Tele van a hócipőm a linkajánlgatásokkal.
Miért kell a nyerteslistákat ilyen célra használni ????????????????
Van itt egy(-két) olyan rovat, amire már csak elvétve klikkelek, mert AHOGY ott folyik a "párbeszéd", arra kár időt fecsérelni.
S akik értelmes infokkal, jópofa sztorikkal jöttek, sorra elhallgatnak inkább.
Nagyon sajnálom.
A Sziget portál "Cohen-könyv játék" játékának beküldési ideje 8.20, de már 2 napja visszapattannak a megadott emilcímről a megfejtéseim, azt írja ki az üzenet, hogy megtelt a postafiók. Kicsit furcsa nem gondoljátok??
Kedves Kata! Köszönöm Kedvességedet.
Levi:
Sporttolvajok c. filmmel kapcsolatos a kérdés:
Hogy hívják a csapat lány tagját?
A PORT.hu portálon a Buliblikk játékban sajnos azért nem tudok részt venni, mert a Blikk Buliblikk melléklete "csak" a fővárosban jelenik meg és ebben található a kérdés. Ha egy kedves fővárosi aki rendelkezik a mai (pénteki) Blikkel esetleg megírhatná az abban feltett kérdést. Nagyon megköszönném.
A héten volt, de mikor, azt nem tudom, mert nem örzöm meg a leveleiket.
Sada azt nem írtad, hogy mostanában van-e + játékod. Kíváncsi lennék rá. Köszi
Három címmel játszom. 2-ben nem válaszolok sosem ezekre a kérdésekre, de az "ajándék menet" nincs ezzel összefüggésben.
Lehet, hogy azért nem ad + játékot az ingyenlottó, mert nem válaszolok (szándékosan) a jó pénzt fizető közvéleménykutató kérdéseikre??? Júniusig mindig válaszoltam, de megszívattak amikor félév után leírták a virtuális számlákon lévő pénzeket, pedig karácsonyra gyűjtöhettem volna.
A fotexneten nekem sincs plusz játék...
Iz
A storno blokkot tényleg nekik kell megőrizni, de a valós tételeket újra le kell blokkolni és a jó blokk az már a tied.
Kb. 2 napja nincs +játék a FOTEXNET lottón, pedig idáig mindig kaptam. Vagy csak nekem nincs szerencsém???
Boszika, most sajnos nem tudom visszakeresni, de én beszéltem pár hete egy CBA-s hölggyel (az infóvonalukon, azt hiszem, ez az újságban benne szokott lenni), aki azt mondta nekem, direkt gyűjtik az ilyen boltokat, ahol valami gond van a pecsételéssel, mert minden boltban kötelező adniuk. És ha megmondja nekik az ember a telefonban a bolt címét, akkor felveszik velük a kapcsolatot (gondolom, nemcsak ejnye-bejnyét kapnak). Szóval érdemes a főoldalról levadászni a CBA-s játékoknál lévő infóvonal számát, és felhívni őket.
Nekem meg a CBA-ban azt mondták, hogy nekik nincs játék bélyegzőjük, mert ellopták és ők nem kérnem másikat....
Egy bolti "élmény", valahol a Balaton mellett egy CBA boltban csupán 3000 Ft-tal akartak megrövidíteni - 2 db. reklámszatyor helyett "véletlenül" 82. db-ot blokkoltak. Én ezt nehezményzetem, mire mondták, hogy ok, visszaadják a pénzt, de kell nekik a blokk.
Hoppá, hát az nekem is kell mert vettem Rexonát, s a játék bélyegzővel be lehet köldeni a blokkot. A lényeg a lényeg, hogy fújtattak, morogta stb. mire többszöri kérésre lepecsételték a blokkot és visszaadták a pénzt. Mintha én akartam volna meglopni őket. Szégyenletes volt.
Ismét postás sztori, sajnos úgy néz ki semmit sem ér ha az ember jogosan panaszt tesz egy kézbesitő ellen. Már nem merek semmiért sem szólni... Mert kapom a beszólásokat (ne ne hogy azt higyjétek, hogy szemtől szembe...) Nem régen jött az univertől egy fakanál, a batyám éppen akkor érkezett, és neki adta oda a postásunk a küldeményt ezzel a kisérő szöveggel: "ezzel kellene elverni a hugát". Teljesen felháborodtam, amikor a hétvégén mesélte a bátyam. Amióta egyszer bepanaszoltam a postán a kézbesítőt ilyen, és hasonló megjegyzéseket tesz... A bátyám azt hitte csak poenkodik, de nekem ezek nagyon rosszul esnek. Soha nem tudnék ilyet mondani, főleg egy ismeretlen embernek, lehet csak én érzem bántónak az ilyen megjegyzések? Nagyon el tudok szomorodni az ilyen esetektől.

Tegnap érkezett egy májusban feladott levelem is.... ahh posta....
A PAN marketing igazgatója is elájult, mikor megtudta, hogy hol és hogyan akarnak elszállásolni.
A cég tényleg hírdetésért ajánlotta fel a szállást így a magazin nem tudott mit tenni. Aztán felhívott a főszerkesztő, hogy kárpótlásként fogadjunk el egy hosszú hétvégét Pécsen, amelyet ők ajánlanak fel a saját keretük terhére.
Itt van vége a történetnek. A PAN korrekt, próbálja menteni a jó hírnevét.
Az üdülést felajánlók tojnak ránk.
A szüleim 60.000ft-ért vettek ki egy szobát.
Én meg még kínosan érzem magam ezért a jó kis ajándékért, melyel jóanyámat leptem meg.
En a helyedben a PAN-nek elmeselnem... eselyes, hogy bukott a szallo egy szerzodese. Lenyegeben a promocioban kapott hirdetest a szalloda nem fizette meg sehogy (a nyeremennyel tette volna meg).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások