Milumil2, Milumil3 vonalkódot keresek. Cserébe van:
Pampers vonalkód, 500 Ft-os pampers kupon. dm illetve rossmann pont, libero nyuszifigura
Milumil 2, 3 vonalkódokat keresek.
Cserébe van Libero babafigura, Pampers vk, Huggies pelenka blokk, Balaton kód, Sport sms, vk, Spar pont
napközben a j.szalay-skultety@eon-hungaria.com, este a fenti címen vagyok elérhető
Amiket gyűjtök:
Balaton kód
Baba kód
Milupa Milumil vonalkód
Huggies blokk
Spar pont
Kinder Bueno csomagolás
Whiskas vonalkód
Ami van cserére:
Milupa Frutapura vonalkód
Milupa tejpép vonalkód
1db 2 pontos Pampers vonalkód
Delikat8 vonalkód
3 Naturland pont
2 Fa vonalkód
2 Rossmann pont
1 Cerbona pont
2 Libero figura
Sziasztok!
Volnának Milupás vonalkódjaim, de tápszeres nincs közte, ezért Milupa tápszeres vonalkódokat keresek. Cserébe van Univer embléma 1-2db, Milupa vonalkód.
almondeye
Engem is érdekelne a viziló!
Ha megvan írd meg légyszi mit kérsz érte cserébe.
Van dm pontom, ée spar pontom is!
Talán 3 alkalommal szerencsém lesz és nem csúsztam le róla!
Azért nem írtam már külön emailt
Üdv: Nóra
almondeye!
Mennyi pampers kódot vagy dm pontot kérnél a plüss vizilóért? Nagyon szeretnék a kislányomnak szerezni egyet.
Start bubba figurát keresek amit a start lapon lehetett nyerni ha valaki tud segitsen és légyszi ird meg mit szeretnél cserébe.
Mya!
a bababónuszos kuponfüzetnek már rég meg kellett volna érkezni! Menj be abba a boltba, ahová leadtad... megéri kiváltani, mert nagyon jó dolgok vannak benne!

sziasztok!
Pampers plüss víziló cserére vár, főleg pampers vkód érdekel, de Spar pont, Dm pont is szóba jöhet...

encsi98
Köszi! A kuponok nem érdekelnek sajnos!
Én is a kódokat vadászom!
Nóra
DZsuzsa!
Köszi! Bemegyek és reklamálok, azt úgyis szeretek...
Van Rossmann kuponfüzet (2 db), 500 ft.os Pampers kupon Rossmann, 500 ft.os Huggies kupon a Dm.be (2 db)
Keresek Huggies blokk, Fa vkód
Akkor valószínűleg valaki elkeverte a papírodat, mert kb. 6 hét és kell küldeniük egy levelet, hogy mikortól veheted át a kezdőcsomagodat!
Sziasztok!
Valaki írja írja meg nekem, hogy működik a DM-es Bababónusz? Leadtam egy jelentkezési lapot, és egy szül. akvi. kiv. másolatot. Azóta sem történt semmi, azaz 3 hónapja.....
Köszi
nkasi!
Már nem eladó a p.viziló.A nagylányom / 8 év/ lecsapott rá és azóta azzal alszik.Sajnálom,pedig a fiamnak gyüjtök v.kódokat.DM-es kuponok nem érdekelnek?Bababónuszos .
Ibolya
Ezt kihagytam:
Egy db Huggies úszóspelus blokkom is van. Pampers vonalkódért odaadom.
Van kettő Huggis popsitörlő vásárlást igazoló blokkom. Pampers vk-ot keresek.
nana66
igen tudom köszönöm, csak mást írtam mint amit gondoltam:-)
Nekem a következő Milupás vonalkódjaim vannak:
4008976510840
4008976578789
4008976578703
4008976570493
5993300418819
5997672300796
8712400760737
Ha bármelyik kód szerepel a játékban elcserélem szivesen. Fa-Vademecum vonalkódot szeretnék cserébe.
Univer cimkek, vonalkodok, Milupa Biscotti vk-m van Pampers vk-ert cserebe.
ha vkinek kell fuzetecseke, azt is tudnek szerezni. Aniko
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások