Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 446 / 1759 oldal |
Pink ceruza-Ceretem
" alt="
">
" alt="
">12 üveg bor
" alt="
">
" alt="
">
Nórika!
Kifizettetik velünk a termékek vásárlásánál,Balaton szelet,stb...
Kifizettetik velünk a termékek vásárlásánál,Balaton szelet,stb...
törpi
köszi, akkor az lesz az.. egy 100 ft-os cuccot elküldenek 3-400 ft-ért??
" alt="
"> Micsoda pazarlás..
köszi, akkor az lesz az.. egy 100 ft-os cuccot elküldenek 3-400 ft-ért??
" alt="
"> Micsoda pazarlás..Nórika. anyóséknak is tegnap ment a 2 partedli ajánlottan
Kaptam egy értesítőt, a Nestlétől jött vmi. Tudtommal csak egy partedlit nyertem, lehet, hogy azt ajánlottan küldik??
" alt="
">
" alt="
">Grando ajándékcsomag (fb nyeremény)
Edus levele, itt is köszönöm
" alt="
">
" alt="
">Kinek köszönjem meg, egy jótündér küldött nekem 6 Kinder Frici csomagolást, de feladó nem volt, nem tudom viszonozni. Nagyon köszönöm így ismeretlenül!!!
Edus
Edus
e-cig ( fb )
Egmont kiadó, Disney könyvklub első csomag
Ha valakit érdekelne belépni a könyvklubba kaptam tagtoborzó kártyát. Ha úgy lépsz be, hogy elküldöd az én nevemet, hogy miattam léptél be, kapok ajándékot. (Te viszont nem kapsz érte semmi pluszt.)
De én sem lennék "hálátlan", cserébe, ha meg tudunk valamin egyezni, elküldeném.
Pl. gondoltam libero 3 pontos kód + blokkra, van néhány pöttyös kódom, babás kuponok, vagy... Írd meg mi érdekelne.
Ha valakit érdekelne belépni a könyvklubba kaptam tagtoborzó kártyát. Ha úgy lépsz be, hogy elküldöd az én nevemet, hogy miattam léptél be, kapok ajándékot. (Te viszont nem kapsz érte semmi pluszt.)
De én sem lennék "hálátlan", cserébe, ha meg tudunk valamin egyezni, elküldeném.
Pl. gondoltam libero 3 pontos kód + blokkra, van néhány pöttyös kódom, babás kuponok, vagy... Írd meg mi érdekelne.
kinder frici
" alt="
">
" alt="
">Kinder Frici
Kinder Frici
" alt="
">
" alt="
">Kinder Frici (meglepődtem, hogy ilyen nagy)
" alt="
">
" alt="
">Garnier BB Creame minta (Fb)
Gyermelyi asztalterítő
kinder frici
Villányi Portugieser (Fb)
" alt="
">
" alt="
">