van
1 db milupa 3 tápszer vk
1 db milupa biscotti vk
2 db milupa gyümölcsvarács vk
3 db miupa tejpé vk.
1 db 500 ft dm pampers vásárlási kupon
spar szivecske
5 db fa vonalkód
4 db esso bélyeg
keresek pampers vonalkódokat
Sziasztok,
van:
5 db Rossmann pont
2 db DM pont
1 db -500 Ft Rossmann pampers pelus kupon
1 db Huggies popsitörlő blokk
1 db kinder bueno csomagolás
sok sport vkód
50%-os Dm kupon ( ezért mit ajánlsz?)
Keresek: pampers vkód, milka, vénusz minden mennyiségben... /de ha van más, megegyezhetünk./
Helguc!
Már tudsz írni!

A lentebb lévő listámhoz még jön 2 rossmann pont
Így 3 lett!
PAMPERS kód érdekelne!
1 db milumil 3-ast cserélnék fa/vademecum vonalkódra. értékben ha meg lehet oldani

van egy huggies popsitorlo blokkom.
milka, fa vagy pampers vk erdekelne erte.
500 Ft-os Pampers kedvezményemet elcserélném MILUMIL2-3-ra.
Van valakinek tapasztalata abban, ha pl-az első 5000 beküldő nyer, 30-31én kéne föladni a levelet? Én eddig csak knorr tányért nyertem, azt is csak úgy, hogy 1-én adtam fel elsőbbségivel Budapestről.
Sziasztok.
Cserére van:
- 2db 50%-os babaruha (92-es méretig) vásárlási utalvány a C&A -ba, 2007.júliusig érvényes,
- Harmonet baba-mama horoszkóp utalvány 1600 Ft-ot ér,
- 10%-os utalvány aDanubius klubokba,
- 5%-os kedvezmény a Danubius szállodákba,
- 5 %-os Kismama előfizetési kupon,
illetve, knorr, milka, 1 fa vonalkód, 1 milupa tejpép vonalkód, 3 fornetti sarok.
Érdekelne pampers vonalkód.
Üdv
Szia Mya83.
Próbáltam neked mail-t küldni, de visszajött. Keress meg légy'szi, ha még érdekel a DM-es kupon.
Sziasztok!
Ismét van 2 db 50%-os C&A babaruha (92 méretig) kuponom. 2007.juli. végéig jó. Pampers érdekel: 1kupon=3pont
4 Pont Pamperskód kellene, vagy 1 HUGGIES pelenka blokk
Cserére lenne 1 milupa tejpép doboz, 1 milupa tea doboz ( ha az is jó), 1 Bontatlan HIPP Zölderdő tea, 1 Bontott HiPP Zölderdő tea ( 2x csináltam belőle 1 dl-t de a kisfiamnak nem jött ba!), 3 LIBERO Nyuszi figura, 2 FA tusfürdő vonalkód,1 Huggies popsitörlős blokkom , 1 Rossmann pontom
1 teljes Rossmann kuponfüzetem, +500 ft-os Pampers kupon Rossmannban beváltható (ez van a kuponfüzetben is. Vagy az egésszért kellene nekem cserébe 5 Pamperskód azaz 10 pont, És akkor ráhajtok a csodamasinára!
Ha valakinek van róla saját készítésű jól látható képe az email címemre légyszi küldje el! ok !?
Köszi: Nóra
Ha valakinek esetleg van 36 pont,annak odaadom a novemberi és decemberi 50%-os kuponomat.
Sziasztok!
Én keresek 15 db pampers kódot.
Van 50%-os kuponom,de azt novembeben lehet levásárolni.
Az októberit én ma vásárolom le.
Ha érdekel valakit írjon.
Köszi
Szia
Pampers vonalkód tulajdonosok! Tudjátok hogy pl. a 10 pontos játékot 2000ft-ért a 36 pontost pedig 14000ft-ért meg lehet venni boltban? Nem akkora kincs az a vk hogy egy 3 pontosért elkérjetek egy akár 4-5000ft értékű DM kupont.
Adri
Sziasztok! Úgy tudom, aki okt 1. után regisztrál a pampers honlapján, vagy már regisztrált látogató, annak jár 1 bónusz pampers pont! Pampers honlapján nézzetek utána! www.pampers.hu
Vanda
4 Pont Pamperskód kellene, vagy 1 HUGGIES pelenka blokk
Cserére lenne 1 milupa tejpép doboz, 1 milupa tea doboz ( ha az is jó), 1 Bontatlan HIPP Zölderdő tea, 1 Bontott HiPP Zölderdő tea ( 2x csináltam belőle 1 dl-t de a kisfiamnak nem jött ba!), 3 LIBERO Nyuszi figura, 2 FA tusfürdő vonalkód,1 Huggies popsitörlős blokkom , 1 Rossmann pontom
1 teljes Rossmann kuponfüzetem, +500 ft-os Pampers kupon Rossmannban beváltható (ez van a kuponfüzetben is. Vagy az egésszért kellene nekem cserébe 5 Pamperskód azaz 10 pont, És akkor ráhajtok a csodamasinára!
Ha valakinek van róla képe az email címemre légyszi küldje el ok !
Köszi: Nóra
Mya83 írtam emailt neked. Adri
21 pont Pampers vk-om van.
Keresek:
DM 50%-os kupon (csak ezt)
Sziasztok!
Keresek Libero figurákat, esetleg Pampers vonalkódokatt vagy Spar szívecskéket.
Van Darlingom.
Orsi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások