Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 443 / 609 oldal |
nem lehet hogy nem az a válasz?
Ügyi vagy:A@M@Y 

küldtem a startlapnak üzenetet, h oldják meg a hibát!

okca kösszi!
az az uccsó elötti elötti az az a botos halászó ember azaz ...
de senkinek nincs rajta a kép! Holnap kell megpróbálni! Hogy lehet vkinek 5175 pontja amikor a max 3340 jelenleg? jó nekem +20am van, mert 4 embert beszerveztem, de ennyi lehetetlen!
az az uccsó elötti elötti az az a botos halászó ember azaz ...
de senkinek nincs rajta a kép! Holnap kell megpróbálni! Hogy lehet vkinek 5175 pontja amikor a max 3340 jelenleg? jó nekem +20am van, mert 4 embert beszerveztem, de ennyi lehetetlen!kattints rá a névre akkor kiírja az e- mail címet ha nyilvánossá tette
na kész lennék de megint hiányzik egy részlet vagty nektek az ucsó előtti előtti megvan (4. sor 3. kép)
köszönöm szépen!
Mindenki azt írja ide, h az e-mail címedre elküldtem... Azt hol lehet látni:?
itt nem mondunk megoldast csak e- mailben
ez tényleg nem nehez bár volt már könnyebb pl a múlt heti 2. kép de
alig 20 perc alatt a fele kész van
alig 20 perc alatt a fele kész van
emeléstechnika a fölfelé mozgatás módszere!

az két kép akart volna lenni
köszi A@M@Y, én is a horgászra gondoltam, de nem volt kép, igen nekem is a második képet rakta be. az elején azt rontották el, h két ugyanarra a kockájára ugyanaz volt a kérdés másnap meg már jó volt.
még egyet nem tudok: a felfelé mozgatás módszere.
még egyet nem tudok: a felfelé mozgatás módszere.
szia csikohal
most az a rendszer, hogy hétfőtől csütörtökig adnak egy-egy képet minden nap, bár most sikerült mindjárt a második kis képpel kezdeni az első helyett
most az a rendszer, hogy hétfőtől csütörtökig adnak egy-egy képet minden nap, bár most sikerült mindjárt a második kis képpel kezdeni az első helyett
Mindenkinek ajánlom ezt a honlapot, ha nem tud vmit! De senki ne ez alapján csinálja meg a kincskeresést! Én is csak akkor megyek rá ha elakadok!
Mégegyszer a honlap! : _____ http://kincsvadaszat.blogspot.com _____
Mégegyszer a honlap! : _____ http://kincsvadaszat.blogspot.com _____Alexpanni köszi a segítséget!!
Sziasztok
két kérdés kifogott rajtam
az egyik a "botos ember", aki szerintem a horgász, de ott nincs semmi
a másik kérdés, a "motor nélküli, emberalkotta tárgy a vizen
két kérdés kifogott rajtam
az egyik a "botos ember", aki szerintem a horgász, de ott nincs semmi
a másik kérdés, a "motor nélküli, emberalkotta tárgy a vizen
Republicnyussy! az első kérdésedhez a horgász lenne a jó, a másodikhoz meg a rövidítések!

Sziasztok! Nekem is ezzel a horgász.lap.hu-val van gondom, nincs rajta a kép... http://kincsvadaszat.blogspot.com/-ezen a honlapon megtalálható a megfejtések nagy része, egy kis segítség aki még ezt nem ismerné!
Volt egy ennél jobb honlap is, de azt kitörölték...=( Nektek is rossz képet rakott ki a startlap:? nekem a második képet rakta ki az elsőhöz!:S Ezt most jól összekeverték! Lehet h a horgasz.lap.hu-n holnap lesz csak kép! Tudom ez nem ide való, de az már szemétség h öregembereket vertek meg ma a kossuth téren mert emlékezni mentek!:@
Volt egy ennél jobb honlap is, de azt kitörölték...=( Nektek is rossz képet rakott ki a startlap:? nekem a második képet rakta ki az elsőhöz!:S Ezt most jól összekeverték! Lehet h a horgasz.lap.hu-n holnap lesz csak kép! Tudom ez nem ide való, de az már szemétség h öregembereket vertek meg ma a kossuth téren mert emlékezni mentek!:@sztem könnyű, csak néhány van ami nem annyira