Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 443 / 762 oldal |
Mozijegy elkelt!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
December 03-ra az Uránia Nemzeti Filmszínházba (1088 Bp.) felajánlom 2 személyre szóló mozijegyemet a Kaméleon premier előtti vetítésére.
Oké köszi ezt nem tudtam.
Adri , a Stella kódokat neten kell beküldeni és nem kérik a kupakot a nyertesektől .
Holnap vége a stella játéknak.Akinek van felesleges kupakja szivessen fogadnám.A kódokat imélben a kupakokért válaszborítékot küldök.Köszönöm.
Igen köszönöm már közben imélben leírták
Szerintem ez papír alapú meghívó, @-ra nem lehet küldeni.
Én regisztráltam a niveára már rég de még egyszer sem kaptam ujságot.Ha meghívóval több esélyem van rá akkor én kérek a robi197406@gmail.com-ra.Köszönöm
Nekem is van Nívea meghívóm, érdekel valakit?
Nivea meghívó valakinek?
elkelt!
Lays szűz kódomat az első levélírónak adnám
Azt is felajánlom, ha valakinek esetleg
" alt="
">
" alt="
">Woman magazinhoz járó meghívómat kuponnal együtt felajánlom válaszborítékért. Party dec.3-án New Orleans Music Clubban.
Kinder ajánékpontok? Miskolcon a moziban volt, gyorsan le is csaptam rá, nehogy máshol végezze, 79 db van. Először miskolci írjon, ha már elhappoltam előle, ha nem kéri miskolci, akkor bélyeges borítékért küldök szívesen. Nekem már nem kell egy sem, nem akartam otthagyni, ki tudja, ki veszi el...
ISIS Day Spa-ban (Bp., Üllői út) dec. 31-ig felhasználható, frissítő talpmasszázsra beváltható kuponokat ajánlok föl válaszborítékért.
beírásom után 2 perccel megérkezett az első levél, s így már ne írjatok, mert ennek a levélírónak küldöm el, köszönöm
danone fóliáim vannak 18 db
a zöldségesből nincs egy sem
érdekel valakit felbélyegzett bélyegért (borítékot nem kérek, s a bélyeget ráér később küldeni)
hamarosan indulok a postára, ha szükséged van rá, akkor most írj
előnyben azok a fórumosok, akikkel már cseréltem
a zöldségesből nincs egy sem
érdekel valakit felbélyegzett bélyegért (borítékot nem kérek, s a bélyeget ráér később küldeni)
hamarosan indulok a postára, ha szükséged van rá, akkor most írj
előnyben azok a fórumosok, akikkel már cseréltem
A leggyorsabbnak egy elsőbbségi borítékért:
Danone:
- egyen minden nap...3 db
- étkezzen változatosan.. 2 db
- mozogjn... 1db
- igyon... 6db
- minden étkezésben... 4db
Danone:
- egyen minden nap...3 db
- étkezzen változatosan.. 2 db
- mozogjn... 1db
- igyon... 6db
- minden étkezésben... 4db
Ha valakinek lenne esetleg fölös alvós és reggelizős danoneja, szívesen fogadnám!
" alt="
">
" alt="
">