nem csak a Tescoban. az Auchanban is.
pampers vonalkodokat keresek. csereben megegyezunk.
A soroksári Tesco Megaparkban ma sok-sok pampers pelushoz volt vizipaci
Sziasztok!
Van:
1 db dm-es 500 ft-os pampers jumbo-csomagos pelenka kupon
4 db dm-es 250 ft-os libero potty bilire szoktató pelenka 17 db (2féle) kuponom.
Kérek:
DM pontokat
Köszi
Kata
Ja, és adnék még 3 darling pontot is hozzá!
2 pont pampers kellene!
Ezt mind oda adnám érte:
8 spar pont
1 herz
Ja!
Van még egy milupa tejpép kódom is!
Milupa vonalkódok,
univer feliratok
liberó babafigurák
várnak cserére
Pampers vonalkód érdekelne. Ha más nincs, akkor jó a Libero figura is, esetleg DM vagy Rossman pont.
Van cserébe Fa vonalkód, whiskas, Delikát 8, élesztő, Kotányi, Pickwik és még sok minden.
DM-ben beváltható kupon:
MAM Ulti nyugtató ltatex cumi INGYEN! kupon
AVENT tanulóüveg-szett 260 ml kupon - 300 Ft
Kismama előfizető kedvezmény -5%
Danubius Hotels szállás -5% (Sárvár, Bükfürdő, Sopron, Hévíz, Keszthely, Pécs, Győr, Balatonfüred)
Danubius Premier Fitness Klub bérlet -10%
Baba-mama horoszkóp -2000 Ft
Sziasztok!
Pampers pontot keresek még 4 kell!
Lenne cserére dm pont, spar pont, libero figura, Teljes Rossmann kuponfüzet.
írjon akit érdekel!
pampers kupont elkelt

Cica
Ha csak szimpla nátha: Corizalia homeos bogyó, +ha birod, akkor este egy zokniba tegyél hagymát, tedd az ágyad közelébe, reggelre tuti kitisztitja a légutakat (viszont nagyon nehéz kibirni!)
Influenzára oscillococcinum homeós bogyó.
+méz, pihenés,tea stb.
6 db spar pötty
6 db liberos nyuszifigura (lila)
3db cerbona szelet és 1 db cerbona tészta vonalkód
16 db Univer cimke
1 db Knorr leves vk
DM kuponok (2006.11.30-ig beválthatók):
Pampers -500
Libero potty -250
Tuti gumitamin -250
Zewa plus wcpapir -150
perl weiss fogfehérirö -350
Amit keresek: DM pöttyök, libero bugyipelusos kupon, filmvásárlásos kupon, rossmann pötty.
nálunk is ugyanez volt... fel kellett tünteni, hogy mi volt a régi címünk, aztán mellé írtam az új címünket...
De én sms-t pl.nem kaptam. Vasárnap hívott egy csajszi, hogy a köv.héten egyik délelőtt hozzák majd a játékokat! szerdán hozták is.
Köszi a válaszokat !Végülis felhívtam az infót és azt mondták mindenkép tüntessük fel a lakcímváltozást.Gondoltam hátha itt is jár valaki hasonló"cipőben" mint én.Nemsok kedvem volt telefonálni

Úgy érzem alig élek

sziasztok
milupa vk vannak
cserébe knorrt keresnék
Cica!
A pontgyűjtőn van egy olyan, hogy cím, és lehet egy másik címet is megadni ahová a szállítást kéritek! de szerintem ha hibajavítóval kitörlöd, és írsz mellé egy pár sort az is jó!
Cica!
Én a helyedben azt tenném, mikor küldi az sms-t a futár, felhívnám, hogy egyeztessük a pontos szállítási címet. Vagy hívjátok fel a pampers-t a
06-1-451-76-92-es számon, és diktáljátok be, hogy melyik címre szeretnétek az ajándékot kapni.
a pampers játékkal azt szeretném kérdezni hogy:megkaptuk egy ismerősnek a vonalkódgyüjtő füzetét de az illető azóta más településre költözött,fog ez gondott jelenteni mert a füzetecskén a régi címe szerepel.Megkapja így a játékot ha az új címére van címezve a levél de a vonalkódgyűjtő füzeten más cím szerepel?
Egy Milupa játékhoz való (2+2) vonalkódért, egy egész Rossmann-s kupon tömböt adok.
8Milupa tejpép,2Milupakaksz és 1Milupatea (ha játszik?) vonalkódom van
pickwick,delikát8 vonalkód vagy Salvequick fülecske érdekel
off: hogy lehet gyorsan kilábalni a megfázásból?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások