Szalika!
Megírnád a Pick számát? Nekem még hírlevél sem jött, így nem tudom, az induló pontjaimmal mi lett..
Köszi!
Sztim
Dia
köszi majd próbálom másik gépen is
fecsi
ma küldtek választ, hogy már föladták, és hogy jövő héten ér ide hozzám, és ha problémám lenne adtak telefonszámot is. Most már azért megnyugodtam.
Felhívtam a pick-et a kötény miatt. Azt mondták, a kötényeket a hírlevéllel együtt postázták. Hírlevelet múlt héten megkaptam, a kötényt még most sem. Jövő szerdán újra kell telefonálnom. Lehet, hogy a pickwicket is fel kellene hívnom? A fotel sem érkezett még meg.
Julitta.
Ez nem jellemző rájuk.
Küldd át még egyszer szerintem.
Még mindig nem találják az elkallódott nyeremény Nesquik úszógumimat.
Utána már láttam... De azért bosszantó volt.
novake
10-22-ig lehet nyerni. Ott van a játékszabályzatban, meg az is, ki nyer.
julitta
Nekem is volt ilyen problémám az egyik gépen, a másikon viszont ment. Állítólag vm. tűzfal be van kapcsolva a gépeden, azért nem megy. De ne kövezz meg, ha nem ez a hiba.
Gondoltam, ha mindenki nyer, beregisztrálom már én is magam a diákcentrumra. Elsőre 21 lett, erre kiírja, hogy 10 óra előtt nem lehet nyerni

Képzeljétek írtam a patikamagazinosoknak, hogy érdeklődjek mikor küldik a nyereményemet, de semmi reakció

még olvasottsági vissajelzést sem kaptam.
A másik: egyszerűen nem tudok belépni a diákcentrum oldalon, pedig a regisztrációt elfogadta. Másnál volt ilyen probléma?
Hát egy ilyen sz@r promociót mint a Partybusz-é, rég láttam, de nem is finom a csokijuk.
Ja a promició vezetője jelentkezzen: veszek neki Bp térképet és egy órát.
Június 20-án (a diplomaosztómon

) nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy nyertem egy kamerás telcsit.
Aztán kész kavalkád volt, míg hozzájutottam. Közben lement az ára. Azóta sem tudtam eladni
Most azon gondokozom, hogy így - jobb híján - megtartom. Szeretem is, szép is meg jó hangjai vannak, de kismillió funkció van benne, amit ki sem tudok használni. A telefonálásra és ébresztésre- amire használom - arra meg jó a korábbi Nokia 3310-es is.
Nélkülem mentk ma nagybevásárolni. Nem elég, hogy nem tudtam megvenni aszükséges dolgokat, egy rakás olyan dolgot vettek, amiből lehetett volna akciósat is.
Szerencsére mártásokból Knorrt vettek.

Nyugi, pénteken kezdték kihordani. Nem tudom hány helyre mennek, és hány futár dolgozik, de 10000 db nem kis szám! Jut mindenkinek!

Maciimado, csatlakozom Sadához, már én is feladtam a reményt, aztán ma mégis elhozták (Pest), pedig a pestiek közül már mondhatni hetekkel ezelőtt megkapták mások, idővel mindenkire sor kerül.
Pontosítok, Bed. A Diákhitelnek nincs köze a játékhoz, se a diákcentrumhoz, mindössze a diákcentrum felhasználja.a nevét..

Maciimado
Jó sok vk-ot beküldtem, de még egy fotelt sem kaptunk. Nyugi! Sok ám a 10ezer, beletelik egy kis idő, amíg az összes célbaér!
én sem kaptam fotelt . szvsz nyugi
Nagyon bosszús vagyok
Most olvasgatom, hogy mindenki megkapta a Pickwick-fotelt.
Én az első napon adtam fel egy borítékot, de sehol semmi.
Lehet valahol reklamálni?
re: csacska
Igen! És miért?
Ha kell levezetem, de nem terhele vele
Csak annyit hogy most emelkedtek a kamatok.... Nem irigylem azt aki vett fel hitelt...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások