Ma 3 ig voltunk nyitva de még 7;kor is verték a bejàratot ...
Koronavírus
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 45 / 48 oldal |
Mézes citromos meleg víz a reggeli pociébresztöm. 😁
Azt még nem tom mi a lakosság kedvenc wc papír márkája, de azt tudom S budgeset nem kedveli... 🤔
Szoktunk inni citromos vizet... Pityesz melegen .. 🤮 Meg limonádét is sokat... De nekem ég a gyomrom tőle olykor...
Paintuci! A citromsav bármilyen hihetetlen, a neve ellenére lúgos kémhatású, és semlegesíti a gyomorsavat. Én mindig citromos vizet iszom, ha sok a savam. Egyszer beszéltem egy ápolónővel, ő is azt ad a savas betegeknek, úgyhogy nem csak én teszek így. Nagyon ajánlom mindenféle gyomorpanaszra akár az otthon felhalmozott sok konzerv után
" alt="
">
" alt="
">Ha már C vitamin... Citrom jutott eszembe...pl nem értem ha a citrom jó lehet a rák megelőzésében... Vagy gyógyítasaban. Miért is? Hisz savas környezetet képez. Az meg táptalajt a ráknak...habár Pisti ezt elmagyarázta de elfelejtettem. 🤔
jojó
Meg nemzeti színű masni a hajadba!
" alt="
">
Ez épp úgy hülyeség.
A C vitamin hasznos, de a vírus ellen édes kevés.
Meg nemzeti színű masni a hajadba!
" alt="
">
Ez épp úgy hülyeség.
A C vitamin hasznos, de a vírus ellen édes kevés.
A = az
Jaj dehogy is... Simán lejött h. hülyeség... Ecettel nem lehet oblogetni... Jó hát ha 10lben két csepp azzal igen... 😁
Monster is lefosztva a sparban...
Gyermelyi nem volt... 😞
Csoki?????? A letszukseglet.... 😋
Monster is lefosztva a sparban...
Gyermelyi nem volt... 😞
Csoki?????? A letszukseglet.... 😋
Paintuci ,szerintem se !
Táplálékod a gyógyszered !
" alt="
">
C-vitamin, savanyított káposzta minden mennyiségben
" alt="
"> csoki helyett is
" alt="
">
Táplálékod a gyógyszered !
" alt="
">
C-vitamin, savanyított káposzta minden mennyiségben
" alt="
"> csoki helyett is
" alt="
">Paintuci
Ne öblögess, álhír. Ne tegyünk kárt magunkban.
https://index.hu/tech/hoax/2020/03/16/koronavirus
_alhir/
Ne öblögess, álhír. Ne tegyünk kárt magunkban.
https://index.hu/tech/hoax/2020/03/16/koronavirus
_alhir/
Na megyek és mivel már otthon lehetek hát leszek otthon... ÉRTED? OTTHON?
De előtte veszek egy monstert és írok egy bánatos verset... 😞
De előtte veszek egy monstert és írok egy bánatos verset... 😞
A kedvencem az h. hidrogén peroxidos vízzel kell oblogetni??? Az nem az amivel szőkíteni szokták a hajat? Bocs kémia órán is sokat aludtam... 😁 Végülis ha 10lbe tesz két cseppet még nem lehet baj.... 😁
Kollégám mondta ecetes, sós oldat is jó... Végülis az a saláta lé is lehet... De nem mondta a koncentrációt...🤔
Ha olyan lé amit a mama csinált mint saláta leve... Hú... hát attól aztan.... 😁
Atyaúristen... 😱
Kollégám mondta ecetes, sós oldat is jó... Végülis az a saláta lé is lehet... De nem mondta a koncentrációt...🤔
Ha olyan lé amit a mama csinált mint saláta leve... Hú... hát attól aztan.... 😁
Atyaúristen... 😱
...es egyre jobban működik...
Tegnap reggel a munkában az asztalomnal nem tudtam a reggeli szuszokalast folytatni... Mert mindenki rohangált, és üvöltözött... Meg fertőtlenített... 😁
Jöttek karantenosok mondtam menjen haza nyugodtan...
Majd jött a másik karantenos csoport mondta a papír alapú postajat kinyithatom... Diktáljam majd be neki telon az ügyfél adatait.
Ugye itt az adatvédelmi törvényt semmibe vettük.
Gondoltam ebédnél már csak szuszokalhatok az asztalomnal... 😁
Hoztak az ebédet szkafanderben... 🙄
Majd akik kettőkor végeztek mint kinti dolgozók, jöttek be mi lesz?
Mondtam mint meghalunk... 😱😁
Majd egy lány mintha kergették volna beszalad... Ha az apukajaval történik vmi szóljunk... 🤔
Talán vmi baj lett vele?
Nem... de a virusban. Meg is lehet halni.
Végülis dohányzásban is.🤔
Majd haza, ma be és szélnek eresztettek minket csak ügyelet van de felváltva.
Elvekben kifizetik.
Gyökér módon bejöttem a Baross Mecibe... Kb. 10en vagyunk. Egymás mellé nem lehet ülni.
Szalaggal jelezve van hová lehet. Csend van .. 😁 Nincs sor... ✌️
4-6oson szerintem kevesen vannak ... 9esen is úgy látom.... De pl. reggel volt ellenőr...
Én amondó vagyok a főpróba sikerült...
Csettinhetne vki odafent. Ez működni fog, jók voltunk.
De ugye látja mindenki. Cégeket pillanatok alatt a csőd szélére lehet sodorni????
Vannak olyan fizetések amit elfelezunk meg meg lehet belőle élni.
Vannak amiből nem.
Gondoltam majd Pistiekhez bemegyek segíteni... atepítenek.
De nem megyek mert ott is rohangálnak mint pók a falon. Nem lehet tudni mi lesz.
De lehet bemegyek vmi kórházba önkéntesnek, hogy lássam végre azt a kib@szott vírust.
...és aki kirándulásokat tervez az fbn meg már posztol... Meg éppen wellnesen van.... Hello... arról van szó maradj OTTHON... érted OTTHON...????
Tegnap reggel a munkában az asztalomnal nem tudtam a reggeli szuszokalast folytatni... Mert mindenki rohangált, és üvöltözött... Meg fertőtlenített... 😁
Jöttek karantenosok mondtam menjen haza nyugodtan...
Majd jött a másik karantenos csoport mondta a papír alapú postajat kinyithatom... Diktáljam majd be neki telon az ügyfél adatait.
Ugye itt az adatvédelmi törvényt semmibe vettük.
Gondoltam ebédnél már csak szuszokalhatok az asztalomnal... 😁
Hoztak az ebédet szkafanderben... 🙄
Majd akik kettőkor végeztek mint kinti dolgozók, jöttek be mi lesz?
Mondtam mint meghalunk... 😱😁
Majd egy lány mintha kergették volna beszalad... Ha az apukajaval történik vmi szóljunk... 🤔
Talán vmi baj lett vele?
Nem... de a virusban. Meg is lehet halni.
Végülis dohányzásban is.🤔
Majd haza, ma be és szélnek eresztettek minket csak ügyelet van de felváltva.
Elvekben kifizetik.
Gyökér módon bejöttem a Baross Mecibe... Kb. 10en vagyunk. Egymás mellé nem lehet ülni.
Szalaggal jelezve van hová lehet. Csend van .. 😁 Nincs sor... ✌️
4-6oson szerintem kevesen vannak ... 9esen is úgy látom.... De pl. reggel volt ellenőr...
Én amondó vagyok a főpróba sikerült...
Csettinhetne vki odafent. Ez működni fog, jók voltunk.
De ugye látja mindenki. Cégeket pillanatok alatt a csőd szélére lehet sodorni????
Vannak olyan fizetések amit elfelezunk meg meg lehet belőle élni.
Vannak amiből nem.
Gondoltam majd Pistiekhez bemegyek segíteni... atepítenek.
De nem megyek mert ott is rohangálnak mint pók a falon. Nem lehet tudni mi lesz.
De lehet bemegyek vmi kórházba önkéntesnek, hogy lássam végre azt a kib@szott vírust.
...és aki kirándulásokat tervez az fbn meg már posztol... Meg éppen wellnesen van.... Hello... arról van szó maradj OTTHON... érted OTTHON...????
Persze, hogy nem oszt vissza minden pénzt, hiszen nem non profit szervezet.
Persze, hogy nem az aktuális nyereményalapból, de a nyereség honnan származik? Úgy, hogy nem oszt vissza minden pénz a nyerteseknek. S mivel ez a MI pénzünk, a költségvetésben lenne a helye, értelmes dolgokra fordítani. Most nem a koronavírusról beszélek, de ha utána nézel, milyen hülyeségeket támogat a Szerencsejáték Zrt. , meg fogsz lepődni.
Az állami cégek könnyen szponzorálnak, mert másét én is tudnám szórni. De vajon azt ki fizeti meg mondjuk a villany, vagy a gáz árában?
Szerintem mi, vagyis átvitt értelemben mi szponzorálunk, akaratunk ellenére.
üdv
Az állami cégek könnyen szponzorálnak, mert másét én is tudnám szórni. De vajon azt ki fizeti meg mondjuk a villany, vagy a gáz árában?
Szerintem mi, vagyis átvitt értelemben mi szponzorálunk, akaratunk ellenére.
üdv
Szerintem a fel nem vett nyereményekből vannak a különsorsolások, az adakozásokat pedig a nyereségéből teszi, nem az aktuális nyereményalapból.
Samidala!
Ez nem így van, a Szerencsejáték Zrt. rengetegszer "adakozik" bőkezűen, ami rendben is volna, ha nem a MI pénzünket szórná, pontosan azt a pénzt, amit vissza kellene juttatni a fogadóknak, így, vagy úgy /pl. a fel nem vett nyeremények/.
üdv
Ez nem így van, a Szerencsejáték Zrt. rengetegszer "adakozik" bőkezűen, ami rendben is volna, ha nem a MI pénzünket szórná, pontosan azt a pénzt, amit vissza kellene juttatni a fogadóknak, így, vagy úgy /pl. a fel nem vett nyeremények/.
üdv
Nyilván nem adja/adhatja oda a pénzt, egyrészt azt nem is csak magyar emberek dobták össze, másrészt szabályozva van, hogy meddig halmozódhat, mikor lehet a többi nyereményosztálynak is osztani belőle, stb.
Aki megnyeri, ő már dönthet úgy, hogy a Korona ellenes harcra felajánlja.
Aki megnyeri, ő már dönthet úgy, hogy a Korona ellenes harcra felajánlja.
Jó reggelt!
Bocsánat, hogy beleszólok, de azért van alapvető különbség: egy vállalkozó, magánember a saját pénzéből ad, a Szerencsejáték Zrt. pedig a mi pénzünket adományozza boldogan.
üdv
Bocsánat, hogy beleszólok, de azért van alapvető különbség: egy vállalkozó, magánember a saját pénzéből ad, a Szerencsejáték Zrt. pedig a mi pénzünket adományozza boldogan.
üdv