Nyilak.com
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 45 / 50 oldal |
Ha megtudom, beírom.
A mi fondunk melegítő része alkohollal műküdik . Olajjal működőt én nem ismerek ,persze ettől még lehet....
elegem lett a nyilakból.át tudom adni valakinek a játékot?
120.hely körül vagyok most
120.hely körül vagyok most
lindababa!
Ha felhívnád beírod ide vagy priviben?
Kételkedek benne,mert a kis zacsin nem ír minden információt.
Vagy csak mert nem fér rá? :$
Ha felhívnád beírod ide vagy priviben?
Kételkedek benne,mert a kis zacsin nem ír minden információt.
Vagy csak mert nem fér rá? :$
Valaki azt írta, jó a kicsi is. Remélem. Holnap lehet, hogy felhívom őket.
Sziasztok!
A Nescafé 3 in 1 10 db-os csomiból csak a nagy csomin lévő nyíl jó vagy a kis zacsikon lévő is?
Köszi a választ.
A Nescafé 3 in 1 10 db-os csomiból csak a nagy csomin lévő nyíl jó vagy a kis zacsikon lévő is?
Köszi a választ.
Smile
Van, akinek fix az IP címe. Bár ez a kisebbség.
Van, akinek fix az IP címe. Bár ez a kisebbség.
Köszönöm szépen! Próbálkozni fogok.
negyedora!
Biztosan lehet valahogy IP-t váltani,nekem is csak pár naponta változik,de párom belépet a hálózatra a két gép között és megváltoztatta. Sajna annyira nem értek hozzá,hogy kell,de biztos van itt a fórumon szakember.
Biztosan lehet valahogy IP-t váltani,nekem is csak pár naponta változik,de párom belépet a hálózatra a két gép között és megváltoztatta. Sajna annyira nem értek hozzá,hogy kell,de biztos van itt a fórumon szakember.
Valaki nem tud arra valamilyen trükköt, hogy ki bírjak lépni? Mert már reggel óta azt írja, hogy be vagyok jelentkezve. Gondoltam majd egy pár óra elteltével lesz valami, de semmi és az IP címem is fix, sajnos nem tudom megváltoztatni. 

Az én szegény fondum a polcon porosodik 1 éve..
1 pillanatra off: Ha valaki eljut a kipróbálásig, elárulhaná azt a titkot, hogy hol szerzett hozzá olajat...amivel az egesz szerkezetet melegíteni lehet
igzából csak ez fog vissza mert receptet, es "lustáknak való" sajtot (4féle sajt egy aranyos kerámiatálban) már találtam
On es ismet bocs
1 pillanatra off: Ha valaki eljut a kipróbálásig, elárulhaná azt a titkot, hogy hol szerzett hozzá olajat...amivel az egesz szerkezetet melegíteni lehet
igzából csak ez fog vissza mert receptet, es "lustáknak való" sajtot (4féle sajt egy aranyos kerámiatálban) már találtam
On es ismet bocs
Sztem sem csal Magic. Sztem csak úgy csinálja ahogy mi is: NEm egyedül játszik. Sztem váltogatják egymást mert egész nap gyűlik a pontja erre pedig nem nagyon képes egy ember heteken keresztül (jobb esetben). Minekünk is nagyon sokat izél, és van hogy órákig próbálgatunk belépni, de ettől függetlenül nagyon nagyon sokat játszunk. Egyébként az 1perc alatti válaszadás megoldható, cask szavakból kell tudni a választ.
Kitartás mindenkinek..
Kitartás mindenkinek..

nem ígérek semmit, de elvileg belefér még az időmbe 
lécci nyerj még egy fitness labdát is és elcserélem veled valamire, csak nincs kedvem már a nyilakhoz 

én előre is bocs mindenkitől akivel játszom, de sportoló családból származom és megőrülök ha tétje van a dolognak
egyszerűen meghibbanok
csak 1 törcsit és 1 fondu szettet szeretnék, utána átengedem a terepet, mert én meg a harácsolóktól kapok agybajt 
egyszerűen meghibbanok
csak 1 törcsit és 1 fondu szettet szeretnék, utána átengedem a terepet, mert én meg a harácsolóktól kapok agybajt 
Marcsi-35 Koszonom eszreveteled.
Tudod dolgozom, es akkor nem loghatok a neten egesz nap...ennyi a folyamatos jatekrol. (Fokent, hogy eddig ossz 3x engedett be a jatekba )
2. nekem meg a kerdes sem nyilt meg amikor Magic mar megfejtette, es nem betarcsazos netem van azert.
Hja ne legy a szomszedom... tudod csak zavar, hogy normalisan jatszom, fokent a jatek elmenyeert...persze mindenki szeret nyerni, de en pl annak is orulok, hogy jot jatszottam. szvsz. Az azert bosszant, hogy vannak emberek...masik pl. mintanagyok.com-on...akik pl 0:32 Mp! alatt vegigcsinaljak a palyat.
Nem a veret akarom...nem vagyok olyan tipus. Orulok mas sikereinek, tenyleg es szivbol. Biztos az en hibam...de nem szeretem a :mindent nekem" tipusu embereket
Meg a felreertesek elott kijelentenem ez NEM rad vonatkozik, csak olyan altalanos jellegu.
Inkabb Peace, remelem veled is
Tudod dolgozom, es akkor nem loghatok a neten egesz nap...ennyi a folyamatos jatekrol. (Fokent, hogy eddig ossz 3x engedett be a jatekba )
2. nekem meg a kerdes sem nyilt meg amikor Magic mar megfejtette, es nem betarcsazos netem van azert.
Hja ne legy a szomszedom... tudod csak zavar, hogy normalisan jatszom, fokent a jatek elmenyeert...persze mindenki szeret nyerni, de en pl annak is orulok, hogy jot jatszottam. szvsz. Az azert bosszant, hogy vannak emberek...masik pl. mintanagyok.com-on...akik pl 0:32 Mp! alatt vegigcsinaljak a palyat.
Nem a veret akarom...nem vagyok olyan tipus. Orulok mas sikereinek, tenyleg es szivbol. Biztos az en hibam...de nem szeretem a :mindent nekem" tipusu embereket
Meg a felreertesek elott kijelentenem ez NEM rad vonatkozik, csak olyan altalanos jellegu.
Inkabb Peace, remelem veled is
Reggel nekem is az jött,hogy be vagyok jelentkezve. Szóltam páromnak,rendezett nekem új IP-t,és már mehettem is vissza.
fene se éri miért ment el 2x
sorry
sorrypróbáltam 3 böngészővel, sőt még a cookikat is töröltem de nem engedett vissza, biztos ha nem lép ki valaki, csak becsukja az oldalt vagy nem foglalkozik vele akkor bentragad és pár óra múlva dobja le a gép, most jutottam be kb 3 órát vártam.
Én is reflexből nyomok, kb 1 mp alatt vannak az időim, szóval ez télleg arról szól, hogy kinek van sok szabadideje és milyenek a reflexei. Hála az égnek 3 hét szünetem van
Szóval éjjel-nappal nyomok
A fundüszett meg a csoki és sajfondükészítéshez van, tudod amikor olvasztott csokiba kell mártogatni gyümölcsdarabokat, vagy sajtszószba husikat, zöldségeket. Ha nyerek megvendégelem a barátaimat
Én is reflexből nyomok, kb 1 mp alatt vannak az időim, szóval ez télleg arról szól, hogy kinek van sok szabadideje és milyenek a reflexei. Hála az égnek 3 hét szünetem van
A fundüszett meg a csoki és sajfondükészítéshez van, tudod amikor olvasztott csokiba kell mártogatni gyümölcsdarabokat, vagy sajtszószba husikat, zöldségeket. Ha nyerek megvendégelem a barátaimat

próbáltam 3 böngészővel, sőt még a cookikat is töröltem de nem engedett vissza, biztos ha nem lép ki valaki, csak becsukja az oldalt vagy nem foglalkozik vele akkor bentragad és pár óra múlva dobja le a gép, most jutottam be kb 3 órát vártam.