Akinek több a lovéja nagyobb az esélye is a nyerésre, ennek a fazonnak biztos van mit a tejbe aprítanija. Biztos nem a Gazd. okosan blokkokat keresi a plusban. A nagyra megy.

Balu nem mindenki áll meg egynél....
Akkor hétköznap akár egy sms-el is nyerhetek vasárnap meg ha én vagyok a legtöbb beküldő.

Úgyi?
Aha!!!!! De buta vagyok!!! Még nem olvastam a játékot!!!! Bölcs maradtam volna ha.....
Hm... a másodikért akkor úgy küldött az elsőt még nem kapta meg(autót) így nem a haszonból játszott. Gondolom nem 80 000-t kereshet az illető.
Hát az ilyen legtöbbet küldő játék, a necces, utána lehet nézni vhol tényleg ki is küldte a legtöbbet?
A vodának ennyire rosszul megy, hogy ilyen gatyesz játékot csinál? Ebbe semmi élvezet... Utálom az emelt sms díjakat!

Ez nem egy átlag embernek kitalált játék, csoportosulni kellene.

Egy példa, hogy nyerek valamit. És tudom, hogy vasárnap úgy sorsolnak valamit, hogy a legtöbb smst küldő nyertes kapja meg az autót.
Már nyertem mert baromi nagy mázlim volt. De én móhó vagyok mert Vasárnap majd beküldök 500smst, mert úgy is megtérül az árából!
Szóval érted?
Pepsin nyertem telefont, elég volt egy, másnap már nem küldtem be, nem vettem el senkitől sem az esélyt! Megtehettem volna, hoppá nyertem! másnap veszek 50 pepsit és beküldöm hajnali 5 kor. Mert úgy is eladom és mi az 30ezer amit pepsire költöttem a 140 ezerhez amit kapok a telefonokért. Mégse tettem meg. Pedig lehettem volna mohó
70 napon át, minden nap 10 órakor sorsolnak ki egy-egy új Opel Corsa gépkocsit. A napi sorsolás azok közt zajlik, akik előző nap legalább egy autóskártyát vásároltak. A sorsoláson a játékosok az összes addig gyűjtött részvételi pontjaikkal vesznek részt. Sőt, minden vasárnap a legtöbb részvételi ponttal rendelkező játékos – sorsolás nélkül - egy Opel Corsa boldog tulajdonosa lehet.
(A másodikat nem sorsolással nyerte.)
Vasárnap, az nyeri aki a legtöbbet küldi!
Balu ha Te nyernél 2-t akkor Te sem mondanád a másodikra nem kell. Nem tudhatod mennyit is áldozott rá. Lehet az elsőt 2 sms-el nyerte aztán a másodikra éppen csak 1-t küldött. Gondolod ezek után minden nap beáldoz 50 000-t, hogy nyerjen? A duplázásra persze mindenki felkapja a fejét, de láttunk már ilyet. Persze autónál még nem. Az ilyen emelt sms-sekre szeritnem felesleges 30 000-t költeni, amúgy is van nyereségük. Meg a nyerés nem biztos, hogy akkor tuti, ha minnél több a pályázat. Persze a nagy számok törvénye, meg a matek, de azért valaki nem bunkó mert 2 autót nyert. Én sem mondanám a másodikra... á nem kell már nyertem egyet.

Vasárnap játszottam a 70auto vodafone-os játékon. Családdal 30ezret küldtünk be. Biztosak voltunk benne, hogy a játék elején senki nem küld be ennyit.
Reggel, telefon asztalon, mindenki várja a 10 órát összeszorúlt szívvel. Felmegyek netre, hátha fent vannak az eredmények.
Erre mit találok nyertes: Tarnai Kálmán! Február 2. nyertes Tarnai Kálmán.
Ilyen piszok sz...t embert még sosem láttam!
Az ilyen embereket elzárnám a világ elől! Nagyon szerettünk volna nyerni, erre ez a gazember, aki már nyert ( "úgy is mindegy alapon"), gondolom beküldött 50ezer forintot, miért? Mert már mind1 neki! Megkapja a kocsit, eladja 3 millióért. Akkor már mi az a 50ezer neki? Kell még egy legyen több pénz! Én nem akartam eladni a kocsit, jól jött volna egyetemre járok és 30km-re van BP-től. Na de mind1, csak leírtam a véleményemet. Remélem ezzel senkit sem bántok meg és nem lesz eme kíírásomért senki sem ideges. Csak jó volt leíri ide ezt az egészet. Köszönöm ha valaki elolvassa.
cica
Hidd el, mi is sokkal szívesebben néztük volna a kisfiadat!
A Déli Híradó egy rövid összefoglaló. Lehet, hogy attól még az estiben benne lesz a csemete.
mára biztos vagyok benne hogy ha aznap nem bontottak volna kordont
szerepelt is volna
az óvonő szerint fergeteges volt
szegény fiacskám úgy le volt törve

Azt én is láttam. Direkt vártam a csemetédet.

cica! Ma délben az rtl klub híradójában volt az interjú, de gyerekekkel nem beszélgettek.
ravasz mint a róka ez a kismackó
Itt fekszik a sok kismackó csomim amiről a coopos játék miatt hiányzanak a logók
miért nem a vonalkódot kérik
le vagyok törve

A mapei rejtvényének nov 1 volt a beküldési határideje,de utána is fent maradt a játék,nem írtak sorsolást,aztán pár hete egyszer csak eltünt a játék, nyertesek sehol.
Az iwiwen Magyar Zoltán(bóly) kép van a fiacskámról nem látta véletlenül valaki ma valamelyik hírekben ? ma nem is figyeltem

mert azt mondták hogy még aznap leadják

cica: a hírekben a SLÁGER RÁDIÓBAN hallott a párom az összegyűjtött mackókról
Pénteken kint voltak az óvodánkban a M1 és az RTL Klub felvették a sok összegyüjtött macit(mackóünnep volt) Nyilatkozott a kisfiam is

de nem került adásba

valszínű kivágták mmert mindegyik híradó a hülye kordonbontással volt elfoglalva

Na, most meg jött egy rakat levél egyszerre

Mégsem tette fel a Reál a nyerteseket.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások