Ha minden éjjel 1 pályazatod van 1 játékra akkor az nem összesen 1 pályazat mint ahogy VF írkalja, hogy ezt nyert 1 pályazattal vagy azt.
Nagyon nem mindegy, hogy 1 pályazatod van 1 jatékra vagy napi 1 vagy napi 5.
De látom te aztán mindig tudsz olvasni a sorok között.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 45 / 2011 oldal |
Szerintem arra gondolt, hogy egy csomó nyerő időpontos játék nem napi 24 órában fut.
kivéve, ha el akarod adni akkor publikus
" alt="
">
ennyit erről

ennyit erről
Paintuci
nem hiszem, hogy itt a fórumon vesztegetett Sziget jegyeidért 5nél többet küldtél be összesen
" alt="
">
ugyanúgy megnyered az általa beírt mennyiséget, csak az a különbség, Te sunnyogsz, és nem osztod meg
nem hiszem, hogy itt a fórumon vesztegetett Sziget jegyeidért 5nél többet küldtél be összesen

ugyanúgy megnyered az általa beírt mennyiséget, csak az a különbség, Te sunnyogsz, és nem osztod meg
Miért ne lehetne nyerni éjjel 1-2 pályázattal?
Próbáld ki, minden éjjel csak 1et küldj be, 1 héten belül biztos nyersz , több játékkal is
lusta irigy KUTYÁK, nem kell éjjel aludni
" alt="
">
Próbáld ki, minden éjjel csak 1et küldj be, 1 héten belül biztos nyersz , több játékkal is
lusta irigy KUTYÁK, nem kell éjjel aludni

Brainbox valóban igen az is feltünő 1-1 megvásárolt pályázatokból ennyit nyerni. Akkor meg jön az a probléma is blokkgyűjtês, ami tilos és szabálytalan. 🤔😯 Amit elítél. Vagy mégsem? Vagy csak másnál?
FlyGuy hát az ez van. 😁
Nem ezt akartam.
Tudod már nem kell nehéz festékes vödröket emlegetni több energiám marad kötekedni.
Ja meg nyaranta egy hónapot nem dolgozok. Kerti partik, Balaton, Sziget, születésnap.
Ja meg én is néha munkaidőben nyomom. 🤪
Amúgy imádlak. De tényleg. 😘😉
Nem ezt akartam.
Tudod már nem kell nehéz festékes vödröket emlegetni több energiám marad kötekedni.
Ja meg nyaranta egy hónapot nem dolgozok. Kerti partik, Balaton, Sziget, születésnap.
Ja meg én is néha munkaidőben nyomom. 🤪
Amúgy imádlak. De tényleg. 😘😉
Ceciliát meg nem védeni akarom mert nem ismerem a hölgyet annyira. (A reál nyerteslistán Kovács Roland meg nem mi vagyunk sajnos.)
Én mindig meg fogom mondani az emberek szemébe ha vmi nem tetszik. Vállalva a felelőséget. Probáltam most is... és most már finomabban.
Nem kell megsértődni senkit sem bántani akartam. Csak esetleg egy kis következetességre rávezetni.
Én mindig meg fogom mondani az emberek szemébe ha vmi nem tetszik. Vállalva a felelőséget. Probáltam most is... és most már finomabban.
Nem kell megsértődni senkit sem bántani akartam. Csak esetleg egy kis következetességre rávezetni.
Pfuu, hogy itt mindenkinek mekkora nyelve van...
Azért tényleg elvakultnak kell lenni, ha nem tudtok olvasni a sorok között!
Szegény! 12 órát dolgozik, aztán éjfélig járja a várost, hogy a 12 óra munkával megszerzett pénzén 1-1 pályazatokat vegyen, és éjjel mikor felébred beküldi és lám nyer, mert megérdemli!
Hát, ehhez én is GRATULÁLOK!
Azért tényleg elvakultnak kell lenni, ha nem tudtok olvasni a sorok között!
Szegény! 12 órát dolgozik, aztán éjfélig járja a várost, hogy a 12 óra munkával megszerzett pénzén 1-1 pályazatokat vegyen, és éjjel mikor felébred beküldi és lám nyer, mert megérdemli!
Hát, ehhez én is GRATULÁLOK!
Nagyon kipihent vagy és ráérsz itt az állítólag 10 órás " munka" mellett kötözködni
" alt="
">

Szemét Paintuci!!
" alt="
">
elüldözted őt IS...

elüldözted őt IS...
8-10 óra munka után meg a rengeteg nyafogos rizsa mellett megtalálni a számomra lényeges infót meg elég nehéz.
Például aki évekig a monsteren hisztizett, meg utána azon kisebb nyeremény megnyerése üti a nagyot. Hát borzasztó, mert valóban az de gondoljunk bele ha mindenki a kisebb nyereményen bosszankodna????? Vagy azon nem tetszik neki az amit nyert?
Például aki évekig a monsteren hisztizett, meg utána azon kisebb nyeremény megnyerése üti a nagyot. Hát borzasztó, mert valóban az de gondoljunk bele ha mindenki a kisebb nyereményen bosszankodna????? Vagy azon nem tetszik neki az amit nyert?
Akkor Kovács Cecília Nikoletta (Cecikénk ahogy Vágási becézgette...) meg a szerencse lánya. 😉 Sajna csak 8-10 órás munkaidőről van tapasztalatom, ês sajnos csak huszonvalahány évem még. De ha jól megnézed a beírásokat, a szerencse fia munkaidő alatt is írogatott játszogatott vagy előtte ahogy sokan mások. De összességében ehhez senkinek semmi köze.
A realos dolgot meg írjátok meg pontosan a realnak ha tudjátok miről van szó 100% an.
A realos dolgot meg írjátok meg pontosan a realnak ha tudjátok miről van szó 100% an.
Ez igazából csak a saját gondolatmenetem volt, mert valószínűleg nem az egyedüli vagyok aki elgondolkodik azon, hogy hogyan is csinálhatja. Erre jutottam. Nincs bennem rossz érzés. Az hogy nektek az a bajotok, hogy ha ő nyer akkor minden rendben, ha más nyer ugyanannyit, akkor szóvá teszi, meg kis nyereményeket látszólag nem értékel, meg nyafog piti dolgok miatt, ezt értem és persze, látjuk, olvassuk hogy így van. Nem rátok reflektáltam.
Látom megértetted ..hja nem..
Szerintem Vágási simán csak a szerencse fia. Aki munka mellett ennyit és ekkorákat tud nyerni, az csak az lehet. Mifelénk a munkaidő 12 órát jelent, amit a nyerőidőpontok nem kultiválnak, aztán ha hazaér az ember, örül, ha luk van a se...n.
A szerencse a Reálos 38x-os nyerteseknél is befigyel, szerencséjük, hogy az egyik nyertes anyukája egy kistelepülés Reál pénztárosa és véletlenül az összes azonos AP kódú nyertes család az ismerősök között van(ezért nem kell minden infót kipakolni magunkról). Ezt Betájának üzenem csak, hogy nagyon ne erőltesse ezt a játékot, mert ezek mellett nyerni szinte lehetetlen.
Ez van.
A szerencse a Reálos 38x-os nyerteseknél is befigyel, szerencséjük, hogy az egyik nyertes anyukája egy kistelepülés Reál pénztárosa és véletlenül az összes azonos AP kódú nyertes család az ismerősök között van(ezért nem kell minden infót kipakolni magunkról). Ezt Betájának üzenem csak, hogy nagyon ne erőltesse ezt a játékot, mert ezek mellett nyerni szinte lehetetlen.
Ez van.
Úgyhogy gyere csak vissza és nem nyafi ahhoz a nyomorult tvhez nincs garanciaaaaaaa!!!!
" alt="
">

Nem ez a megoldás...
Nem bántani akartalak meg szerintem itt senki... hanem egy kis következetességet.
Tűrni kell a nem nyertességet, illetve a kritikát amikor olyat olvasol ami nem tetszik.
Csak tudod a fórum néha nem felejt.
Ceciliát piszkáltad, hogy hogy csinálta...
Még meg se kérdeztük, hogy csináltad?
...és nem az irigység beszél szerintem senkiből, belőlem pláne nem, mert kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci.
Csak bocs én gyomrom nem veszi be nyafi ha rossz, villogás ha jó.
Kis nyeremények kritizálása, semmi se jó, mert nincs garancia, nem válaszolnak, és stb... a játékok ezzel járnak.
Úgyhogy nem ez a megoldás... szeretné mindenki olvasni azt a részét ami kicsit normálisabb... nem nyafi.
Nem bántani akartalak meg szerintem itt senki... hanem egy kis következetességet.
Tűrni kell a nem nyertességet, illetve a kritikát amikor olyat olvasol ami nem tetszik.
Csak tudod a fórum néha nem felejt.
Ceciliát piszkáltad, hogy hogy csinálta...
Még meg se kérdeztük, hogy csináltad?
...és nem az irigység beszél szerintem senkiből, belőlem pláne nem, mert kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci.
Csak bocs én gyomrom nem veszi be nyafi ha rossz, villogás ha jó.
Kis nyeremények kritizálása, semmi se jó, mert nincs garancia, nem válaszolnak, és stb... a játékok ezzel járnak.
Úgyhogy nem ez a megoldás... szeretné mindenki olvasni azt a részét ami kicsit normálisabb... nem nyafi.
Vágási Feri 2024-07-23 :: 19:43
Kedves Gyerekek,
a "csákó" kilép a Fórumból.
Minden jót!
Kedves Gyerekek,
a "csákó" kilép a Fórumból.
Minden jót!
Paintuci 2024-07-23 :: 19:00
Nem csak Kovács Cecilia Nikoletta esetében hanem általában megy a nyafogás, ha nem úgy történik vmi, de ha meg úgy történik akkor meg minden rendben van.
Én most gratulálok de komolyan, de azt kérném méltosággal türjük ha nem nyerünk. Csendben várva hátha jobb lesz. Ha jobb akkor még oké. Mert én most azt érzem FORTUNÁNAK is a sok nyafogásból lett elege.
De pontosan eléri a csákó mindenki vele foglalkozzon ő legyen a központ. Ebből itt már 40-50 felé sokan kinőttek.
Tudom dagadt bunkó vagyok, de ez van.
Szóval legyen boldogság, elégedettség, és nyafogás mentesség.
Nem csak Kovács Cecilia Nikoletta esetében hanem általában megy a nyafogás, ha nem úgy történik vmi, de ha meg úgy történik akkor meg minden rendben van.
Én most gratulálok de komolyan, de azt kérném méltosággal türjük ha nem nyerünk. Csendben várva hátha jobb lesz. Ha jobb akkor még oké. Mert én most azt érzem FORTUNÁNAK is a sok nyafogásból lett elege.
De pontosan eléri a csákó mindenki vele foglalkozzon ő legyen a központ. Ebből itt már 40-50 felé sokan kinőttek.
Tudom dagadt bunkó vagyok, de ez van.
Szóval legyen boldogság, elégedettség, és nyafogás mentesség.