Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 442 / 1052 oldal |
queene, megjött a mouse! köszi
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
én is pénteken adtam fel őket elsőbbségivel, mégsem nyertem- úgy látszik a Knorr utál engem 

goldwoman, nem tudom. Miután fogalmam sincs, hanyadik heti nyeremény, mert a listájukon nem szereplek... - így csak sejtem, hogy ha az utsó heti, azt pénteken adtam fel, elsőbbségivel. Vagy ez az vagy nem...
ildicc
mikor adtad fel?
mikor adtad fel?
Kedvcsináló bögre nekem is 

Az eheti, most hétfői, nyereményed lehet.
Bimbula!
a viván nyertem
a viván nyertem
Most nagyon örülök! Mire hazaértem, itthon várt a szomszédnál három Knorr lapostányér!
Ugyan a Knorr honlapján nem szereplek, mint nyertes, tehát abszolúte meglepi volt, de nem fogom visszaküldeni! 
Ugyan a Knorr honlapján nem szereplek, mint nyertes, tehát abszolúte meglepi volt, de nem fogom visszaküldeni! 
vagyis futárral jött... egy malboro sisak 

arpi001!
Mivel nyerted az utalványt?
Mivel nyerted az utalványt?
pizza hut utalvány
nyámi
nyámiForest puli, a pici lányom nagyon örült neki
, a férjem nevére pedig Norbi titok I-II. (ez valószínűleg csere tárgya lesz).
, a férjem nevére pedig Norbi titok I-II. (ez valószínűleg csere tárgya lesz).Pampers csillag jött ma!
Aranyos, sőt a pici gyereknek is tetszik
Aranyos, sőt a pici gyereknek is tetszik
kedvcsinálóval nyert bögre, így fél év után...
Davidoff kis brossúra.
4 Baba beküldésem volt ehhez képest ma érkezett az 5. Baba mágnes.
Theos táska
,de a milkys tatyó és a pampers csillag még sehol,de a ma esedékes Kismama újságom sem
Viszont megkaptuk az anyosom által eddig lenyúlt dolgaimat,ciff kodok,nanán nyert könyv,karaván kisautó és az nlc-s műzlicsomag,ami 40 cerbóna szeletet és 7 csomag műzlit tartamazott.Jó nagy doboz,tele finomsággal.
,de a milkys tatyó és a pampers csillag még sehol,de a ma esedékes Kismama újságom sem
Viszont megkaptuk az anyosom által eddig lenyúlt dolgaimat,ciff kodok,nanán nyert könyv,karaván kisautó és az nlc-s műzlicsomag,ami 40 cerbóna szeletet és 7 csomag műzlit tartamazott.Jó nagy doboz,tele finomsággal.

Back II Black Cd!!!! 

Szandra_ levele,köszi szépen!
Holnap még be tudom küldeni!
Szintén holnap, küldöm érte a megbeszélteket!
Holnap még be tudom küldeni!
Szintén holnap, küldöm érte a megbeszélteket!
Theo. táska , de a Milky-s hátizsák sehol.