Sziasztok!
Emlékszik valaki,hogy milyen netes kérdőív kitöltős játék volt,valamilyen 25 éves cég évfordulója alkalmából,mert nem találom.
Ma hívtak,hogy nyertem háztartási szer nyereménycsomagot+egy választható 100ezres üdülési utalványt. Nem értettem a telóban,hogy milyen céget mondott. De,gyanús..... a várost és az irányítószámot tudta,csak címet kért.
Ingyen kihozzák lakásra,de kérte,hogy 2 személy tartózkodjon otthon, nem valami kamu vagy átverés,vagy rossz arcok akarnak valamit?
Mobilszámot leellenőriztem amiről telefonált, 30-as, Telekomos, 1 vidéki nő nevét és címét dobta ki,de férfi telefonált, mi a teendő?
pityesz76
Ugyanezt tapasztaltam!
(98.sz. ALDI üzlet)
Néhány napja még tudtam venni a pályázathoz előírt magyar tejet ott, aztán hiába látogattam az üzletet: csak kefir, tejföl, vaj, sajt van, utóbbi kettő horror áron.
A gyári ean kódja ez csak sok lánc a dolgozók s a veveök
C...ért sajátot adnak neki
Engem a lid/aldis henkel meg magyar tej.. stb játékaitól kerülök ideGÁllapotba ..mikor konkrétan csak a játék ideje alatt nem lehet
venni náluk..
VARTA Longlife Power 4+2 AA (496121436) Ezt a terméket vettem de a zárójeles vonalkódot a központi nyilvántartásban sem találták. Amit vettem azon a vonalkód (EAN)
4 008496 568772
Igen, és ezt kellene beírni ide, hogy ki lehessen javítani a Főoldalon.
De ezt már 6574971674. alkaRommal írom le.
Aki vett és sikerült vele pályázni az írja be a valós EAN kódot, amit a termék csomagolásán kell sasolni.
Az ean a vonalkód alatti számsor
Elbeszélünk egymás mellett...
A Főoldalon a jsz-ból van beollózva a két számsor.
De ez nem a terméken szereplő EAN kód.
Tehát lécci írd be ide, hogy amit te vettél (és sikerült is a pályázat) annak mi az EAN kódja.
Vélhetően az, amit én az Allee Intersparban láttam (ott nyilván van még temérdek), csak nem vettem és nem is kattintottam le a vonalkódját.
Nem tudom ki írta be a főoldali Vartás EAN számokat és milyen forrásból Ma a Miskolci Interspárba nagyon kedvesek voltak a vevőszolgálaton de nem tudták semmilyen módon beazonosítani Esetleg nyilatkozhatna aki feltette. Minden esetre az EAN szám az a vonalkód szám HA igaz Én ezt fotóztam és küldtem be
VARTA
De elméletileg be is lehet írni a kódot.
A kérdés: mi a valós EAN szám? Így lenne a legegyszerűbb, csak még senki sem írta be. Javítani lehetne ez alapján a Főoldalon figyelő leírást is.
askm
Nekem is október elején fogadták el a blokkomat, de még nem utalták a pénzt. Remélem, hogy jövő héten utalnak végre..
Nekem sikerült a Varta. A fotos alkalmazas többféle lehetöséget ad. Az azonnali fotozast nem fogadta el legalábbis alapra ugrott minden vissza mivel már tapasztaltam ilyet lefotóztam és a fotótárból elfogadta.
sze! Naponta 9db.széf kerül elhelyezésre az otp játékánál. Nem nyerő időpontos.
Szerintem a Bourbon = White, és így benne van a promóban.
Én is díszdobozost vettem.
Ha mégsem akkor így jártam/jártunk, feltéve ha kisorsolnak és azt mondják, hogy szorri...
A Varta meg...
Sikerült valakinek már feltölteni? Elfogadta a csomagoláson lévő EAN kódot? (Ami ugye nem azonos a jsz-ban figyelő számsorral...
Sziasztok,
Az OTP széf játáka szerintetek nyerőidőpontos, vagy a megfelelő széfet kell megtalálni?
Mármint szerintetek mindegy hogy melyik széfre kattintunk csak a megfelelő időpontban kell széfet nyitni?
Köszönöm szépen sada!
Az enyémre is az van írva,hogy
Kentucky Straight
Bourbon
Whiskey remélem ez is jó mert mégegyet úgy sem veszeb bár kubcarddal 6,2 ért két pohárral jóvételnek gondolom most is. A Varta viszont feladja a leckét mert az általuk megadott EAN kódot a boltban sem tudták megtalálni sehol pedig a promóciós terméken néztük a 4+2AA 6db os Long life poweren
Viszont a szervező oldalán a Bourbon az White:
https://www.heinemann.hu/jim-beam-white-1-pohar-d
iszdobozban-whiskey
Szerintem a Bourbon nincs a felsorolásban,
és tuti nem a doboz színe számít.
Kérdezz rá:
ugyfelszolgalat@maxxonreklam.hu
"A Játékban a legalább 0,7 l-es kiszerelésű
- Jim Beam White,
- Jim Beam Black,
- Jim Beam Apple,
- Jim Beam Honey vagy
- Jim Beam Red Stag termékeke vesznek részt."
Sziasztok! Megvettem pont most a Tescoba egy diszdobozos Jim Beant 2 pohar is van benne a doboz feher szinu. Tipusa bourbon mintha valaki beirta volna h ez lenne a white? Vagyis ez jo a jatekhoz?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások