3bit busz... Holnap elmesélem....Nem akarom elrontani ezt a szép napom.

Most hívtam az Algidát, utánanéznek és visszahívnak majd, remélem jó hírekkel.
Sziasztok! Nem ide kéne írnom, de én simán be tudtam váltani az algida csomagolásokat a kiírt helyen Tiszaújvárosban, s azóta már rengetegszer játszottunk a strandtenisszel. Ezek szerint nekem szerencsém volt! Sajnos talán az egyik utolsót hoztam el, mert még kb. 1 db kisrádió és 2 db (a kiakasztottal együtt) strandtenisz volt.
novake,
Itt is késik a postás. 1 hete nagyon csodálkoztam, mert reggel 8.05-kor már tele volta postaláda...ehhez képest ma még semmi

Ideérhetne a postásunk, mert mennem kell hamarosan dolgozni... Mindig leáll beszélgetni és 2-3 óra körül ér ide

Valószínűleg már csak este fogom tudni megnézni az Elle táskát

bednarik
Írtam e-mailt, várom az infót!
Köszönöm!
Kotar!
Ne csüggedj!
Nekem is hasonló élményem volt, keress meg...
Ámbár.
Ajánlott levélben be lehet küldeni.Érdekel?
Pénteken föl is adtam.

Cirbolya
Ne foglalkozz ezzel most már, ha beborítékoltad akkor ne " háborgasd " a csomagolást.
Kotar,
igy az én küldeményem (2Cornetto) is használhatatlan
lesz

Ha megirod, mi másnak örülnél az oroszlánért,
nagyon szivesen elküldöm!
novake
Holnap felhívom őket telefonon, még hátha valami csoda történik, de az Algida az nagyon gyenge ezekben a játékokban.
Amikor egy levelet kaptam, hogy a plázson a gyerekek átvehetnek vmi ajándékot a kalandorigazolvány felmutatásával, akkor is csak néztek rám mintha most szabadultam volna, hogy erről ők nem hallottak és a 20. ember tudta csak, miről is lehet szó.
Én mindenképp írnék a helyedben az Algidának...
Ha valaki azt mondja most már nekem, hogy ne legyél pesszimista, szíven szúrom magam az Algida csomagolásokkal.
Voltam a Palatinuson ( 3 gyermekemet elrángatva az alig 40 fokos " hűvös " időben ) hogy beváltsam végre a közel 70 pontnyi csomagolásokat ( és még vagy 30 érkezik jövő héten ) .
Bekönyörögtem magam, a nagyobb lányaim a kapunál hagyva, hogy csak beváltani szeretném a csomikat ( nem ment könnyen, az 5. ember engedett csak be, jegyet akartak váltatni velem 1500 ft-ért kb. ) .
Nemhogy nem volt már beváltás, közölték, hogy csak az ott vásárolt termékekért adtad eddig is algida pontokat és azokért járt csak ajándék.
Úgyhogy elcseréltem csomó " hasznos" dolgomat, időt energiát nem sajnálva jártam utána és most van egy jó nagy adag szemetem, Algida csomagolások formájában.
Hogy mennyire csalódott vagyok azt csak kevéssé tudja visszaadni az irományom is.
Ne bántsátok már, vállalta, hogy ő volt az, nem fog többet küldeni valószínűleg. Mi is küldtük egymásnak annak idején keresztbe-kasul, annyi a különbség, hogy azt előre megbeszéltük. Iz ezt elmulasztotta, na bumm. Mindenki hibázhat

Egy nyereményvárosos levelet én is kaptam tőle. Az esetleges következőnél megy egy szolíd hangvételű kérés az ilyen cselekmények elfelejtésére.
A harmadik levélnél napi több száz emiles forgalmú svéd, finn és egyéb egzotikus nyelvű levelezőlistáknak lesz tagja.
Az élet kegyetlen...
Kosdimaria
Az az igazság, hogy engem is bosszantott kissé, amikor nyereményvárosos levelet kaptam tőled, pláne, hogy utána ott volt uezzel az aláírással egy Budavárt. levél is. Én direkt kértem, hogy ne használja senki ilyesmire a címem. Egy időben ui. teljesen elárasztottak ismeretlenek az ajánlatukkal.
Szerintem nem arról van szó, hogy mennyi ideig tart kitörölni egy ilyen levelet, vagy hogy a másik ezzel több ponthoz jut vagy akármi. Egyszerűen nem fair a fórumon, egyébként a legtöbbször csere-bere céllal megadott címeket másnak, másra felhasználni.
És ahogy bosszantó máskor is, most is az, hogy vkinek a játék kedvéért megadjuk az összes adatunkat, de az nem a cég érdekében, hanem mint magánember használja fel ezeket. Mindig ott van egy ilyen rublikánál, hogy az adatait harmadik félnek nem szolgáltatják ki stb.
Harmadik fél az ott dolgozó magánember is. Attól, hogy itt vagyunk a fórumon, igenis meg akarunk magunk tartani vmilyen magánszférát.
Szerintem ez normális.
Az persze szimpatikus volt, hogy vállaltad magad, de ezt az egészet - keresztbe küldjük stb - akár kezdeményezhetted volna... nem csak így magadtól.
Szim
Kedves Liz!
Gondolom a netelők etiketjében olvasottak alapjáküldted el nekem "kedves kis felszólításod" 15x, miben előrebocsájtottad újabb 100 kedves kis üzeneted elküldését.
Azóta is kíváncsian várom, hogy mikor lesz már végre időd és küldöd el 100x az üzeneted!
Klem: Iz
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások