Persze ,hogy adj a véleményére !
Az ekcémát írtad ,arra írtam válasznak .

" alt="

"> Itt nem orvosi szavakkal van leírva ........
Én pedig nem tudok , mivel nem értek hozzá ebben a témában érveket és ellenérveket felhozni.
De egy elismert , gyakorló 3 gyerekes orvos mondta, akinek adok a véleményére.

" alt="

">
Mindenesetre azt saját tapasztaltból tudom, ha a 6 éves lányomat 3 napig nem kenem be kezd sömörössé válni a bőre a dereka táján.
Judit én nem vagyok orvos ,de akit érdekel itt olvashat az ekcémás bőrről http://href.hu/x/7ii3
Mi is csak a doki által írt popsikrémet, hidratálót és fürdetőt használjuk.
Lehet, hogy én aggódom túl, de már a másodiknál is így használom.

" alt="

">
Azóta mi is csak a gyógyszertári kikevert testápolót és popsikrémet használjuk.
Én se használok testápolót Levinek. Popsikrémből is csak a doki által felírt keveréket használjuk.
A kórházban azért használnak J&J-t, mert azt kapják ingyen.
Azt nem tudom, mivel nem mélyültünk el a témában.
A lényeg az volt, hogy hidratálni kell , hiszen a tiszta víz is szárítja.
Biztosan alkati kérdés, hogy kinél alakul ki.
Nálunk nincs a családban, de amikor kérdeztem ezt a rokon-dokit, hogy mit gondol milyen gyakran testápolózzam a 6 éves lányomat, akkor válaszolta ezt az ekcémás dolgot.
és mitől ekcémás a gyerek ?
A kórházaknak a J&J adja általában a fürdetőket .
A barátnőm védőnő, és amikor jártak babamasszásra, a Johnson& Johnson volt a támogató, de ők sem azt használtak, pedig kint kelett lenni a plakátnak is. Nagyon sok gond van vele.
Ebben nem vagyok teljesen biztos Marcsi.
A lányomnak is deréktájon száraz a bőre, ha nem krémezem pár napig.
Bőrgyógyász rokon mondta, hogy krémezni-krémezni őket, mert nagyon sok ekcémás gyerek van.
nálunk a kórházban jhonsonnal fürdettek,de semmi baja nem volt a bőrének
kaptunk gyógyszertári fürdetőt de mivel jó illata volt a jhonsontol gondoltam azzal fürdetek és kiszáradt a bőre
azóta csak a hidrofilest használom és ha kiszárad azzal bekenni is jó fürdés után vizes bőrre
pmjudit
Hát igen, de a baba csomagot amit kaptam a kórházban az is Johnson termékkel volt tele. A kukában végezte.
...egy egészséges baba bőre regenerálja magát ,nem igényel semmilyen krémet .
Mondjuk nekünk a kórházban mondták, amikor az esőt szültem, hogy 4 hét után lehet használni bármit, kivéve a Johnsonst.
Marcsi-35
Ez így van a gyerekorvos is azt mondta, hogy a Johnsont is úgy kellene reklámozni, hogy 10 gyerkből 9 nem bírja.
Első kisbabám, gondoltam Johnson, hát biztos jó, de csak az ára az ezek szerint

" alt="

">))
Ez nem semmi.

" alt="

">
Mondjuk mi első pillanattól gyógyszertárit használtunk mindkét gyereknél.
Sőt még most is azzal kenem a lányomat, pedig ő már 6 éves.

" alt="

">
A gombok a Dominiknak is bejönnek, csak a nagy sírásba és kapálózásba szerintem simán letépné mérgébe.
.........Ezért írtam én a krémes kérdésre ,hogy még popsikenőcsöt sem használunk . Annyi mindent beletesznek ami jó a babának ,de nem mindegyiknek .
pmjudit
Először csak a bal szemhéja duzzadt fel reggelre, majd a jobb is. Volt úgy, hogy reggel nem tudta kinyitni a szemeit úgy felduzzadt.
Este fürdés után szoktam bekenni a testét. Először kicseréltünk mindent a kiságyában, az ágya körül, és még mindig duzzadt. Mire abbahagytuk a Johbsont és elmúlt.
Az orvosok azt furcsálták, hogy a bőrén nem voltak kis pöttyök, de azóta semmi gond. Szegénykémre rákentem vagy 4 tubust.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások