Én totál nem értek egyet azzal, hogy valaki azért ne nyerhessen Fődíjat, mert nyert napi/heti, azaz kisebb ajándékot. Korlátozzák az egy adott személy által nyerhető napi/heti nyereményeket, de a Fődíj az legyen már mindenki részére elérhető... Nem? De.
Szerintem mindenki Fődíjat szeretne nyerni (úgy általában minden játékban), pláne itt a Coop-Kinderen, ahol ugye pofátlanul horrrrrrrrrrrrrrror áron adja a Coop a Kinder finomságokat.
Sajnos a Shellnél is így van, aki nyert kisebb ajándékot, az bukta a BMW-t.
"Ha egy Promóciós Kód nyert a Heti Sorsoláson, ugyanazon Promóciós Kód nem vehet részt a Főnyeremény Sorsolásán."
Pontosan értem, mi zavar téged.
De szerintem így jobb, mert nem fair, amikor egy pályázó nem vehet részt a fődíj sorsoláson.
Tudom, hogy mik vannak a játékszabályokban, azok be nem tartása miatt túl vagyok néhány megnyert peren, egyet sem buktam el. De ha valaki nem érti meg, hogy kevesebből egyszerűbb nyerni, mint sokezerből, azzal nem tudok mit kezdeni, ezért én le is zárom részemről...ennyi. üdv
Nem kívánságműsor volt.
Egyszerűen látták, hogy a résztvevők száma és a 3300 heti nyeremény mellett így fair.
A legtöbb jsz-ban, így ebben is, szerepel ez a mondat:
"Szervező a jelen részvételi szabályzat változtatásának a jogát fenntartja."
Én azt javasoltam nekik, hogy
- a jövőben (legközelebb) változtassanak a jsz-on, azaz a heti nyertesek is legyenek játékban a Fődíjakért, mert a heti nyeremények finoman szólva nem komolyak.
- Vagy be lehessen jelölni, hogy indul-e valaki a heti nyereményért vagy sem.
- Vagy egy személy csak egy heti nyereményt nyerhessen az adott héten.
Valóban nem fair menet közben változtatni, de belátták, hogy hiba volt így megalkotni a jsz-t. Így megy ez a jogszabályokkal is. Ha valamit elcsesznek, módosítanak.
Vágási Feri! Szerintem meg éppen az nem fair, hogy egy játékszabályt kívánságok alapján módosítanak. Ilyen erővel bármely játék szabályzatát lehetne utólag módosítgatni, mert mindben van ami egyiknek jó, másiknak nem. üdv
Igen, valóban változtatott a Kinder, vélhetően a tapasztalatok (egy személy több heti nyereményt nyert) és a beküldött levelek alapján.
Így valóban az járt rosszul, aki nem nyert heti nyereményt, mert a komoly esélye ezzel elszállt.
De én azt mondom, hogy ez így fair. Nem a menet közbeni változtatás, hanem az, hogy azok is nyerhessenek, akik heti nyereményt nyertek. Ismerőseim körében többen nyertek fülhallgatót és hátizsákot is, ők sem örültek, hogy a Coop-ban horror áron megvett csokikkal csak ezt sikerült nyerni.
Ettől függetlenül, akinek szerencséje van, nyerni fog 50ezres utalványt is. Remélem, hogy sorra jönnek majd az üzenetek a sorsolás után. Tényleg.
Xia! Nekem is pont ez jutott eszembe :/
zsenci és mások! Szerintem ez egyáltalán nem jó, hogy változtatott a Kinder, mert okos beküldéssel valakik Fórumosoknak jó esélyük lett volna fődíjat nyerni, így meg majd sírtok, hogy nem nyertetek...Többezer beküldésből!!! Hát ti akartátok...üdv
zsenci !

" alt="

"> köszi

" alt="

"> ma csupa jó hír érkezik !

" alt="

">
Válaszolt a Kinder!!!!
Módosult a játékszabály márc 2-án. Minden COOP-os blokk indul a COOP fődíjért!!!!!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Valami történt az biztos.Remélem valakinek az orrára lett koppintva.
Trendy lehet azt küldték. Lehet észrevették, hogy tényleg nem volt a borítékban.
Ma előzetes értesítés nélkül küldtek egy Spar-Nescafe kártyát.Én már nem vártam többet,csak az elveszett nem érkezett meg.Hm.
www.online-nyeremenyjatekok.hu/nyeremenyjatekok
Ennyi játék indul !

" alt="

"> nem is tudom,jó helyre írtam-e ?

" alt="

">

" alt="

">
Jó, értem én, hogy ez a dolga, de meg lehet csinálni morogva, csapkodva is. Jojó, itt nem volt szalag, csak pult

" alt="

">
Miért szolt volna?
Nem lesz tőle hosszabb a munkaideje.
Én legtöbbször előre szólok, ha több blokkot szeretnék.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások