Jelezték, h csomagot fognak feladni, de még nem tették meg.
A jó munkához idő kell,
a rosszhoz még több.

" alt="

">
Srevon nyert Chio chipszet vàr még valaki,mert értesítés az jött több mint egy hete de csomag még nem.
VAlaki próbált már mars twix stb játszani? nálam nem müködik.
anyuka igen és ez így szabálytalan is mivel a jsz nem tartjak be. Ha nincs fődíj se lehet ilyet megtenni . Bezzeg ha mi hibáznank rögtön kibuvok lennének felsorolva. Ma ismét írtam nekik mivel semmit nem válaszoltak holott a játék utolsó napján egyből írtam nekik és az se most volt már ....
Kíváncsi leszek a válaszra mert így ha nem is olyan sok de pár pályazatom bukta
Az összes coca-cola játék az utóbbi időben akkor zárt le amikor az utolsó napi díj kiment. Sajnos nem veszik figyelembe, hogy a fődíjért még lehetne játszani.
Az oldalukon az van hogy 2026.12.31 viszont a jsz. Már azt írja 2027.12.31. és ez a valós mert a kártya is 24 hónapot ír. Elég bénán csináltak az oldalt ráadasul hamarabb zárták le a játékot is! A mai napig nem kaptam választ hogy ha egyszer 18 óráig tart a játék akkor 17 órakkor miért is nem tudtam már feltölteni és megjátszani a pályázataimat ?!!!
Megnéztem a kártyán/ mert van már megküldött / ott van rajta 24 hónapig felhasználható
2026 december 31. Ig érvényesek én úgy tudom.
De akkor mit jelenthet? Mert jelentkezni a nyereményért csak 2 napot adtak.
weber az biztos hogy nem lehet . Általában ha jól tudom 2 évet adnak a felhasználására
Én is várok 2-t, már nem is emlékszem mikor nyertem, de most látom, hogy az van odaírva, hogy lejár április 30-án. Létezik hogy addig érvényes a kártya?
Igen én is várok még H&M kártyát
H&M utalványt vár még valaki ?
Ezt észre se vettem ! Köszi!
Elnézve az eddigi nyerteslistát egyelőre nem sikerült betartani a jsz. azon pontját, hogy 1 ember 1 napit és 1 hetit nyerhet . Kíváncsi leszek, ezen módosítanak vagy sem…
Zizke, ha a profilodba bemész, ott írja a feltöltött kódot és hogy nyert-e. Úgyhogy szerintem azonnal kiírja, ha nyertél.
Penny MasterCard egyből kiírja ha nyertél vagy utólag értesít?
Köszönöm előre is a választ 🙃
milka nekem is írt

" alt="

">
agi80 még nem, de reménykedem

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások