Ridita!
Szerintem ahányan vagyunk,annyiféle nyereményre vágyunk!
Vannak akik a logós termékeket gyűjtik,nekem ezek a tárgyak semmi értékkel nem bírnak és(én is) cikinek találnám viselni vagy használni őket mások előtt.
Vannak akik utálják ,ha termék vásárlással hasonló termékcsomagot lehet nyerni,bár valóban fantáziátlan,de ha rendszeresen veszem egyébként is azt a dolgot,akkor én nagyon tudok neki örülni(szalámi csomag,Magyar Termék csomag,stb.),ugyanis válság van,annál több pénz marad a zsebemben.Kivételt képez például a Cherry Queen Passion csomag,ami senkinek sem ízlik,itt figyel a szekrényben még mindig jó pár doboz!

" alt="

">
Van aki wellness hétvégéért imádkozik,én már sokat nyertem,de többre értékelem az érte kapott pénzt,mert azt a gyerekeimre költhetem,mint hogy egyszer is felhasználjuk.
Viszont semmilyen külföldi,vagy belföldi családi utazást nem adnék el,azt azonban nem sikerült még nyerni!

" alt="

">
Szeretem a telefon,meg hasonló kütyüs nyereményeket,mert egyébként sajnálnék annyi pénzeket kiadni ezekre a készülékekre.
A pénz és autó nyeremény lehet hogy sablonos,de szerintem legtöbben vágyunk rá.
Ellenben a plasztikai sebészetre nem kívánkozom,még akkor sem,ha nyerném a lehetőséget!

" alt="

">
Szeretem a könyvnyereményeket,a parfümöt,pedig ezek is sablonosak.
A kávéfőző nyereményeket kicsit soknak találom mostanában.
A Rama valóban megnehezítette a könyvhöz jutást,eddig mindig tudtam a család többi tagjának is ajándékozni,mert én sütök a legtöbbet,most viszont sokkal nehezebben jön össze,mert errefelé például nem ritka a húsvétkor vásárolt karácsonyi csomagolású margarin sem!

" alt="

">