Majd megőrülök!!! A PAN magazinon nyertem 5 nap 2 fő részére szóló üdülést Siófokra a Hotel Ezüst Part szállóba.
3x egyeztetés után anyumék ma leutaztak.
Ott nem a szállóba, hanem egy szószerint lerohafdt munkásszállón akarták őket elszállásolni.
Nem fogadták el a penészes szállást. Most keresnek nolmáris helyet. Én meg tiszta dili vagyok, hogy lehet ilyet megcsinálni? Kihez fordulhatunk ilyen szemétség esetén???
Arról nem beszélek, hogy nem mentek volna nyaralni, ha nem nyerek. A benzin, autópálya matrica, bevásárlás...tiszta minusz.
"Kérni pedig kellemetlen!"
Miért lenne az? Én kifejezetten élvezem. (Lehet, ez valami perverzió nálam

)
Ne hagyd hogy éreztessék veled, hogy most szívességet tesznek... (persze tehetnek egy szívességet...

)
Tegnap vettem akciós Carte D'Or csomagot a TESCO-ban. A duopack jól be van csomagolva, így csak otthon derült ki, hogy egyiken sincs SMS kód. A játék szórólapja viszont ott virított a tetején.
Ma arra járok, úgyhogy bevések egy apró szösszenetet a vendégkönyvbe. (Vásárlók könyvének is hívják egyesek)
Böbe
Ez nem lánc~, hanem boltfüggő. Én 2 Reál boltba szoktam menni, s ott mindig kapok blokkot.
Ha rendszerese nem adnak, "súgj" az Apeh-nek, imádják az ilyen helyeket!
úgy látom , indulnak a Reál üzlet játékai! nos, ha netán a befizetési blokkot is el kell küldened, akkor soha sem fogsz játszani! ugyanis ebben az üzlethálózatban nem kapsz blokkokat. Nem szokás! ha csak öltönybe vagy küsztömbe mész oda! 10 vásárlás esetén 8 esetben biztosan nem látod mit üttek be neked ! Kérni pedig kellemetlen!
Ami a postásokat érinti, nem egy részükről nekem sincs jó véleményem. Elhatárztam,hogy kevesebb játékot küldök el, de azt csak tértivevényesen. nemrég a vonalkódokat szerettem volna feladni tértivevényes ajánlott levélben. A postás hölgy rámripakodott, amikor megvátta a címzést, " Ezt nem kell tértivevényesen feladni, elküldöm simán!" MÁR ENGEDTESSÉK MEG A FELADÓNAK, ÚŐGY Ő DÖNTSÖN, HOGY MILYEN FORMÁBAN KÍVÁNJA AZT ELKÜLDENI, HISZEN FIZET ÉRTE. IGAZ IGY A VONALKÓDOKAT NEM LEHET MEGVALOVASÍTANI!
Ami a postásokat érinti, nem egy részükről nekem sincs jó véleményem. Elhatárztam,hogy kevesebb játékot küldök el, de azt csak tértivevényesen. nemrég a vonalkódokat szerettem volna feladni tértivevényes ajánlott levélben. A postás hölgy rámripakodott, amikor megvátta a címzést, " Ezt nem kell tértivevényesen feladni, elküldöm simán!" MÁR ENGEDTESSÉK MEG A FELADÓNAK, ÚŐGY Ő DÖNTSÖN, HOGY MILYEN FORMÁBAN KÍVÁNJA AZT ELKÜLDENI, HISZEN FIZET ÉRTE. IGAZ IGY A VONALKÓDOKAT NEM LEHET MEGVALOVASÍTANI!
Úgy látszik, én nagyon szerencsés vagyok: Csupa rendes postassal van dolgom:
A leveles Józsi, a csomagos Jani, a postafiókos Évik: Mindegyik nagyon megbízható.
Ha a kispostán ott felejtem a számlát, és csak 2 hét múlva járok arra, akkor is kérés nélkül elém teszik.
Szóval a postások is emberből vannak: Van ilyen is, van olyan is.
Az "olyanok" nagyon sokat ártanak a többieknek, mindannyionknak. Csak módszeres és rendszeres panasz tétellel lehet (?) hatástalanítani őket. Amíg háborítatlanul ügyködhetznek, miért is fognák vissza magukat?
Én is rendszeresen játszom a Danubiuson, eddig szinte mindenből nyertem valamit, beígérnek fantasztikus ajándékcsomagot, na és mi van benne, egy bögre és egy toll. Ráadásul DHL hozza az ajándékot, de ha nem vagy otthon, nem csörgetnének meg, ah, minek. 2 hónap után beszóltam a Danubiushoz, hogy mi újság. Azt mondták intézkednek, másnapdélután ott volt a bögrém.
A postásokkal igen sok gondom volt az elmúlt években. Szerintem még a középkor elején tartanak, s senki nem ellenőrzi őket , s nem vonják felelősségre. Pld. egyszer elveszett egy drága könyvem amit ajánlott levélben adtam fel. Panaszt tettem , de nem fizették ki, mert nem kötöttem rá biztosítást ? Nos, akkor az ajánlati díjat miért fizetjük meg? Még elnézést sem kértek! Szerintem még egy nyilt levélért is felelősséget kell vállalniuk, hiszen fizetünk érte, de ők ajánlott levélért sem vállalnak felelősséget. Meg kell gondolni mikor mire fizetünk.
Volt egy másik rossz élményem is. Egyszer egy kispostán borítékban adtam be az ablakon egy rejtvény megfejtését. Kimentem az ajtón, majd visszafordultam. A postán egyedül voltam. A postás fiatal lány úgy belemerült a boríték hátának " felpisztákálásóban", hogy észre sem vette, hogy ott állok. Szerintem a megfejtést akarta leírnni, de nem tudom az én borítékomat szabálytalan fellbontás után továbbította-e volna ? Mikor észrevett megisjedt és gyorsan egy dobozba dobta a levelet ? Mikor felelősségre vontam, közölte, hogy be ne merjem panaszolni, mert megbánom, úgy sem hinne nekem senki. Nos, most is postán dolgozik. Szerintem a postánál valaki 8talán nagyobb beosztásban) mögötte állhat, ha ilyen magabiztos a helyzetét érintően.
A férjem állandóan játszik mindenféle rádiós játékon kisebb sikerekkel.
Nyertünk már a Danubiuson,Juventuson -ezektől nem mindig kaptuk meg az ajándékokat,de most kb.1 hónapja nyertünk a Slágerrel és állítólag nyertünk egy CD-csomagot-na megjött és volt benne??
Egy kazetta és egy gyerek méretű póló.
Rá 2hétre megint nyertünk a Slágeren ,azt mondták,hogy meglepetés az ajándék-na az is megjött- az meg egy közepes poló.Ez volt a meglepetés.
Szóval nem semmi mi??
Hathor
Hát akkor passz...
kriszta, én már jó ideje nem lakom ott, nem is ismerem a postást, de amíg ott éltem, addig sem láttam őt soha, mert csak a postaládáig jutott, az emeletekre már nem jött fel. A csomagjaimról is csak értesítést hagyott, hogy megpróbálta kikézbesíteni, pedig volt olyan is, hogy egész nap otthon voltam és hozzánk bizony nem csengetett...
queene, ez jó megoldás lenne, ha a szomszéd nem egy idős, rendkívül szenilis pár lenne, akik a saját kapukulcsukat is odaadták valakinek, mert az illető azt mondta, hogy csak elviszi lemásoltatni, aztán visszahozza... és csodálkoztak, hogy nem hozta vissza...
A leveles postásnak adj egy csomag kávét és kérd meg, hogy a leveleket és a csomagjaidat is nézze már meg és X helyre adja be. Nálam működik.
hathor
A megoldás: megkérni egy kedves szomszédot, hogy intézkedjen postaügyekben. A postán kábé 100 Ft-ért csináltatni neki egy kis igazolványt, ami feljogosítja a küldeményeid átvételére. És a kezébe nyomni a postaládakulcsot. Nekem is ezt kellett volna csinálni!!!
Mérges vagyok...
Az elkövetkező 3 hétben senki nem lesz a nyereményjátékoknál is megadott lakcímemen. Gondolom, nyilván majd ez idő alatt postázzák a Pickwick, Knorr, Cerbona gyorsaságikat (meg azokat, amikre nem is számítok

, dehát sebaj, itt van a posta nagy találmánya, az utánküldés. Megnézem a posta weblapján, és már épp örvendeznék, hogy 600 Ft-ból megúszom erre a hónapra, de aztán látom ám a következő pontban, hogy ez csak az átalánydíj, ezen felül van még a küldemény továbbításakor számítandó díj is, ami így alakul:
"-Belföldi postautalvány esetén: postautalvány díj
-Postacsomag esetén: súlydíj, terjedelmes kezelés, valamint a törékeny, értékbiztosítás szolgáltatások díja
-Értékbiztosítással feladott levél, levelezőlap, címzett reklámküldemény, nyomtatvány, áruminta, hivatalos irat, vakok írása esetén: súlydíj, és az ajánlott, értékbiztosítás különszolgáltatások díja
-Utánvételes levél: súlydíj és az ajánlott, értékbiztosítás különszolgáltatások díja
-Mini Pakk esetén: súlydíj."
Magyarán a feladón túl én is kifizessem a komplett postaköltséget? Na nem.
elegem van a freemailből!

egyre durvább időtartam mire kézbesíti a levelemt. már 2-3 órába is beletellik. lassan hamarabb megkapja a címzett, ha postán képeslapként írom meg amit akarok.

Megszűnik a Westel webes SMS-küldője
A Westel üzemeltetésében működő 777sms nevű webes SMS-küldő szolgáltatás hétfőtől csak WAP-on keresztül lesz elérhető a felhasználók számára.
Teljes cikk:
http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20030813megsz
unik.html
Én is megkérdeztem, hogy ha szeletelt Pick árut veszek, kapok hozzá pontokat? Mert a nagy szalámikon ott a 35, 45 pont. NEM - miért???? aztán kibökte a pultus néni, hogy ők is gyűjtik, és sajnál, hogy én csak 15 kapok, ha fóliás, vákumozott szeleteltet kapok...
Így a Picknél kevés esélyünk van, mert egy nagy élelmiszer osztályon két nap alatt összejöhet a 2000 vagy annál is több pont. Picknél meg azt hiszik, egy magánembernek alacson a ponthatár...
egy pozitívum: tegnap a Pennyben láttam Pick párizsit, zöld 15 ponttal. Elfogadható áron, nem túl nagy kiszerelést.
Sztim
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások