// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 443 / 539 oldal |
teljes milumil pályázatot (2 milumil,2 milupa) adok Dm 50 %-os kuponért
Sziasztok!
4 Pont Pamperskód kellene.
Cserére lenne 1 milupa tejpép doboz, 1 milupa tea doboz, 1 Bontatlan HIPP Zölderdő tea, 1 Bontott HiPP Zölderdő tea ( 2x csináltam belőle 1 dl-t ), 3 LIBERO Nyuszi figura, 1 Huggies popsitörlős blokkom
4 Pont Pamperskód kellene.
Cserére lenne 1 milupa tejpép doboz, 1 milupa tea doboz, 1 Bontatlan HIPP Zölderdő tea, 1 Bontott HiPP Zölderdő tea ( 2x csináltam belőle 1 dl-t ), 3 LIBERO Nyuszi figura, 1 Huggies popsitörlős blokkom
Most látom , hogy az előbb nem voltam pontos a cserét illetően.
Szóval amit keresek: nem sima univer embléma, hanem univer bébiétel embléma.
Elnézést mindenkitől, akik már cserét ajánlottak, mindenkinek külön írok.
Szóval amit keresek: nem sima univer embléma, hanem univer bébiétel embléma.
Elnézést mindenkitől, akik már cserét ajánlottak, mindenkinek külön írok.
Sajnálom
Akkor kidobom őket 
Akkor kidobom őket 
Vicky!Egyik kód sem játszik.
Sziasztok!
Libero babafejeket már nem találtam otthon, de néhány Pampers vkódot igen. Nem tudom, h játszanak-e és azt sem pontosan milyen pelusról származnak. Beírom a vkódok számjegyeit, hátha Ti ráismertek. És ezt is szívesen elküldöm, ha Valaki szeretné.
4 015400 065128
4 015400 052326
4 015400 065081
4 015400 065029
www.gportal.hu/vikita
Libero babafejeket már nem találtam otthon, de néhány Pampers vkódot igen. Nem tudom, h játszanak-e és azt sem pontosan milyen pelusról származnak. Beírom a vkódok számjegyeit, hátha Ti ráismertek. És ezt is szívesen elküldöm, ha Valaki szeretné.
4 015400 065128
4 015400 052326
4 015400 065081
4 015400 065029
www.gportal.hu/vikita
Sziasztok!
Cserélni szeretnék pár dolgot
van:
-1db 500,-ft libero kupon Tesco (06.10.10.-ig)
-1db 500,-ft persil DM
-2db 50%-os C&A babaruha kupon
-2db 300,-ft fotoszolgáltatás DM
-3db 250,-ft libero bilire szoktató pelus DM
-rengeteg milka vk
-1db kinder bueno csomi
-2db 400,-ft mach 3 turbo borotvazselé DM
keresek:
Milumil vk, pampers vk, cerbona vk, univer emblémát.
Cserélni szeretnék pár dolgot
van:
-1db 500,-ft libero kupon Tesco (06.10.10.-ig)
-1db 500,-ft persil DM
-2db 50%-os C&A babaruha kupon
-2db 300,-ft fotoszolgáltatás DM
-3db 250,-ft libero bilire szoktató pelus DM
-rengeteg milka vk
-1db kinder bueno csomi
-2db 400,-ft mach 3 turbo borotvazselé DM
keresek:
Milumil vk, pampers vk, cerbona vk, univer emblémát.
van
- dm teljes kuponfüzet szeptember-október de nov 30-ig váltható be
pl.: pempers jumbo -500 ft; libero potty bilire szoktató -250 ft; tuti gumitamin multivitamin gyerkeknek -250 ft
- dm teljes érezd magad jól kuponfüzet több mint 9000ft értékben
- 1 db milumil tápszer 3.
- 2 gyűmölcs milumil
- biscotti milumil
- 4 tejpét milumil
keresek pampers vk.
- dm teljes kuponfüzet szeptember-október de nov 30-ig váltható be
pl.: pempers jumbo -500 ft; libero potty bilire szoktató -250 ft; tuti gumitamin multivitamin gyerkeknek -250 ft
- dm teljes érezd magad jól kuponfüzet több mint 9000ft értékben
- 1 db milumil tápszer 3.
- 2 gyűmölcs milumil
- biscotti milumil
- 4 tejpét milumil
keresek pampers vk.
A Rossmannban a pontok okt.31-ig jók, de nov.1-től újból indul. Tavasz, nyár , ősz , tél! Minden kuponfüzet , és gyűjtési időtartam 3 hónapig tart.
Mindig másfajta pontok vannak minden negyedévre.
Mindig másfajta pontok vannak minden negyedévre.
Évi5 nagyon köszi,megnyugodtam,hogy csak 1 termék

Szia timcsu!
Ez az 50%-os kupon csak 1 termékre vonatkozik! Érdemes a legdrágább dolgot, például egy hatalmas nagy csomag pelenkát venni, és azt megkapod féláron.
Inkább DM vagy Rossman pontot gyüjtögess, előbbivel 15%-ot, utóbbival 20%-ot kapsz, MINDEN termékre. Utóbbi hátránya, hogy ha jól tudom, már csak október végéig van ez az akció, a DM folyamatos. A DM baba bónusz klubjába pedig be tudsz lépni, a születendő gyermekeddel is, ha jól tudom. Akkor te is fogsz majd kapni ilyen kuponokat.
Ez az 50%-os kupon csak 1 termékre vonatkozik! Érdemes a legdrágább dolgot, például egy hatalmas nagy csomag pelenkát venni, és azt megkapod féláron.
Inkább DM vagy Rossman pontot gyüjtögess, előbbivel 15%-ot, utóbbival 20%-ot kapsz, MINDEN termékre. Utóbbi hátránya, hogy ha jól tudom, már csak október végéig van ez az akció, a DM folyamatos. A DM baba bónusz klubjába pedig be tudsz lépni, a születendő gyermekeddel is, ha jól tudom. Akkor te is fogsz majd kapni ilyen kuponokat.
Van még valakinek 50%-os kuponja ?
vagy esetleg mehetnék valakivel vásárolni?
Nagyon sok dolgot kellene vennem, a lánykám 20 hónapos és két hónap múlva szülök,tehát van mit venni,viszont szerintem már nem fértünk be a korhatárba
vagy esetleg mehetnék valakivel vásárolni?
Nagyon sok dolgot kellene vennem, a lánykám 20 hónapos és két hónap múlva szülök,tehát van mit venni,viszont szerintem már nem fértünk be a korhatárba

Van 20%-os DM
DM kupon füzet(1 hiányzik belőle)
Pickwick pontok(20*50pont)
Pampers vonalkód érdekelne.
DM kupon füzet(1 hiányzik belőle)
Pickwick pontok(20*50pont)
Pampers vonalkód érdekelne.
Van 15 db liberó figurám. 6 db pamperses vonalkódot szeretnék érte kapni.
Nekem is van 2 db libero figurám, pickwicket, v. fa/vademecumot szeretnék érte.
Nekem is van 3 Libero figurám már nincs rájuk szükségem, én megkaptam mind a 3-om játékot már!
Cserébe 4 Pont Pampers kellene, mert még annyi hiányzik!
Üdv: Nóra
Cserébe 4 Pont Pampers kellene, mert még annyi hiányzik!
Üdv: Nóra
Meg bármi el tud tünni nyomtalanul
Cica, Ibolya, Anikó és Minden érdeklődő Kismama! Szinte azonnal elkeltek a Libero babafejek, de ígérem szólok Nektek, ha még találok otthon. Egy költözés után bármi lehetséges 

Vicky
az oldaladon keresztül üzentem neked,léci válaszolj
az oldaladon keresztül üzentem neked,léci válaszolj

Van 2 Fa vkódom .
Cserébe : pampers vkódot ,Milumil tápszer,tejpép,popsitörlő,bébiétel ,bababónuszon kuponok érdekelnének.
Cserébe : pampers vkódot ,Milumil tápszer,tejpép,popsitörlő,bébiétel ,bababónuszon kuponok érdekelnének.