Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 447 / 9353 oldal |
sada! Köszönöm
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Ami jó:
Negro, Milka, Sport, GyőriÉdes, Pilóta, Bake Rolls, Oreo.
Negro, Milka, Sport, GyőriÉdes, Pilóta, Bake Rolls, Oreo.
Pennybe a sport szelet is jó a kombinációba (hivatalost nem tudom most megnyitni, de úgy rémlik mintha szerepelne benne), de itt a wny. főoldalán nem látom a sport szeletetet csak negro, milka srb.?
Varta:
Tehát, melyiket kell venni? Mi a valós vonalkód/EAN kód?
Valaki töltött már fel sikeres pályázatot?
Tehát, melyiket kell venni? Mi a valós vonalkód/EAN kód?
Valaki töltött már fel sikeres pályázatot?
Köszönöm bomec!
Nekem ma jár le a 30 nap, akkor remélem hamarosan beérkezik...
Nekem ma jár le a 30 nap, akkor remélem hamarosan beérkezik...
askm
Tegnap jött az első (2000 Ft), még valamikor a játék elején töltöttem fel!
Tegnap jött az első (2000 Ft), még valamikor a játék elején töltöttem fel!
Na Sziasztok! Most van egy kis időm mert kész a palacsinta és ma nem kell mást főzni ugyanis még a nyáron nyertem egy 15 eztes utit a telekom játékán ami a jónevű miskolci Végállomás étterembe szól,úgy hogy ma azt esszük le- kíváncsi leszek. Tehát megnéztem ezt a Vartát és már megint igazam van. Hát sokkal jobb mint a Ipanéma papucs v az UHU de azért egy 3 hónapig tartó promónál csak 5 nyereményt sorsolni és megszabni a termék típust Nekem nem annyira" gyerebe" de azért fogok venni mert az unokáknak rengeteg elektromos ketyere van és az egyik méretű biztosan jó lesz.
Jött már utalás valakinek P&G pénzvisszatérítés programból?
SzerencsésFlótás
Tuttifrutti ill. kaktusz ízű.
Tuttifrutti ill. kaktusz ízű.
Valami rémlik homályosan a messzi távolból Talán akartam is venni az unokáknak mert imádnak színezni de a lányom mondta ,hogy nem kell mert rengeteg van már és nem jönnek le a tapétáról, pedig aranyáron adták- a tapétát.
Még jó nem egy krokodilt kell örökbefogadni, annak költségesebb az ellátása. Bár lehet az megeszik pár gondozót csak nem tudunk róla. (Viccőtem) Jól tudom az UHU eszik egeret. Eskü fogok neki csak kérem szépen a 350 000t mert nekem is kell(ene.)
Jut eszenbe,milyen ízű ez a Guarana? Még az is lehet megkóstolnám!
Tényleg csak utóiratként: Nem régen sorsoltak a Tutti Juicevel egy értékes autót és sok -sok értékes nyeremény pedig kishalak a Cápához képest! UHU! Ja nem, bocs! UFF!
Tényleg csak utóiratként: Nem régen sorsoltak a Tutti Juicevel egy értékes autót és sok -sok értékes nyeremény pedig kishalak a Cápához képest! UHU! Ja nem, bocs! UFF!
Ugyan ne élj álom világban !Volt szeptemberben talán valamelyik írószer márkának is játéka az Auchannal közösen egészen az nyereményjáték végig nem volt kapható se utána!
Anno amikor katonaként elmentünk finomat enni (inni is? -rágalom!!!) Volt egy srác mindíg trapacskát kért hiába győzködtük a finom sültekkel. Neki az volt az UHU ja! .Az a véleményem,hogy egy akkora árbevételű cégtól,mint a Szentkirályi, emészthető lenne az UHU, napi ,max heti nyereménynek, Főnyereményként illó lenne egy autót-egye fene lehet Fiat 500 ha már tombol a marketingeseket támadó talján vírus- vagy főnyereménynek nevezhető utazást v 1M forintot sorsolni.Ne soroljam már pont Neked melyek azok a sokkal kisebb cégek akik ezt megteszik és nem azért mert van kidobni való pénzük hanem tudják mi a stílus a tisztelet a vevőik irányába. UFF!!!!!
Varta ügyben van valami előrelépés?
Valaki töltött már fel?
Mi a valós vonalkód (EAN kód)?
Valaki töltött már fel?
Mi a valós vonalkód (EAN kód)?
Minden híreszteléssel ellentétben csak egy fejem van, nem vagyok a hétfejű sárkány.
" alt="
">
Csak azt szeretném veled megértetni, hogy sokfélék vagyunk és mindenkinek más tetszik. Nem csak az lehet jó, ami a te ízlésed/elvárásaid szerint való.
" alt="
">
Csak azt szeretném veled megértetni, hogy sokfélék vagyunk és mindenkinek más tetszik. Nem csak az lehet jó, ami a te ízlésed/elvárásaid szerint való.
sada
Nyerj ilyet sokat!!!!
Nyerj ilyet sokat!!!!
Nekem tetszik a uhus sapi.
" alt="
">
Nálunk a családban már volt karácsonyi ajándék állatkerti örökbefogadás.
Meg covid alatti örökbefogadós adományozás is.
Szóval nem ördögtől való ötlet.
Többféle energiaitallal van játék, akinek ez nem tetszik, játsszon a másikkal. Szabad választani.
" alt="
">
Nálunk a családban már volt karácsonyi ajándék állatkerti örökbefogadás.
Meg covid alatti örökbefogadós adományozás is.
Szóval nem ördögtől való ötlet.
Többféle energiaitallal van játék, akinek ez nem tetszik, játsszon a másikkal. Szabad választani.
Kisanyam 2022-11-10 :: 13:10
Nahát, az uhu bagoly örökbefogadása akkora érdeklődést váltott ki, hogy saját topicja lett a játéknak
" alt="
">
Megnéztem a szabályzatot, adnak hozzá 4 db ingyen belépőt.
A 350 ezer viszont a bagolyé. Amúgy ötletes
" alt="
">
Nahát, az uhu bagoly örökbefogadása akkora érdeklődést váltott ki, hogy saját topicja lett a játéknak
" alt="
">
Megnéztem a szabályzatot, adnak hozzá 4 db ingyen belépőt.
A 350 ezer viszont a bagolyé. Amúgy ötletes
" alt="
">jojó 2022-11-10 :: 12:22
lehet, azóta kaphattak
lehet, azóta kaphattak