Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 443 / 511 oldal |
Természetesen az előző kettő én voltam, úgy látszik félkészen is rányomtam véletlenül!!
Queene: egyszerűbb lett volna a vásárlók könyvét elkérned! Ez a bűvös szó, amitől mindíg halálra rémülnek, mert azt rendszeresen olvasgatják az arra illetékesek, és ki is vizsgálják!agad!
Egyébként mi az, hogy nem stornózzák? Ő szolgáltat, a vevő meg azt csinál amit akar, fizetés előtt joga van magát meggondolni!!! Máskor ne hagyd magad!
Egyébként mi az, hogy nem stornózzák? Ő szolgáltat, a vevő meg azt csinál amit akar, fizetés előtt joga van magát meggondolni!!! Máskor ne hagyd magad!
Queene: egyszerűbb lett volna a vásárlók könyvét elkérned! Ez a bűvös szó, amitől mindíg halálra rémülnek, mert azt rendszeresen olvasgatják az arra illetékesek, és ki is vizsgálják!agad!
Penny Marketben voltam pár napja, az ajtón nagy plakát, hogy vásároljon 6 dobozos Pepsi Colát, és kérje a nyereményszelvényt a pénztárostól. Kitölteni, gyűjtődobozba dobni, Ford Ka-t nyerni.
Vettem. Kértem. Nem adtak. Azt mondták, elfogyott.
Mondtam, hogy akkor ezt a tételt sztornózza le, mert akkor nem veszem meg. Nem sztornózta.
Mi a Pepsi emilcíme? Nekik is szeretném megírni.
Vettem. Kértem. Nem adtak. Azt mondták, elfogyott.
Mondtam, hogy akkor ezt a tételt sztornózza le, mert akkor nem veszem meg. Nem sztornózta.
Mi a Pepsi emilcíme? Nekik is szeretném megírni.
szalika, esetleg ollózd le róla a vk-ot, mielőtt beválltod. Kicsit szaggasd meg a szélét, mintha úgy sikerült volna kinyitni 

Képzeljétek, múlt héten nyertem 2 jegyet a Toldi moziba, de mivel nem tudtam elmenni felajánlottam ezen a honlapon. Sajnos nem kellett senkinek. Hát képzeljétek el ma nézem az emiljeimet. Ugyanerre a filmre nyertem a PORT.hu honlapon is, de a 25.-i előadásra 26.-án érkezett meg az értesítés. Írtam is Nekik, hogy lehetőleg máskor hamarabb hirdessenek eremdényt. Egyébként nagyon szerencsés hetet zártam
szalika
Szerintem nem, hisz azzal fizetsz. másrészt akkor többször is fel lehetne használni.
Szerintem nem, hisz azzal fizetsz. másrészt akkor többször is fel lehetne használni.
Én is vettem ma 4 db snickerset, egyet evett meg a párom, és egy szelet csokit nyertem. Azt lenne jó tudni, hogy a csoki átvételekor visszaadják-e a csomagolást vagy nem.
Ma vettem 15 Snickerst, 16 Twix-et, de egy nyerő sem volt köztük.
Sajnos ez nem volt nyerő 31 perc. Ja, Mars csokit szerettem volna venni, de a városban nincs nyerő csomagolású. Bár ennyi erővel mindegy lett volna. Ha ezt tudom. Most ott lapul a hűtőben a rengeteg csupasz csoki.
Sajnos ez nem volt nyerő 31 perc. Ja, Mars csokit szerettem volna venni, de a városban nincs nyerő csomagolású. Bár ennyi erővel mindegy lett volna. Ha ezt tudom. Most ott lapul a hűtőben a rengeteg csupasz csoki.Novake, az én tesóm is nyert neked köszönhetően, ő most 28, lehet sokat számít az a 2 év

novake
Szegény, biztosan hajléktalan...
Szegény, biztosan hajléktalan...

madrid
Én reklamáltam már emiatt a postánál, ugyanis otthon voltam, mikor a postás bedobott egy ajánlott levelet a ládába. Az értesítést, miszerint nyertünk egy 4 személyes párizsi utat. Mondtam, hogy a postaládából simán ki lehet szedni kulcs nélkül is, ráadásul otthon is voltam, akkor miért nem hozta fel? (Igen szomorú lettem volna, ha ez a levél elkallódik
)
Elküldtek a francba, hogy ezt a postás megteheti, csak a tértivevényest kell felhoznia és aláíratnia, az ajánlottat simán bedobhatja. Akkor is, ha otthon vagyok.
Ez van. A posta lassan akármit megtehet
Én reklamáltam már emiatt a postánál, ugyanis otthon voltam, mikor a postás bedobott egy ajánlott levelet a ládába. Az értesítést, miszerint nyertünk egy 4 személyes párizsi utat. Mondtam, hogy a postaládából simán ki lehet szedni kulcs nélkül is, ráadásul otthon is voltam, akkor miért nem hozta fel? (Igen szomorú lettem volna, ha ez a levél elkallódik
)
Elküldtek a francba, hogy ezt a postás megteheti, csak a tértivevényest kell felhoznia és aláíratnia, az ajánlottat simán bedobhatja. Akkor is, ha otthon vagyok.
Ez van. A posta lassan akármit megtehet

Tesóm nem küldte vissza a szerencsekártyásoknak a címét, mert - idézem - "nem tudta, mit kell írni"...
Ja, egyébként 26 éves. No comment. Így járt.
Érdekes egyébként, hogy mennyi "néma" is nyert. Most számomra is bebizonyosodott, hogy sokan olvassák a fórumot. Légyszi szólaljatok meg! Senkinek nem haraptuk még le a fejét és ezután sem tervezzük! Ne csak olvassátok a fórumot, hanem írjatok is!
Ja, egyébként 26 éves. No comment. Így járt.
Érdekes egyébként, hogy mennyi "néma" is nyert. Most számomra is bebizonyosodott, hogy sokan olvassák a fórumot. Légyszi szólaljatok meg! Senkinek nem haraptuk még le a fejét és ezután sem tervezzük! Ne csak olvassátok a fórumot, hanem írjatok is!
Az Algidás kukás színű strandfotel kb. 3 hét használat után leeresztett. Középen, ahol a műanyagot összehegesztették, berepedt, pedig csak a 12 kilós gyerkőcöm használta
Most próbálom a csónakhoz kapott ragasztófóliával megjavítani...hátha...
Most próbálom a csónakhoz kapott ragasztófóliával megjavítani...hátha...
www. posta.hu - levélküldéshez kapcsolódó szolgáltatások :
" az ajánlott szolgáltatással feladott küldeményt, amennyiben a címzett nem tartózkodik otthon, levélszekrénye pedig a küldemények biztonságos továbbítására alkalmas, jól zárható, a postás már első alkalommal a postaládába dobhatja. így nem kell befáradnia postára érte."
és ezt a postás dönti el?
" az ajánlott szolgáltatással feladott küldeményt, amennyiben a címzett nem tartózkodik otthon, levélszekrénye pedig a küldemények biztonságos továbbítására alkalmas, jól zárható, a postás már első alkalommal a postaládába dobhatja. így nem kell befáradnia postára érte."
és ezt a postás dönti el?
Ha jobban belegondolok, még logikusnak is tűnik. 15 csoki, az kb 1500 Ft, tehát ingyen van amit lebeszélek. De én akkor is sajnálok 5 pályázatnyi csokipapírt belegyömöszölni egy borítékba, így inkább maradok a 3as beküldésnél.
Nem feltöltőkártya, hanem SIM kártya a nyeremény. Vagyis egy telefonszám 1500 Ft lebeszélhetőséggel. Kell hozzá egy kártyafüggetlen vagy vodafonos telefon. A Pepsinél is van ilyen nyeremény. Amikor átveszed, rögzítik az adataidat, amire trv. kötelezi őket (szerződés) de ami téged nem kötelez semmire.
Én is elgondolkodtam rajta, kinek, mire jó ez?
Lebeszéled az 1500Ft-ot, eldobob a kártyát és számot cserélsz?
Én is elgondolkodtam rajta, kinek, mire jó ez?
Lebeszéled az 1500Ft-ot, eldobob a kártyát és számot cserélsz?

Boszika, köszi, lehet, hogy tényleg így gondolták ők is. De már késő bánat, hármasával beborítékoltam őket - 18 boríték 

Hathor! A Pannonnál is a Praktikumosokat előfizetőknek hívják. Ez az ügyfél megnevezése. Gondolom a SIM kártyára kell szerződést kötni. Azt egyébként máshol sem vehetsz csak ha kötsz velük szerződést. Nem védeni akarom őket, mert én megrögzött Pannonos vagyok csak lehet, hogy ezért van így. A nevedre írják a kártyát és kész. Szerintem ha már van sok papírod, ez ne riasszon vissza

Megörültem az új Mars/Snickers/Twix játéknak, mivel van itthon némi csokipapírom és látom, hogy az első 15.000 beküldő 2500 Ft-os Vodafone feltöltőkártyát kap. Gondoltam, jó lesz eltrécselni
De a részletes játékszabályzatból megtudtam, hogy nem úgy van az: a nyerteseknek előfizetői szerződést kell kötniük a Vodafone-nal! És ha én egy másik cég _elégedett_ előfizetője vagyok és semmi humorom egy "nyeremény" miatt újabb előfizetést kötni? Vagy így akarnak újabb 15.000 előfizetőre szert tenni?
"Aki összegyűjt és beküld 15 db csokoládépapírt bármilyen kombinációban a 1386 Budapest 62. Pf. 963 címre:
-Ha az első 15.000 beküldő között van, akkor ajándékba kap egy 2500 Ft értékű Vodafone VitaMAX SIM-kártyát, amelyből 1500 Ft lebeszélhető.
...
-A garantált nyereményeket (egy 2500 Ft értékű 1500 Ft lebeszélhető értékkel feltöltött Vodafone VitaMAX SIM-kártyát) Magyarország bármelyik hivatalos Vodafone márkaképviseletén díjmentesen átveheti egy Vodafone VitaMAX előfizetői szerződés megkötése után."
Ja és még ez is:
"A 15 db csokoládépapírt beküldők nyerési esélye a fődíj sorsolásán egyszeres, azaz az egy borítékban egyszerre beküldött csokoládépapírok egyszer vesznek részt a sorsoláson."
(Amúgy hármasával kell beküldeni)
De a részletes játékszabályzatból megtudtam, hogy nem úgy van az: a nyerteseknek előfizetői szerződést kell kötniük a Vodafone-nal! És ha én egy másik cég _elégedett_ előfizetője vagyok és semmi humorom egy "nyeremény" miatt újabb előfizetést kötni? Vagy így akarnak újabb 15.000 előfizetőre szert tenni?
"Aki összegyűjt és beküld 15 db csokoládépapírt bármilyen kombinációban a 1386 Budapest 62. Pf. 963 címre:
-Ha az első 15.000 beküldő között van, akkor ajándékba kap egy 2500 Ft értékű Vodafone VitaMAX SIM-kártyát, amelyből 1500 Ft lebeszélhető.
...
-A garantált nyereményeket (egy 2500 Ft értékű 1500 Ft lebeszélhető értékkel feltöltött Vodafone VitaMAX SIM-kártyát) Magyarország bármelyik hivatalos Vodafone márkaképviseletén díjmentesen átveheti egy Vodafone VitaMAX előfizetői szerződés megkötése után."
Ja és még ez is:
"A 15 db csokoládépapírt beküldők nyerési esélye a fődíj sorsolásán egyszeres, azaz az egy borítékban egyszerre beküldött csokoládépapírok egyszer vesznek részt a sorsoláson."
(Amúgy hármasával kell beküldeni)