!
Ha valóban az előző játékról maradt, akkor megnyugodtam. Már sirattam a fődíjat. Habár idáig nem nagyon figyeltem ezeket a játékokat, de mostantól rajta leszek.
Van 9db, 4 féle sopronis nyitófülem,akit érdekel cserébe vmilyen kódért,írjon.( A csere-berében különben leírtam mik vannak!)
mona, az még valószínüleg az előző, Volt fesztiválos kupak lehetett, ha Soproni volt.
Basszuska, akkor én kidobtam a férjam kódos kupakját. Még csodálkoztam is, hogy minek ilyen apró számos marhaságot elrakni. aztán a gyerekek ma mondták hogy mi a helyzet. ha jól emlékszem, a számokon kívül semmi más nem volt rajta. Ez lehetséges? Sajna a kukát tegnap vitték...
László, és mit tartalmaz az ajándékcsomag?
Én nem értek hozzá de muszály kód! Mert a barátom kigyűjtötte és nyerte gy nagy ajándékcsomagot! Bár ő neki is mire kigyűjtötte a négyet lett 500 kupakja!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások